Η αναζήτηση βρήκε 12 εγγραφές
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 22:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Καταλαβαίνεις ότι αυτό που λες είναι τραγικό ε;
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 22:58
- Jump to forum
- Jump to topic
ελπιζω ο φορ να μην ειναι ο Σεντιρα. θελουμε αξιοπιστια και αποτελεσματικοτητα
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 10:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Επισης λεει οτι ο ΠΑΟΚ εχει προχωρημενο επιτελικο χαφ σε ηλικια εμπειρου και ονομα που θα κανει γκελ. Εκει σταφηκαμε αντι του Πολωνου
Παικτης που μπορει να παιξει και στα ακρα. Πολυδιαστατος λεει
Η αγορά του έμπειρου επιτελικού γιατί αποκλείει τον νεαρό Πολωνό; Ακόμη κι αν έψαχναν κάποιον για τη ...
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 11:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Ελπιζω μονο ο πολωνος να μην αποδειχθεί νεα περίπτωση παλινια. Οταν τρεμει το χέρι τους να δωσουν εστω 3 εκ. για ανερχομενο παίχτη, θα περιμενουμε μονιμα θαυματα απ τις ακαδημιες. Ολων των ομαδων κατα διατηματα στερευουν ομως, ακομα και της μπαρτσελονα.
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 12:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Να πω και εγώ πως βλέπω την όλη περίπτωση με τον Πολωνό.
Το σκεπτικό τους μπορεί να είναι το εξής: Αυτή την στιγμή έχουμε 3 χαφ και για να βγει άνετα το ροτέισον σε 3 διοργανώσεις θες άλλο ένα καλό. Και μάλλον σκοπεύουν να πάρουν έναν ακόμη ( καλού επιπέδου) χαφ και όχι 2.
Άρα, αν το μοναδικό χαφ ...
Το σκεπτικό τους μπορεί να είναι το εξής: Αυτή την στιγμή έχουμε 3 χαφ και για να βγει άνετα το ροτέισον σε 3 διοργανώσεις θες άλλο ένα καλό. Και μάλλον σκοπεύουν να πάρουν έναν ακόμη ( καλού επιπέδου) χαφ και όχι 2.
Άρα, αν το μοναδικό χαφ ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Το ότι πρέπει απογευματιατικα να κάθομαι να παρηγορω τα παιδάκια μου 8 και 10 ετών δεν θα το συγχωρήσω έτσι εύκολα
Αδερφε μου σε νιωθω απολυτα χθες ο μικρος που του πηρα φανελα ντελια και κοιματε μ αυτη στο προσκεφαλι του εφαγε το πρωτο σοκ διαπιστονοντας οτι ο κοταρσκι εγινε ταλαρα
Βεβαια ηταν ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξέρω ότι δεν θα πέσεις από τα σύννεφα με αυτό που θα πω αλλά να είσαι σίγουρος ότι θα βρούνε πάλι τρόπο να κάνουν το μαύρο άσπρο..
Όποιος προσπαθήσει να με πείσει για το αντίθετο, θα του έδειχνα πολύ ευχαρίστως (τρόπος του λέγειν) την έκφραση του γιου μου μόλις του ανακοίνωσα την πώληση του ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ και χωρίς την παραμικρή δόση ειρωνείας πάντως δεν θέλω άλλες μεταγραφές.
Από την στιγμή που είναι ξεκάθαρο πλέον ότι πρωταρχικός στόχος της ΠΑΕ είναι το θετικό ισοζύγιο και όχι η δημιουργία ανταγωνιστικής ομάδας δεν θέλω αυτοί που είχαν 1/10 την περσινή χρονιά να κάνουν μεταγραφές.
Τι κέρδισε ...
Από την στιγμή που είναι ξεκάθαρο πλέον ότι πρωταρχικός στόχος της ΠΑΕ είναι το θετικό ισοζύγιο και όχι η δημιουργία ανταγωνιστικής ομάδας δεν θέλω αυτοί που είχαν 1/10 την περσινή χρονιά να κάνουν μεταγραφές.
Τι κέρδισε ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:45
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε σατανά πνίγηκα
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Καπου εδω να πουμε επισης οτι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκτος απτο οτι εξοργισε χιλιαδες ΟΠΑΔΟΥΣ της
Εγινε επισης ρεζιλι στην διεθνη ποδοσφαιρικη αγορα
Εγινε επισης ρεζιλι στην διεθνη ποδοσφαιρικη αγορα
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Το γράφω εδώ ως το πλέον "εμπορικό" τόπικ:
ΟΛΟΙ όσοι έσπευσαν να αναθεματίσουν, βρίσουν, σιχτιρίσουν, αγανακτήσουν με την είδηση περί επικείμενης πώλησης Ντέλια, παρά τα προφανώς αμέτρητα οφ τοπικ και "άσχημα" ποστ, ΔΕΝ μπαίνουν καν σε έλεγχο καθώς δικαιολογούνται απόλυτα
ΟΛΟΙ όσοι έσπευσαν να ...
ΟΛΟΙ όσοι έσπευσαν να αναθεματίσουν, βρίσουν, σιχτιρίσουν, αγανακτήσουν με την είδηση περί επικείμενης πώλησης Ντέλια, παρά τα προφανώς αμέτρητα οφ τοπικ και "άσχημα" ποστ, ΔΕΝ μπαίνουν καν σε έλεγχο καθώς δικαιολογούνται απόλυτα
ΟΛΟΙ όσοι έσπευσαν να ...