Η εξέλιξη του Μιχαηλίδη είναι απίστευτη. Πέρασε από το φάση που ήταν πολύ καλός στο να χτίζει από πίσω, στο να διατηρήσει αυτό που έκανε και ταυτόχρονα να βελτιώσει σε τρομερό βαθμό τις αμυντικές του τοποθετήσεις - επεμβάσεις.
Μπράβο στο παλικάρι. Δεν τον πίστευα ποτέ ως πρώτο και φυσικά δεν το ...
Η αναζήτηση βρήκε 925 εγγραφές
- Πέμ 12 Φεβ 2026, 12:22
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 12 Φεβ 2026, 12:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 2-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Εννοείται ότι χωρίς να ξέρω το παραμικρό θεωρώ ότι ο Γιακούμ είναι ήδη παίχτης του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν.
- Παρ 24 Απρ 2026, 11:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, 25/04 20:30
Είμαστε η πιο έμπειρη ομάδα της σουπερ λιγκ της τελευταίας δεκαετίας στο κύπελλο.
Έχουμε περάσει αντιπάλους και αντιπάλους ....σε διάφορες < συνθήκες> και φτάνουμε σήμερα να κλαίτε σαν να κατεβαίνουμε για πρώτη φορά μετά απο 10 χρόνια σε τελικό?
Ο ΟΦΗ τι εμπειρία έχει?
Τι θα πει δεν είμαστε σε ...
Έχουμε περάσει αντιπάλους και αντιπάλους ....σε διάφορες < συνθήκες> και φτάνουμε σήμερα να κλαίτε σαν να κατεβαίνουμε για πρώτη φορά μετά απο 10 χρόνια σε τελικό?
Ο ΟΦΗ τι εμπειρία έχει?
Τι θα πει δεν είμαστε σε ...
- Παρ 24 Απρ 2026, 12:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, 25/04 20:30
Στη ζωή οι άνθρωποι που έχουν θετική ενέργεια και πίστη φίλε μου τα καταφέρνουν πολύ καλύτερα απο άλλους που κλαίγονται για όλα .
Η αυτοπεποίθηση σε έναν αθλητή δεν έρχεται μόνο μέσα απο τις καλές εμφανίσεις αλλά και τον χαρακτήρα του...όσοι έχουν θετική ενέργεια και πίστη δεν τους παίρνει απο κάτω ...
Η αυτοπεποίθηση σε έναν αθλητή δεν έρχεται μόνο μέσα απο τις καλές εμφανίσεις αλλά και τον χαρακτήρα του...όσοι έχουν θετική ενέργεια και πίστη δεν τους παίρνει απο κάτω ...
- Σάβ 25 Απρ 2026, 22:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΟΦΗ Τελικός Κυπέλλου 25/04 20:30 Cosmote Sports 1
Λοιπόν είμαι εδώ μέσα από το 2009...
Πάντα κρατώ μια ψυχραιμία σε αυτά που γράφω...
Σήμερα δε μου αφήνετε περιθώριο. ΟΧΙ η ομάδα...
Όλοι εσείς εδώ μέσα, οι οποίοι βρίζετε αυτούς που μέχρι πριν 2 μήνες αποθεώνατε.
Ρε γελοίοι...αν τα παιδιά σας αποτύχουν σε εξετάσεις έτσι θα τους αντιμετωπίσετε;
Όλοι ...
Πάντα κρατώ μια ψυχραιμία σε αυτά που γράφω...
Σήμερα δε μου αφήνετε περιθώριο. ΟΧΙ η ομάδα...
Όλοι εσείς εδώ μέσα, οι οποίοι βρίζετε αυτούς που μέχρι πριν 2 μήνες αποθεώνατε.
Ρε γελοίοι...αν τα παιδιά σας αποτύχουν σε εξετάσεις έτσι θα τους αντιμετωπίσετε;
Όλοι ...
- Σάβ 25 Απρ 2026, 22:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα κάνω σύλλογο πεζοπορίας PAOKmania να παίρνουμε τα βουνά κάθε Κυριακή χωρίς κινητά. Δεν αντέχεται αυτό το πράγμα άλλες 4 αγωνιστικές πλέι-οφ.
- Σάβ 25 Απρ 2026, 22:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Και για να το θέσω και αλλιώς...
Δε γίνεται από κει τους σαρωναμε όλους το Φεβρουάριο, να αρχίσουμε τα να φύγουν όλοι κ μη γυρίσετε...
Όπως το Φεβρουάριο Μπέβερλι ήρθες για τα ένσημα κ προχθές τον παίζατε με την πάρτυ του..
Ψυχραιμία, αυτοκριτική από αύριο και ανανέωση απτό καλοκαίρι...
Αυτό ...
Δε γίνεται από κει τους σαρωναμε όλους το Φεβρουάριο, να αρχίσουμε τα να φύγουν όλοι κ μη γυρίσετε...
Όπως το Φεβρουάριο Μπέβερλι ήρθες για τα ένσημα κ προχθές τον παίζατε με την πάρτυ του..
Ψυχραιμία, αυτοκριτική από αύριο και ανανέωση απτό καλοκαίρι...
Αυτό ...
- Σάβ 25 Απρ 2026, 22:54
- Jump to forum
- Jump to topic
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΑΕΤΕ έχεις τυλιξει τη καρδιά μου την ψυχή μου και το μυαλό μου.
Όταν βρίζεις έναν που ανήκει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ τότε το εγώ σου το έχεις πιο ψηλά από την ομάδα.
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΑΕΤΕ έχεις τυλιξει τη καρδιά μου την ψυχή μου και το μυαλό μου.
Όταν βρίζεις έναν που ανήκει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ τότε το εγώ σου το έχεις πιο ψηλά από την ομάδα.
- Τετ 13 Αύγ 2025, 22:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Wolfsberger AC - ΠΑΟΚ, Πέμπτη 14/8 20:00, OPEN TV
Καλησπέρα από Ζάγκρεμπ.
Ξεκινήσαμε στις 6 το πρωί, μέσω Βουλγαρίας και φτάσαμε πριν μια ώρα στο Ζάγκρεμπ όπου θα διανυκτερευσουμε.
Σας ενημερώνω και ενημερώστε όσους τυχόν γνωρίζετε και σκέφτονται να ξεκινήσουν αύριο ότι υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στη διέλευση των συνόρων. Βουλγαρία - Σερβια 2,5 ...
Ξεκινήσαμε στις 6 το πρωί, μέσω Βουλγαρίας και φτάσαμε πριν μια ώρα στο Ζάγκρεμπ όπου θα διανυκτερευσουμε.
Σας ενημερώνω και ενημερώστε όσους τυχόν γνωρίζετε και σκέφτονται να ξεκινήσουν αύριο ότι υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στη διέλευση των συνόρων. Βουλγαρία - Σερβια 2,5 ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 23:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Οπότε υπάρχει πιθανότητα με Γιανγκ Μπόις κεκλεισμένων.
Γιατί τιμωριθηκαμε;
Όχι ακόμα. Μπορεί όμως μετά τον αγώνα με τη Μακαμπι.
...
Επίσης πρέπει να βγει το πρόγραμμα, με τις ημερομηνίες των 4 αγώνων για το Κύπελλο(αλήθεια πότε είναι η κλήρωση) και το πρόγραμμα του Πρωταθλήματος ...
- Τρί 23 Σεπ 2025, 16:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Μακάμπι τελ Αβίβ 24/9-19:45,CosmotesportsHd
Σώπα, μη μιλάς, είναι ντροπή, κοψ’ τη φωνή σου, σώπασε
κι επιτέλους αν ο λόγος είναι άργυρος
η σιωπή είναι χρυσός.
Τα πρώτα λόγια, οι πρώτες λέξεις που άκουσα από παιδί
έκλαιγα, γέλαγα, έπαιζα, μου έλεγαν: «Σώπα».
Στο σχολείο μου έκρυψαν την αλήθεια τη μισή
και μου έλεγαν: «Εσένα τι σε νοιάζει ...
κι επιτέλους αν ο λόγος είναι άργυρος
η σιωπή είναι χρυσός.
Τα πρώτα λόγια, οι πρώτες λέξεις που άκουσα από παιδί
έκλαιγα, γέλαγα, έπαιζα, μου έλεγαν: «Σώπα».
Στο σχολείο μου έκρυψαν την αλήθεια τη μισή
και μου έλεγαν: «Εσένα τι σε νοιάζει ...
- Τετ 24 Σεπ 2025, 21:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Maccabi Tel Aviv 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Εξαιρετική η ομάδα, τραγικά τα σχόλια ! Γύρισα από το γήπεδο στεναχωρημένος που δεν πήραμε την νίκη αλλά αυτή η μεμψιμοιρία και το trend της εποχής το πλήθος να γίνεται όλο κι πιο αιμοδιψή και η υπερβολή μαζί με τον μηδενισμό να γίνονται η νέα θρησκεία, έχουμε καθήκον να σταθούμε απέναντι στην ...
- Πέμ 02 Οκτ 2025, 22:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Celta - ΠΑΟΚ 2/10 22:00 ANT1 & CosmoteSports
Λαθος η τοποθετηση Ντελια αριστερα.
Λαθος η επιλογη Καμαρα (ισως γενικοτερα ας μεταγραφη αλλα αυτο ειναι αλλουνου παπα).
Επισης δεν μπορω να καταλαβω τι σκατα παει τοσο λαυος σε μας και κανουμε τοσες μα τοσες λαθος πασες. Ακομη και στις εύκολες λαθος κανουμε. Γιατι παιζουν τοσο αθλιο συνδυαστικο ...
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 3-4,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Είμαι στο χωριό γιατί αύριο είναι η κηδεία της γιαγιάς μου. Το ποσό το είχα ανάγκη αυτό δε λέγεται. Το τι χαρά μου έδωσε η ομάδα σε ένα ματς που το είχα ξεγραμμένο.
ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΟΥ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ
ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΟΥ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 3-4,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Είπαμε θα το πιείτε όλο το ποτήρι φέτος παντού. Μέχρι τελευταία σταγόνα. αιντε δεν περνάνε οι ώρες για την απόβαση στο ναό την Κυριακή !

Βαριά βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα !και που είστε…
ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ
Βαριά βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα !και που είστε…
ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ