Ο ΠΑΟΚ είχε μακραν το πιο δύσκολο πρόγραμμα κυπέλλου και από τους 4 μεγάλους.
Άρη, γαύρο και βαζελο.
Παρόλα αυτά προκρίθηκε στον τελικό, την ώρα που κάτι χαρτινοι είχαν το πιο εύκολο πρόγραμμα που μπορεί να τύχει ποτέ σε ομάδα και κάνανε μπουλκουμέ στην τζαμπασοφια.
Το να πάρει ο μεγάλος ΠΑΟΚ το ...
Η αναζήτηση βρήκε 839 εγγραφές
- Τετ 11 Φεβ 2026, 23:08
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 12 Φεβ 2026, 03:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 2-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
βαριά βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα..
- Πέμ 12 Φεβ 2026, 10:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Θελω να πω κατι. ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. Και δεν εννοω μονο η κερκιδα να βοηθησει να παρει το ματς με την ΑΕΚ που κανονικα πρεπει να το παρει μονη της.
Βοηθήστε την ομαδα να μην ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΕΙ. Διεκδηκουμε ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. Μπορει να μην σε παει η μπαλα. Εχουμε τραυματισμους. Μπορει να μην κατσει ...
Βοηθήστε την ομαδα να μην ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΕΙ. Διεκδηκουμε ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. Μπορει να μην σε παει η μπαλα. Εχουμε τραυματισμους. Μπορει να μην κατσει ...
- Πέμ 12 Φεβ 2026, 11:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Στην δουλειά σήμερα (που το 80% είναι γάβροι, λίγοι βάζελοι και κτλ) ΌΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ με σεβασμό για την ΠΑΟΚΑΡΑ!
Δεν είναι μόνο η απόδοση που έχουμε, είναι το ήθος των παιχτών και του προπονητή, είναι το παράδειγμα στους μικρούς, η γενική εικόνα μας που απλά μας απολαμβάνεις στο χόρτο!
Δεν είναι μόνο η απόδοση που έχουμε, είναι το ήθος των παιχτών και του προπονητή, είναι το παράδειγμα στους μικρούς, η γενική εικόνα μας που απλά μας απολαμβάνεις στο χόρτο!
- Πέμ 12 Φεβ 2026, 11:21
- Jump to forum
- Jump to topic
προφανως και χαιρομαι για αυτο αλλα τα νεα παιδια δεν θα καταλαβουν ποτε τι σημαινει για εμας τους λιγο παλιοτερους που ξεκινουσαμε τα παιχνιδια με τον βαζελο χανοντας 1-0 να παιρνεις ενα σχολιο απο φιλο βαζελο που σου λεει
"και τι να κανει ο μπενιτεθ, δεν γινεται να σε κερδισει φετος ο ...
"και τι να κανει ο μπενιτεθ, δεν γινεται να σε κερδισει φετος ο ...
- Πέμ 12 Φεβ 2026, 12:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Η εξέλιξη του Μιχαηλίδη είναι απίστευτη. Πέρασε από το φάση που ήταν πολύ καλός στο να χτίζει από πίσω, στο να διατηρήσει αυτό που έκανε και ταυτόχρονα να βελτιώσει σε τρομερό βαθμό τις αμυντικές του τοποθετήσεις - επεμβάσεις.
Μπράβο στο παλικάρι. Δεν τον πίστευα ποτέ ως πρώτο και φυσικά δεν το ...
Μπράβο στο παλικάρι. Δεν τον πίστευα ποτέ ως πρώτο και φυσικά δεν το ...
- Πέμ 12 Φεβ 2026, 12:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Εννοείται ότι χωρίς να ξέρω το παραμικρό θεωρώ ότι ο Γιακούμ είναι ήδη παίχτης του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν.
- Τετ 13 Αύγ 2025, 22:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Wolfsberger AC - ΠΑΟΚ, Πέμπτη 14/8 20:00, OPEN TV
Καλησπέρα από Ζάγκρεμπ.
Ξεκινήσαμε στις 6 το πρωί, μέσω Βουλγαρίας και φτάσαμε πριν μια ώρα στο Ζάγκρεμπ όπου θα διανυκτερευσουμε.
Σας ενημερώνω και ενημερώστε όσους τυχόν γνωρίζετε και σκέφτονται να ξεκινήσουν αύριο ότι υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στη διέλευση των συνόρων. Βουλγαρία - Σερβια 2,5 ...
Ξεκινήσαμε στις 6 το πρωί, μέσω Βουλγαρίας και φτάσαμε πριν μια ώρα στο Ζάγκρεμπ όπου θα διανυκτερευσουμε.
Σας ενημερώνω και ενημερώστε όσους τυχόν γνωρίζετε και σκέφτονται να ξεκινήσουν αύριο ότι υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στη διέλευση των συνόρων. Βουλγαρία - Σερβια 2,5 ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 23:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Οπότε υπάρχει πιθανότητα με Γιανγκ Μπόις κεκλεισμένων.
Γιατί τιμωριθηκαμε;
Όχι ακόμα. Μπορεί όμως μετά τον αγώνα με τη Μακαμπι.
...
Επίσης πρέπει να βγει το πρόγραμμα, με τις ημερομηνίες των 4 αγώνων για το Κύπελλο(αλήθεια πότε είναι η κλήρωση) και το πρόγραμμα του Πρωταθλήματος ...
- Τρί 23 Σεπ 2025, 16:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Μακάμπι τελ Αβίβ 24/9-19:45,CosmotesportsHd
Σώπα, μη μιλάς, είναι ντροπή, κοψ’ τη φωνή σου, σώπασε
κι επιτέλους αν ο λόγος είναι άργυρος
η σιωπή είναι χρυσός.
Τα πρώτα λόγια, οι πρώτες λέξεις που άκουσα από παιδί
έκλαιγα, γέλαγα, έπαιζα, μου έλεγαν: «Σώπα».
Στο σχολείο μου έκρυψαν την αλήθεια τη μισή
και μου έλεγαν: «Εσένα τι σε νοιάζει ...
κι επιτέλους αν ο λόγος είναι άργυρος
η σιωπή είναι χρυσός.
Τα πρώτα λόγια, οι πρώτες λέξεις που άκουσα από παιδί
έκλαιγα, γέλαγα, έπαιζα, μου έλεγαν: «Σώπα».
Στο σχολείο μου έκρυψαν την αλήθεια τη μισή
και μου έλεγαν: «Εσένα τι σε νοιάζει ...
- Τετ 24 Σεπ 2025, 21:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Maccabi Tel Aviv 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Εξαιρετική η ομάδα, τραγικά τα σχόλια ! Γύρισα από το γήπεδο στεναχωρημένος που δεν πήραμε την νίκη αλλά αυτή η μεμψιμοιρία και το trend της εποχής το πλήθος να γίνεται όλο κι πιο αιμοδιψή και η υπερβολή μαζί με τον μηδενισμό να γίνονται η νέα θρησκεία, έχουμε καθήκον να σταθούμε απέναντι στην ...
- Πέμ 02 Οκτ 2025, 22:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Celta - ΠΑΟΚ 2/10 22:00 ANT1 & CosmoteSports
Λαθος η τοποθετηση Ντελια αριστερα.
Λαθος η επιλογη Καμαρα (ισως γενικοτερα ας μεταγραφη αλλα αυτο ειναι αλλουνου παπα).
Επισης δεν μπορω να καταλαβω τι σκατα παει τοσο λαυος σε μας και κανουμε τοσες μα τοσες λαθος πασες. Ακομη και στις εύκολες λαθος κανουμε. Γιατι παιζουν τοσο αθλιο συνδυαστικο ...
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 3-4,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Είμαι στο χωριό γιατί αύριο είναι η κηδεία της γιαγιάς μου. Το ποσό το είχα ανάγκη αυτό δε λέγεται. Το τι χαρά μου έδωσε η ομάδα σε ένα ματς που το είχα ξεγραμμένο.
ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΟΥ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ
ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΟΥ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Είπαμε θα το πιείτε όλο το ποτήρι φέτος παντού. Μέχρι τελευταία σταγόνα. αιντε δεν περνάνε οι ώρες για την απόβαση στο ναό την Κυριακή !

Βαριά βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα !και που είστε…
ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ
Βαριά βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα !και που είστε…
ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Μέσος 25χρονος ΠΑΟΚΤΣΗΣ μετά την χθεσινή νίκη στο μπάσκετ και την σημερινή χαλαρή νίκη επι της κάποιας .... Λιλ!