Η αναζήτηση βρήκε 839 εγγραφές

Return

από vs40
Δευ 10 Νοέμ 2025, 16:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 2-1,mvp-σχόλια & Παραλειπόμενα

Πιο κουλουρι προπονητής από το Μπενιτεθ για τη σουπερλινγκ δεν υπάρχει. Είμαι σίγουρος ότι θα φύγει νύχτα.

Μπροστά στα μάτια του έγινε το πολύ σκληρό, σχεδόν αντιαθλητικο φαουλ του Τετε και τον χειροκροτησε με μανία. Εδωσε το πιο παθιασμένο του χειροκρότημα μέσα σε όλο το ματς. Αυτό τα λέει όλα για ...
από tsm
Κυρ 30 Νοέμ 2025, 21:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 2-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

ΝΟΒΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΜΙΟΛΑ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΥΣ ΗΤΤΗΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΔ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΟΧΙ ;
από tolis14
Κυρ 30 Νοέμ 2025, 21:03
Jump to forum
Jump to topic

Να σας πω ότι για τον hariskastoria και παρόμοιους με αυτόν, φταίτε χωρίς καμία δικαιολογία εσείς οι μοντς. Δηλαδή δεν τον έχετε καταλάβει τόσο καιρό; από το καλοκαίρι το μόνο που κάνει είναι να ειρωνεύεται, να κοροϊδεύει και να βρίζει τον Ιβάν και τη διοίκηση. Στις νίκες είναι πάντα εξαφανισμένος ...
από leomatos88
Κυρ 30 Νοέμ 2025, 21:07
Jump to forum
Jump to topic

Ωχ μωρε, δεν βαρεθηκατε πια?
Σας φταιει ο Σιδηροπουλος τωρα?
Εσεις δεν πανηγυριζατε οταν ο Ιβαν εστελνε με τις ευλογιες του τον Μακουλη στην ΕΠΟ?
Εσεις δεν πανηγυριζατε που κρατησε το καλοκαιρι τον Λουτσεσκου?
Εσεις δεν πανηγυριζατε που εφερε 2 ελευθερα μπακ 2 και 4 δανεικους εκ των οποίων τους δυο ...
από wickerman
Κυρ 30 Νοέμ 2025, 21:48
Jump to forum
Jump to topic

Μεγάλο διπλό και καθοριστικό για τη συνέχεια. Όμως δεν θέλω να αφήσω ασχολιαστο κάτι άλλο:
Αυτό που έγραψε ο hariskastoria λέγεται Ειρωνία με Άποψη
Αυτά που γράψατε από κάτω του, λέγεται Βρίσιμο με Άποψη.
Ο mod το ζύγισε κι αποφάσισε.
Κι όσοι είμαστε εδώ "φιλοξενούμενοι" κι όχι της στενής παρέας ...
από Parolos
Κυρ 30 Νοέμ 2025, 22:04
Jump to forum
Jump to topic

Μεγάλο διπλό και καθοριστικό για τη συνέχεια. Όμως δεν θέλω να αφήσω ασχολιαστο κάτι άλλο:
Αυτό που έγραψε ο hariskastoria λέγεται Ειρωνία με Άποψη
Αυτά που γράψατε από κάτω του, λέγεται Βρίσιμο με Άποψη.
Ο mod το ζύγισε κι αποφάσισε.
Κι όσοι είμαστε εδώ "φιλοξενούμενοι" κι όχι της στενής παρέας ...
από PAOK_Antarctica
Κυρ 30 Νοέμ 2025, 23:51
Jump to forum
Jump to topic

Υπάρχουν πάρα πολλά "αντικειμενικά" σάιτ για να πηγαίνουν οι hariskastoria αυτού του κόσμου και να γράφουν τις "αντικειμενικές" απόψεις τους και να λένε τους "συνοπαδους" τους ότι σκουζουν. Το paokmania δεν είναι ένα από αυτά. Τι να κάνουμε.
από standmanito
Δευ 01 Δεκ 2025, 00:29
Jump to forum
Jump to topic

Ο Βαρούχας τον ξέπλυνε τον Σιδηρόπουλο .....
Αθήνα γαμημένη. :opaokara: :opaokara: :opaokara:
από marsantos
Δευ 01 Δεκ 2025, 23:48
Jump to forum
Jump to topic

@marsantos
η θεωρία σου για "ναυτία" της Λιβαδειάς, αποδείχθηκε λάθος ή νομίζεις ότι τελικά αυτό μας έδωσε τη νίκη;

η γνώμη μου είναι ότι η συνθήκη 10 εναντίον 11 μας έδωσε περισσότερα όπλα, από όσα μας αφαίρεσε.
Παίξαμε ένα στυλ που το γνωρίζουμε, υποφέροντας από την πίεση του αντιπάλου και ...
από DamoN
Δευ 08 Δεκ 2025, 21:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Οαρης 3-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Βλέπω την παρακαμερα τώρα .
Ρε σεις γιατί να μην πρόλαβε ο Τάισον τον Ματος .
Μιλάμε για άλλα επίπεδα τρέλας ….
από geobila
Κυρ 14 Δεκ 2025, 10:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ατρόμητος-ΠΑΟΚ, 14/12, 18.00, Novasports 2

trouman έγραψε: Κυρ 14 Δεκ 2025, 10:32 Είναι ασφαλές να κινηθούμε με τα παιδιά μας προς το γήπεδο αυτό; χωρίς εισιτήριο; Δεν έχω εμπειρία.
Σαν περιοχή ναι.
Αν φοράτε φανέλες ΠΑΟΚ θα έλεγα όχι
από st4this
Κυρ 14 Δεκ 2025, 10:41
Jump to forum
Jump to topic

Είναι ασφαλές να κινηθούμε με τα παιδιά μας προς το γήπεδο αυτό; χωρίς εισιτήριο; Δεν έχω εμπειρία.

Απτον σταθμο του Μετρο πηγα περυσι εγω, χωρις διακριτικα και δεν ειχα κανενα θεμα, μαλιστα στο γηπεδο εφτασα απτη μερια των οργανωμενων και δεν εγινε τιποτα. Πιστευω ουτε εσυ θα εχεις θεμα ειδικα ...
από marsantos
Κυρ 14 Δεκ 2025, 12:22
Jump to forum
Jump to topic

Με αφορμή το σημερινό ματς με τον Ατρόμητο θέλω να κάνω το εξής σχόλιο.
Η ομάδα του Περιστερίου έχει στις τάξεις της έναν παίκτη που μου έχει κάνει εντύπωση. Τον Τσαντήλα.
Το παιδί αυτό μου κέντρισε το ενδιαφέρον όταν σε ένα παιχνίδι κατάφερε το πρωτοφανές επίτευγμα, να κάνει χατ τρικ ακυρωθεντων ...
από hawklord
Κυρ 14 Δεκ 2025, 15:55
Jump to forum
Jump to topic

Το θέμα είναι πως πρέπει να βρεις στην ίδια θύρα γιατί περνάτε και οι δύο δείχνοντας δύο φορές το κινητό σου στο τουρνικέ. Αν δεν έχει τουρνικέ ίσως τη γλυτώσεις και περάσετε. Αν τους κλαφτεις λιγο και δεν είναι βόδια θα σε αφήσουν γιατι ακόμα και στα τουρνικέ έχει τρόπο να περνάνε όποιον έχει θέμα ...
από hawklord
Κυρ 14 Δεκ 2025, 16:01
Jump to forum
Jump to topic

Πόσο σε νιώθω, και μένα είχε ξενερώσει χθες να είναι 15 λεπτά από το σπίτι μου και να μη βρίσκουμε. Δείξε εκεί τα πάντα σχετικά με το εισιτήριο και το gov και κλαφτους λίγο πως δεν έβρισκες και το πως θα αφήσεις μόνο το παιδί κλπ. Λογικά θα σε περάσουν ιδίως αν χωράτε να περάσετε ταυτόχρονα. Εμείς ...