Άλλο ένα πανέμορφο πρωινό Παρασκευής!!!
Χαίρεσαι να βλέπεις την ομαδάρα μας.
Τι ωραίο θέαμα προσφέρουμε στους ποδοσφαιρόφιλους.
Η αναζήτηση βρήκε 628 εγγραφές
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 08:31
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 08:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-young boys 4-0,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα
Σήμερα είναι μια όμορφη φωτεινή ηλιόλουστη μέρα.
Τι πάει να πει εχει συννεφιά στη Σαλονίκη? Εγώ βλέπω φως.
Η ομάδα έχει μεγαλώσει πολύ. Τόσο πολύ που κάποιοι δεν αντέχουν (για διαφορετικούς λόγους ο καθένας αλλά δεν αντέχουν). Για το δικό τους καλό, ας το πάρουν απόφαση να μη χαλιουνται 2 φορές ...
Τι πάει να πει εχει συννεφιά στη Σαλονίκη? Εγώ βλέπω φως.
Η ομάδα έχει μεγαλώσει πολύ. Τόσο πολύ που κάποιοι δεν αντέχουν (για διαφορετικούς λόγους ο καθένας αλλά δεν αντέχουν). Για το δικό τους καλό, ας το πάρουν απόφαση να μη χαλιουνται 2 φορές ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 09:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν αναλογιστουμε οτι η ομαδα ειναι παρατημενη....
Οτι ο Λουτσεσκου παιζει προβλεψιμο ποδοσφαιρο και οτι εχει εμμονες....
Οτι δεν καναμε μεταγραφες και παιζουμε με δανεικους απο τα αζητητα.
Οτι παιζουμε με εξτρεμ τον 38αρη Ταισον που επρεπε να φυγει......
Οτι δεν εχουμε σεντερ φορ ...
Οτι ο Λουτσεσκου παιζει προβλεψιμο ποδοσφαιρο και οτι εχει εμμονες....
Οτι δεν καναμε μεταγραφες και παιζουμε με δανεικους απο τα αζητητα.
Οτι παιζουμε με εξτρεμ τον 38αρη Ταισον που επρεπε να φυγει......
Οτι δεν εχουμε σεντερ φορ ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 10:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Για μένα που έχω κόλλημα με την συνοχή, τη σημασία του καλού κλίματος και την ομαδικότητα, η εικόνα των πανηγυρισμών της ομάδας μετά από επίτευξη γκολ, λέει πάρα πολλά.
Περισσότερα απ'όσα λέει η αγωνιστική εικόνα. Η τελευταία εξαρτάται κι από τον αντίπαλο, από διάφορες συγκυρίες και ορισμένες φορές ...
Περισσότερα απ'όσα λέει η αγωνιστική εικόνα. Η τελευταία εξαρτάται κι από τον αντίπαλο, από διάφορες συγκυρίες και ορισμένες φορές ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 22:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ειναι ολα τελεια,κυριοι....
Χθες,η ομαδα επαιζε μπαλαρα....κερδιζε 4-0....και καποιοι φωναζαν πως...¨τους ψαχνει η αστυνομια"...
Βαρια δεν ειναι μονο η φανελα...βαρια ειναι και τα τσιμεντα που πατατε!!!!
ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΠΑΤΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ!!!
Χθες,η ομαδα επαιζε μπαλαρα....κερδιζε 4-0....και καποιοι φωναζαν πως...¨τους ψαχνει η αστυνομια"...
Βαρια δεν ειναι μονο η φανελα...βαρια ειναι και τα τσιμεντα που πατατε!!!!
ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΠΑΤΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ!!!
- Σάβ 29 Νοέμ 2025, 18:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Μιας και δεν πρόλαβα το τοπικ του αγώνα αφού όλη τη χθεσινή μέρα προσπαθούσα να καταπιω την ισοφάριση στο 90, σήμερα με πιο καθαρή ματιά θέλω να εκφράσω την άποψη μου πηγάζει από όσα σκεφτόμουν την ώρα του αγώνα.
Προσωπικά είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από όσα είδα. Και η ικανοποίηση προκύπτει από ...
Προσωπικά είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από όσα είδα. Και η ικανοποίηση προκύπτει από ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 17:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Γιάννη Κωνσταντέλια σε ευχαριστώ που θα σε απολαύσω ακόμη ένα χρόνο στα ασπρόμαυρα της ΠΑΟΚάρας μας.
Αν δεν σου προσφερθεί η ευκαιρία να παίξεις για ένα πραγματικά top european football club, θα ήθελα να συνεχίσεις για πάντα μαζί μας και να κρεμάσεις τα παπούτσια σου ως ένας άλλος Τotti ή Gerard ...
Αν δεν σου προσφερθεί η ευκαιρία να παίξεις για ένα πραγματικά top european football club, θα ήθελα να συνεχίσεις για πάντα μαζί μας και να κρεμάσεις τα παπούτσια σου ως ένας άλλος Τotti ή Gerard ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 18:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
«Χθες Τρίτη, συναντηθήκαμε με τον κ. Ιβάν Σαββίδη στη βίλα του στο Πόρτο Καρράς και στο τέλος αυτής της συνάντησης δώσαμε τα χέρια.
Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, που ανανεώθηκε η σχέση μου με τον ΠΑΟΚ και τον κ. Ιβάν Σαββίδη. Είναι κάτι που όλοι θέλαμε.
H αλήθεια είναι ότι, πάντα με σεβασμό στην ...
- Δευ 29 Σεπ 2025, 22:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
...
υπάρχει μια μεγάλη διαφορά με το ...πέρυσι,,,
αυτό που λέω το λέω βλέποντας ...οχι την δικιά μας την ομάδα...αλλα τους άλλους...
κανένας δεν είναι καλύτερος απο εμάς και αυτός...ουσιαστικά..είναι ο λόγος που ...πάνω κάτω...έχουμε το ίδιον παρονομαστή...
ολα τα χρόνια με αυτον τον ...
- Τετ 01 Οκτ 2025, 23:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Το θέμα είναι ποδοσφαιρικό
Η ομάδα έχει μείνει στο Χαριλάου και στο πιο μάγκικο πρωτάθλημα κλπ κλπ κλπ
Κι αν δεν στηρίξαμε Λουτσεσκου κι αν δεν στηρίξαμε Σαματα και τσαλοφ και και και....
Μετά από την χρονιά του πρωταθλήματος μείναμε κοντά 20 πόντους από τον γαύρο
Η ομάδα δεν αποδίδει ωραίο ...
- Πέμ 02 Οκτ 2025, 05:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Panx Romana Όπως ανενδοίαστα βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα για τον συνομιλητή σου, τέτοια βγαζεις και για την ομάδα.
Θα μπορούσες λοιπον απλα να με ρωτήσεις για να σου πω ότι δεν υπάρχει γήπεδο στην Ελλάδα που να μην εχω πάει με την ομάδα. Οτι στα 47 μου μετά απο ταλαιπωρία πολλών ωρών με το ...
Θα μπορούσες λοιπον απλα να με ρωτήσεις για να σου πω ότι δεν υπάρχει γήπεδο στην Ελλάδα που να μην εχω πάει με την ομάδα. Οτι στα 47 μου μετά απο ταλαιπωρία πολλών ωρών με το ...
- Τρί 25 Νοέμ 2025, 21:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
ενα 20λεπτο αν χρειαστει θα παιξει
ειπε ενας γνωστος
ειπε ενας γνωστος
- Σάβ 01 Νοέμ 2025, 20:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Βολαρης-ΠΑΟΚ 73-78 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Oλα τα μπράβο στον Χατζ'όπουλο ΑΝΘΡΩΠΟΣ πανω απο ολα ειμαστε περηφανοι που τον εχουμε .Οτι και να πουμε ειναι λιγα μπροστα στο μεγαλειο του.