Η αναζήτηση βρήκε 629 εγγραφές
- Δευ 25 Αύγ 2025, 19:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Για χάφ του Bardeli δεν ισχύει, για Σέντερ μπακ άμα κλείσει αυτός που ακούγεται γινόμαστε φαβορί για το πρωτάθλημα.
- Δευ 25 Αύγ 2025, 19:55
- Jump to forum
- Jump to topic
@blackzone44 φιλε πρωτον σε ευχαριστουμε για την εμημερωση ( οπως κ τα αλλα παιδια) δε θα βαρεθω να το λεω οσο κουραστικο κ αν σας φαινεται...
Ποσο κοντα ειμαστε χαφ κ σεντερ μπακ?? Να περιμενουμε αμεσα κατι ή παμε για μετα το ματς?
Του χαφ δεν ξέρω πόσο κοντά είναι υπήρχε αναμονή για να δουν ...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 22:40
- Jump to forum
- Jump to topic
ποιος παικτης ηρθε χθες το βραδυ αεροπορικως
και το πρωι ηταν στην Μικρας Ασιας 1?
και το πρωι ηταν στην Μικρας Ασιας 1?
- Δευ 25 Αύγ 2025, 22:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Παρασκευη κοντη γιορτη
ειπε ο Αγιος Χαραλαμπος
ειπε ο Αγιος Χαραλαμπος
- Δευ 25 Αύγ 2025, 22:50
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 26 Αύγ 2025, 00:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Είμαι 4 μέρες στο ιπποκράτειο καθὼς ταλαιπωρούμαι από μια αμυγδαλιτιδα εδώ και 15 μέρες και δεν φεύγει ούτε με αντιβιώσεις ούτε με τπτ ο πυρετός δεν πέφτει αλλά είστε το καλύτερο φάρμακο πραγματικά και η καλύτερη παρέα έχω ένα ηλίθιοι χαμογελο στο πρόσωπο και όλοι με περνάνε για χαζό.Μολις είδα και ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 18:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Είναι το δίδυμο Κοτάρσκι-Παβλένκα καλύτερο από το δίδυμο Παβλένκα-Γκουκιεσασβιλι ή όχι;
Όχι αλλά πολύ πιθανό ο δεύτερος τέρμας να μη χρειαστεί ποτέ, οπότε δεν το λες και τρομερή υποβάθμιση
Είναι το δίδυμο Ότο-Σάστρε καλύτερο από το Κένι-Σάστρε;
Κανένας δεν ξέρει, μένει να φανεί. Τα πρώτα ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 15:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν δεν βρουν κάποιο μεγάλο όνομα με πρόσφατα παιχνίδια στα πόδια του, μια χαρά είναι ο Ιταλός. Είναι Ιταλός αμυντικός με ότι και αν συνεπάγεται αυτό. Σε σχετικά καλή ηλικία. Και δεν έχει καταφέρει να πετύχει σε κάποια μεγάλη της Seria A. Λογικό είναι να διψάει να πετύχει σε μια ομάδα που βγαίνει ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 19:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλησπέρα,
Θα ήθελα να εξηγηθεί με επιχειρήματα για ποιον λόγο θεωρείται "μετριάντζα" ο Γκουστάβο Πουέρτα; Τον έχετε παρακολουθήσει και βγάλατε αυτό το συμπέρασμα. Δεν ξέρω πόσο "μέτριος" μπορεί να είναι κάποιος που στα 22 του παίζει στην Championship (και εκεί θα έμενε αν δεν είχε την απαγόρευση η ...
Θα ήθελα να εξηγηθεί με επιχειρήματα για ποιον λόγο θεωρείται "μετριάντζα" ο Γκουστάβο Πουέρτα; Τον έχετε παρακολουθήσει και βγάλατε αυτό το συμπέρασμα. Δεν ξέρω πόσο "μέτριος" μπορεί να είναι κάποιος που στα 22 του παίζει στην Championship (και εκεί θα έμενε αν δεν είχε την απαγόρευση η ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 19:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα κάνω πάντως ένα γενικό σχόλιο.
Μένω έκπληκτος πραγματικά σε βαθμό που με κάνει να νιώθω παντελώς άσχετος,το πώς μέσα σε 15 λεπτά από την στιγμή που βγαίνει ένα όνομα έχετε όχι απλά άποψη αλλά ανάλυση κάθε πτυχής του παιχνιδιού του.
@@λακες πόσους παίκτες ξέρετε πραγματικά;
Θεωρώ τον εαυτό μου ...
Μένω έκπληκτος πραγματικά σε βαθμό που με κάνει να νιώθω παντελώς άσχετος,το πώς μέσα σε 15 λεπτά από την στιγμή που βγαίνει ένα όνομα έχετε όχι απλά άποψη αλλά ανάλυση κάθε πτυχής του παιχνιδιού του.
@@λακες πόσους παίκτες ξέρετε πραγματικά;
Θεωρώ τον εαυτό μου ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 19:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολυ τραγικο σχολιο για ενα παιδι που μια χαρα ενημερωση ειχε στο θεμα Ζαφειρη...ειδικα.οταν βγηκε οτι κ καλα χαλαει...κριμα φιλε..MikeStr4 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 19:00 Οι insiders που ένα καλοκαίρι δεν έχουν πετύχει λεωφορείο στα 2 μέτρα - του blackzone τι έχουν να πουν ;;;
- Τετ 27 Αύγ 2025, 19:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Έκλεισε ο Vogliacco δανεικός με μη υποχρεωτική ρήτρα.
- Τετ 27 Αύγ 2025, 19:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε παίδες εστιάστε λίγο στο τι αναζητούμε, τι αναλύουμε, τι ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ οτι ψάχνει ο επίσημος ΠΑΟΚ (οχι εμείς με τον νου μας) και τι χαρακτηριστικά ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ μαζεύονται στην ομάδα, ώστε να γίνει ισορροπημένη ανάλυση και να βγάλουμε ασφαλή θετικά / αρνητικά
"Βαριά" ονόματα και ταλέντα
Κατανομή και ...
"Βαριά" ονόματα και ταλέντα
Κατανομή και ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 19:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Να ρωτήσω κάτι χωρίς ίχνος ειρωνίας.Τον ξέρετε τον παίκτη και ξέρετε ότι είναι τόσο κακός;γιατί βλέπω μεγάλη σιγουριά ότι δεν κάνει.
To θέμα φίλε είναι ότι περιμέναμε μέχρι 27 αυγούστου για να φέρουμε τον Βολιάκο; Μπορεί να βγει καλός δεν τον ξέρω τον παίκτη προφανώς. Και άντε στα χαφ εχουμε ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 19:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε περίπτωση που έλειπες τις τελευταίες 3 μέρες να σε ενημερώσω ότι ο ΠΑΟΚ έκανε μεταγραφή 12εκ, εκ τών οποίων το μεγαλύτερο μέρος το έδωσε κασέρι άμεσαbeyes4 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 19:41 Ειχα μια ελπιδα για αλλαγη οικονομικης πολιτικής αλλά....
Ποιος Βολιακο ρε;ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!!!
Περί αλλαγής οικονομικής πολιτικής