Η αναζήτηση βρήκε 415 εγγραφές
- Δευ 01 Σεπ 2025, 23:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Παιδιά όσοι χαλιούνται, που προφανώς το βλέπεις απ'τα μηνύματα, μπορούν να συνεχίσουν να ΜΗΝ έρχονται στο PAOK sports arena.
Δεν ερχόσασταν τόσα χρόνια, μην έρχεστε δεν τρέχει τίποτα.
Εμείς που τρέμαμε σε κάθε βολή του κάθε άμπαλου και μαζεύαμε νίκες μία-μία, ξέρουμε τι ζήσαμε.
Το μπάσκετ με το ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 16:16
- Jump to forum
- Jump to topic
και τέζα τα σκουλήκιαGuitarman έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 14:17 Για να το χαλαρώσω λιγο:
...
![]()
Αντε να έρθει και ο Ελον Μασκ να πάρει το βόλεϊ και να μαλώνουμε αν είναι καλύτερο να κάνουμε το γηπεδο στη σελήνη ή στον Άρη (που θα τον μετονομασουμε ΠΑΟΚ)

- Κυρ 07 Σεπ 2025, 09:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Και ο ιβαν έβλεπε τα highlights του Κούδα στο Ροστοφ και οι αμερικανοί τραγουδούσαν «χιλιόμετρα κάναμε πάλι»..
Ρε συ Odi γιατί αυτή η επιθετικοτητα? Ο άνθρωπος λέει ότι μεταξύ Χατζόπουλου και Μυστακίδη εμπιστεύομαι τον πρώτο (άρα είμαι βέβαιος ότι ο Χατζό θα πάρει την απόφαση με γνώμονα ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 11:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Λυπάμαι πολύ που μπαίνω να γράψω εδώ. Όπως (κακώς) έχω κάνει πολλές φορές, γράφω σχεδόν κυριευμένος από συναίσθημα, έτοιμος να φάω μπαν (το πιο ανούσιο ever). Αλλά όσα διαβάζω εδώ και αλλού, με στεναχωρούν αλλά κυρίως με θυμώνουν.
Αρχικά, όσοι θυμηθήκατε το μπάσκετ του ΠΑΟΚ τις τελευταίες μέρες (ή ...
Αρχικά, όσοι θυμηθήκατε το μπάσκετ του ΠΑΟΚ τις τελευταίες μέρες (ή ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 15:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά το να την ακούει ο Χατζόπουλος είναι όχι απλά τραγικό, ντροπή είναι..
Ένας άνθρωπος πάνω απ' όλα ΠΑΟΚΤΣΗΣ, που έβαλε στις πλάτες του την ομάδα καταχρεωμενη και στα όρια της διάλυσης, με δικές του οικονομίες και με επιπτώσεις στην ψυχική του υγεία και κατάφερε να ξαναφέρει τον κόσμο στο γήπεδο ...
Ένας άνθρωπος πάνω απ' όλα ΠΑΟΚΤΣΗΣ, που έβαλε στις πλάτες του την ομάδα καταχρεωμενη και στα όρια της διάλυσης, με δικές του οικονομίες και με επιπτώσεις στην ψυχική του υγεία και κατάφερε να ξαναφέρει τον κόσμο στο γήπεδο ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 15:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Όση διαφορά είχε όταν μας τα κάνατε Ζέπελιν τόσα χρόνια για τον εξαφανισμένο Ιβάν την ώρα που η ΠΑΕ είχε απρόσκοπτη λειτουργία και ο Ιβάν καθημερινή επαφή με στελέχη και παίκτες και η ομάδα κατακτούσε τίτλους
Αλλά εκεί απαιτούσατε να "εμφανιστεί" στο πόπολο
Αλλά εκεί απαιτούσατε να "εμφανιστεί" στο πόπολο
- Δευ 08 Σεπ 2025, 09:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Εσύ Μεταγραφάκια βλέπεις τα πρωτοσέλιδα του Μετρόπολις για τον Χατζόπουλο και το Σαββίδη και δεν βλέπεις τίποτα κακό. Και τα βάζεις στην ίδια πρόταση με τα μέσα του Ιβάν;
Με συγχωρείς αλλά αυτό απαιτεί θράσος. Να ξέρουμε και τί γράφουμε δηλαδή.
υγ Αν λέω εγώ τώρα, διαπιστώσουμε ότι η ιστορία της ...
Με συγχωρείς αλλά αυτό απαιτεί θράσος. Να ξέρουμε και τί γράφουμε δηλαδή.
υγ Αν λέω εγώ τώρα, διαπιστώσουμε ότι η ιστορία της ...
- Τρί 23 Σεπ 2025, 19:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Κυρ Τελη ,οσο και να θελουμε να σε συμπαθησουμε
μ αυτους που χεις μπλεξει κομματακι δυσκολο το κοβω.
Επικοινωνιακη αυτοκτονια το λεν αυτο.
μ αυτους που χεις μπλεξει κομματακι δυσκολο το κοβω.
Επικοινωνιακη αυτοκτονια το λεν αυτο.
- Δευ 14 Ιούλ 2025, 18:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Το 90% έχουμε fb, προσωπικά είδα σχόλια τεσσάρων φίλων μου κάτω από το συγκεκριμένο "άρθρο" ηλικίας 50-60 που υπερθεματίζαν την στάση της ΠΑΕ και όλοι έχουν διάρκειας χρόνια.
- Τετ 06 Αύγ 2025, 09:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ
καλημερα και Χρονια Πολλα
μεγαλη γιορτη της Ορθοδοξιας σημερα
να χαιρομαι την κορη μου κι εσεις οσους δικους σας γιορταζουν
ακουστηκε για καποιον Ιωσηφ,χαφ
μεγαλη γιορτη της Ορθοδοξιας σημερα
να χαιρομαι την κορη μου κι εσεις οσους δικους σας γιορταζουν
ακουστηκε για καποιον Ιωσηφ,χαφ
- Τετ 06 Αύγ 2025, 15:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ
δεν υπαρχουν μπαμ και μπουμ
6 Αυγουστου εχουμε
καποια πρωταθληματα ξεκινησαν ηδη
τα ροστερ εχουν κλεισει ή ειναι σχεδον ετοιμα
οι μανατζερ δειγματιζουν την πραμάτια τους να μη τους ξεμεινει
αρχισανε και ψαλιδια στις απαιτησεις
στα δικα μας,προτασεις ερχνται σωρηδον, καποιες αναλογως των ...
6 Αυγουστου εχουμε
καποια πρωταθληματα ξεκινησαν ηδη
τα ροστερ εχουν κλεισει ή ειναι σχεδον ετοιμα
οι μανατζερ δειγματιζουν την πραμάτια τους να μη τους ξεμεινει
αρχισανε και ψαλιδια στις απαιτησεις
στα δικα μας,προτασεις ερχνται σωρηδον, καποιες αναλογως των ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 21:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
σαν σημερα δολοφονηθηκε απο τρεις οπαδους του αρη ο Αριστειδης Δημητριαδης το 1983
πολυ περηφανος που η ομαδα που αγαπησε κι εκεινος κι εμεις δεν εκμεταλλευτηκε ποτε αυτη τη δολοφονια
πολυ περηφανος που το ονομα του δεν αναφερεται ποτε στον καταλογο των θυματων οπαδικης βιας απο τους ...
πολυ περηφανος που η ομαδα που αγαπησε κι εκεινος κι εμεις δεν εκμεταλλευτηκε ποτε αυτη τη δολοφονια
πολυ περηφανος που το ονομα του δεν αναφερεται ποτε στον καταλογο των θυματων οπαδικης βιας απο τους ...
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 17:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
όλο το σύστημα με τη χάρτινη. Μετάδοση λες και παίζει με ξένη ομάδα. Ο σπίκερ ψάχνει τα ριπλέι για να βρει το πλάνο που θα δικαιώσει τα κοράκια και ειδικά τους σημαιοφόρους για τα αλλοπρόσαλλα σφυρίγματα κι αν δεν το βρει λέει ένα ότι εντάξει είναι, βρήκε μάλλον η μπάλα και κάθε τόσο ο σαβράκος, ναι ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 11:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κ19 2025-26
"Την ανανέωση συμβολαίου του Κωνσταντίνου Σούβλατζη ανακοινώνει ο ΠΑΟΚ.
Ο γεννημένος το 2009 επιθετικός, που εκπαιδεύεται στo PAOK Academy από το 2015, υπέγραψε έως τον Ιούνιο του 2028. Ο Σούβλατζης που πλέον ανήκει στην Κ19, είναι πρωταθλητής με την Κ15, με την Κ17, ενώ είναι και διεθνής ...
Ο γεννημένος το 2009 επιθετικός, που εκπαιδεύεται στo PAOK Academy από το 2015, υπέγραψε έως τον Ιούνιο του 2028. Ο Σούβλατζης που πλέον ανήκει στην Κ19, είναι πρωταθλητής με την Κ15, με την Κ17, ενώ είναι και διεθνής ...
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 3-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Το μεγαλύτερο κακό που έκανε ο ερασιτέχνης είναι να ακούμε και να διαβάζουμε ρητορική μετρώκολις παντού. Μέχρι και στο γήπεδο.