Η αναζήτηση βρήκε 356 εγγραφές

Return

από trouman
Κυρ 25 Ιαν 2026, 22:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Θεώρησα μεγάλη προδοσία αυτά που ζήσαμε το καλοκαίρι. Έτσι ένιωσα.

Μετά, όταν τον είδα που μίλησε , την πρώτη φορά στο γήπεδο , παρασύρθηκα από τις μνήμες που έχω από το μπάσκετ και σχεδόν συγκινήθηκα.

Τώρα νιώθω ότι προδίδεται , ξανά, αυτό τα παραλίγο , που προσπάθησα να νιώσω για τη νέα αρχή ...
από trouman
Κυρ 25 Ιαν 2026, 23:45
Jump to forum
Jump to topic

astral έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 23:40 Σίγουρα υπάρχει μια γεωπολιτική εξήγηση που πήραμε και τον τέρμα του αστέρα που παίζει πλέον βασικός. Ίσως κάποια κολλεγια? Φωτοβολίδα ? Πυγολαμπίδα?
:lol: :lol: :lol:
από trouman
Δευ 26 Ιαν 2026, 01:04
Jump to forum
Jump to topic

Εραιτοικαίς φοναίς;

Τέτοια ανορθογραφία της αλήθειας, δε συνιστά αιρετική φωνή , δεν πάει απλά κόντρα σε κάτι κατεστημένο, αλλά αναπαράγει τη χειρότερη προπαγάνδα που ξέρουμε από πού ξεκινάει.. και το κάνει προκλητικά, χωρίς ίχνος ή υποψία τεκμηρίωσης..

Αν τρολάρεις, τότε πάσο..
από trouman
Δευ 26 Ιαν 2026, 18:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ

Καλησπέρα!!! Άντε , αργεί η Λυών; Θέλουμε να δούμε ΠΑΟΚ..
από trouman
Τετ 28 Ιαν 2026, 21:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος έφτασε σήμερα στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιώντας μια επίσκεψη με ιδιαίτερο συμβολισμό και συναισθηματικό βάρος.
Κατά την άφιξή του εξέφρασε την επιθυμία να τελέσει επιμνημόσυνη δέηση για τους επτά αδικοχαμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους σε ...
από trouman
Παρ 30 Ιαν 2026, 17:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26

Εγώ πάλι θεωρώ πολύ σημαντικό, ότι μέσα μας, έχει εδραιωθεί μια πίστη για την ομάδα, ότι μπορεί να τα καταφέρει. Μια πίστη ότι μπορεί να φτάσει πάντα ψηλότερα.

Δεν είναι προϊόν κάποιας οπαδικης παραφροσύνης ή υπεραισιοξιας, αλλά αποτέλεσμα της παρουσίας της ομάδας ως σήμερα. Είναι κάτι που πηγάζει ...
από trouman
Σάβ 31 Ιαν 2026, 13:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Είναι ντροπή να παίζουν κάποιοι με το συναίσθημά μας για να εξυπηρετήσουν τις δικές τους ατζέντες. Μιλάμε για ανθρώπους που παριστάνουν τους ρεπόρτερ της ομάδας, αλλά στην πραγματικότητα περιμένουν στη γωνία για να κάνουν ζημιά μόλις βρουν συμφέρον αλλού. Η ομάδα πρέπει να σταματήσει να τους ...
από trouman
Κυρ 01 Φεβ 2026, 14:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Μπορεί κάποιος να εκφέρει λόγο, που στους δεξιούς παππούδες θα φαίνεται τουλάχιστον ουδέτερος. Σε κάποιος όμως που διαβάζει πίσω από τα γράμματα , μπορεί να υπάρχει πάντα και μια δεύτερη ερμηνεία, πιο κοντά στην πραγματικότητα.

Το timing μιας δήλωσης , μιας κουβέντα, της δίνει άλλο πρόσημο, άλλο ...
από trouman
Πέμ 05 Φεβ 2026, 17:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 0-1,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα

Δυσκολεύομαι να βρω το σχετικό θέμα, του Χατσιδη, πώς λοιπόν θ μάθουμε τι κάνει αυτό το παιδί. Είμαι εκνευρισμένος πιο πολύ για αυτό. Για το πώς τον χτύπησε και δεν άνοιξε ρουθούνι..

Ελπίζω να μπει πολύ πολύ σύντομα ξανά στην εξίσωση να να έχει πάρει άλλο ένα χρήσιμο μάθημα..
από trouman
Πέμ 05 Φεβ 2026, 21:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Мир έγραψε: Πέμ 05 Φεβ 2026, 21:04
Κάποιος να ανοίξει το thread του παίκτη.
Ω ρε τι έχει να γίνει....
από trouman
Παρ 06 Φεβ 2026, 13:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

Και σε αυτές τις περιπτώσεις, αν αυτός που έρχεται και βάζει λεφτά και σε ανεβάζει, ξαφνικά αλλάξει γνώμη και φύγει, σε έστειλε στον πάτο, σε βούλιαξε με ένα βράχο δεμένο στο πόδι..

Άντε να δούμε τι τελικά παίζεται με αυτόν τον τύπο..
από trouman
Σάβ 07 Φεβ 2026, 14:00
Jump to forum
Jump to topic

Να τον χαιρόμαστε....

Θα πρέπει να μιλήσει πάλι το γήπεδο...

Δε βλέπω άλλη λύση
από trouman
Σάβ 07 Φεβ 2026, 14:49
Jump to forum
Jump to topic

Άλλαξαν στρατηγική για το πώς θα πολεμήσουν τον Σαββίδη τελικά αυτό φαίνεται.

Θα το κάνουν από μέσα.

Αυτό που θα περιμένουν, θα είναι οι γκελες στο ποδόσφαιρο. Τότε ξαφνικά θα εμφανίζονται και θα ακούγονται οι στημένοι..

Ελπίζω κι οργανωμένοι να ρωτήσουν , τουλάχιστον, τι παίζει.
από trouman
Σάβ 07 Φεβ 2026, 16:13
Jump to forum
Jump to topic

Κανένας πανηγυρισμός μπασκετικέ, απογοήτευση και αγωνία - ανησυχία για το τι μέλλει γενέσθαι.