Η αναζήτηση βρήκε 276 εγγραφές
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 00:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
Τα σέβη μας όλοι στον ΑΣ που έβγαλε το θέμα Νέα Τούμπα από την ναφθαλίνη, έφερε τον Ιβάν ξανά στην Τούμπα, κράτησε τον Κωνσταντελια σπίτι του, έδωσε ώθηση για την μεταγραφή Ζαφειρη και έφερε Έλληνα, ΠΑΟΚτση και δισεκατομμυριούχο στην διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Σε 3 μήνες όλα αυτά.
Μακράν η πιο ...
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 00:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα σέβη μας όλοι στον ΑΣ που έβγαλε το θέμα Νέα Τούμπα από την ναφθαλίνη, έφερε τον Ιβάν ξανά στην Τούμπα, κράτησε τον Κωνσταντελια σπίτι του, έδωσε ώθηση για την μεταγραφή Ζαφειρη και έφερε Έλληνα, ΠΑΟΚτση και δισεκατομμυριούχο στην διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Σε 3 μήνες όλα αυτά.
Μακράν η πιο ...
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 14:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Επίσης υπάρχουν αυτοί που θέλουν επιμένουν να κρίνουν με βάση τα αν , τα πιθανόν, τα ίσως και αυτά που πιστεύουν πως ΘΑ γινόταν.
Υπάρχουν και κάποιοι που θα κρίνουν με ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
Τα αν και τα "θα γινόταν μάλλον έτσι" φαίνεται συχνά να έχουν βάση αλλά πάντα με όσα κανείς ξέρει ή βλέπει ...
Υπάρχουν και κάποιοι που θα κρίνουν με ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
Τα αν και τα "θα γινόταν μάλλον έτσι" φαίνεται συχνά να έχουν βάση αλλά πάντα με όσα κανείς ξέρει ή βλέπει ...
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 14:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Εσύ δηλαδή teouman κρίνεις με βάση τα γεγονότα; Ποια γεγονοτα; Ότι ολόκληρος ο ΑΣ ήταν στημένος και είχε υπογράψει δεσμευτικό μνημονιο; Το οτι το γηπεδο ειχε δωθει; Το οτι τα μέλη της τεχνοκρατικης επιτροπης στη καλύτερη ήταν αδαείς στη χειρότερη φυτευτοι και αυτοι; Άστο χεστο...Η χτεσινή εξέλιξη ...
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 15:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Εσύ δηλαδή teouman κρίνεις με βάση τα γεγονότα; Ποια γεγονοτα; Ότι ολόκληρος ο ΑΣ ήταν στημένος και είχε υπογράψει δεσμευτικό μνημονιο; Το οτι το γηπεδο ειχε δωθει; Το οτι τα μέλη της τεχνοκρατικης επιτροπης στη καλύτερη ήταν αδαείς στη χειρότερη φυτευτοι και αυτοι; Άστο χεστο...Η χτεσινή εξέλιξη ...
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 15:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάπου εδώ εγώ το κλείνω, ναι λειτουργούσε ως εκπρόσωπος, μαθαίναμε πράγματα πριν γίνουν, δεν είπα ποτέ ότι αυτό το όρισε ο Μυστακίδης. Τα γραπτά εδώ είναι, για ένα τόσο επουσιώδες θέμα. Πάμε παρακάτω.
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 09:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Και μόνο που μπαίνει στην εξίσωση ο Χατζόπουλος , ως εμπόδιο, καταλαβαίνει κανείς , πόσο στραβώνουνε τον γυαλό...
Θέλω να πιστεύω ότι επί της ουσίας , δεν υπάρχει θέμα. Αλλά επειδή, όλες οι κουβέντες επί υποθέσεων γίνονται, θέλω να πω ότι ο Σαββίδης , προφανώς και θα χάριζε το δάνειο σε μια νέα ...
Θέλω να πιστεύω ότι επί της ουσίας , δεν υπάρχει θέμα. Αλλά επειδή, όλες οι κουβέντες επί υποθέσεων γίνονται, θέλω να πω ότι ο Σαββίδης , προφανώς και θα χάριζε το δάνειο σε μια νέα ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Με ρωτούσε ο μικρός , τι σημαίνει "τζάμπα μάγκας", τι να του πω ρε παιδιά;
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 21:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Δύο λόγια σχετικά με το θέμα.
Είμαι αηδιασμένος από την ελλιπής ενημέρωση των ασπρόμαυρων ΜΜΕ. Τόσα χρόνια δεν είχα διαβάσει πουθενά ότι τα χρήματα που δίνει ο Σαββίδης στην ΚΑΕ είναι δανεικά. Όπως σε όλους μας - έτσι και σε εμένα - μου είχε δημιουργηθεί η εντύπωση πως ο Ιβάν έκανε δωρεές στην ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 21:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Αντιγράφω σχόλιο από το φβ της καε
1. Γίνεσαι μεγαλομέτοχος στην ΚΑΕ και το μαθαίνουμε μόλις πριν λίγους μήνες όταν εμφανίζεται επενδυτής.
2. Μία μέρα μετά το ενδιαφέρον του Μυστακίδη βγαίνεις και λες για ενδιαφέρον εξ Αμερικής. Γιατί δεν το δήλωσες πιο πριν; Γιατί μέχρι και σήμερα δεν μας ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 21:51
- Jump to forum
- Jump to topic
.
Τουλάχιστον διαστρέβλωση..
Μήπως απάντησε σε μια ερώτηση, κι εδώ παρουσιάζεται σαν να ξεροσταλιάζει. Σαν να βγήκε από μόνος κι άρχισε να απαιτεί παρουσία και ρόλο.....και μετά εκφράζεις την απορία-ανησυχία σου ότι ίσως δεν είσαι ευπρόσδεκτος από την νέα διοίκηση.
Τουλάχιστον διαστρέβλωση..
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 01:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα σας πω κατι απο 1ο χερι..Ο ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΣΕ 2 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΩΣ (Η ΜΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ)ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΜΕΣΩ ΑΜΚ ΩΣ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ..ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΗ..
Άρα η απαίτηση Χατζοπούλου είναι αυτή που χαλάει τα ντηλ με τους υποψήφιους αγοραστές ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 22:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Πού ξέρετε τι εννοούν, όσοι έγραψαν για συμπληρωματικά χαρτιά;
Πώς μερικοί καρφώνεστε βρε παιδιά, κάντε λίγο κράτει να δούμε τι θα γίνει, τη στιγμή ειδικά που φαίνεται κάτι να κινείται. Τι καημός είναι αυτός να πάρετε το φτυάριι..
Και για ποιον; για τον Χατζόπουλο... Ειλικρινά απορώ.
Πώς και ...
Πώς μερικοί καρφώνεστε βρε παιδιά, κάντε λίγο κράτει να δούμε τι θα γίνει, τη στιγμή ειδικά που φαίνεται κάτι να κινείται. Τι καημός είναι αυτός να πάρετε το φτυάριι..
Και για ποιον; για τον Χατζόπουλο... Ειλικρινά απορώ.
Πώς και ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 23:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως οι 24 έγραψαν πως τα συμπληρωματικά χαρτιά τα ζήτησε η πλευρά του Μυστακίδη.
kai
Άρα τι μάθαμε σήμερα?
........
2) Η καε που είχε στείλει όλα τα χαρτιά για έλεγχο και ήταν όλα καλά αλλά ξαφνικά δημιουργήθηκε θέμα με τα χρέη και πότε και τι θα πληρωθεί δεν είχε στείλει όλα τα χαρτιά και ...
kai
Άρα τι μάθαμε σήμερα?
........
2) Η καε που είχε στείλει όλα τα χαρτιά για έλεγχο και ήταν όλα καλά αλλά ξαφνικά δημιουργήθηκε θέμα με τα χρέη και πότε και τι θα πληρωθεί δεν είχε στείλει όλα τα χαρτιά και ...
- Τετ 26 Νοέμ 2025, 19:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν ο ΠΑΟΚ στην μπαλα εχει ιστοριες με δακρυ, ο μεγαλος ΠΑΟΚ στο μπασκετ γραφει σεναρια ολοκληρα!!!
Πρωταθληματα με τον Αρη που κυριολεκτικα ευθυγραμμιστηκαν πλανητες για να τα χασουμε, το λαθος του προδοτη φασουλα και το κλαμα του Μπανε στο τελικο με Ρεαλ (θεουλη μου εκλαιγα μια βδομαδα), ο ...