Η αναζήτηση βρήκε 171 εγγραφές

Return

από trouman
Πέμ 21 Αύγ 2025, 14:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Σαββίδης θα μοιράσει πολλλλύ πόνο ένθεν κακείθεν...

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
από trouman
Πέμ 21 Αύγ 2025, 23:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Ωπ, σε ποιο τοπικ μπήκα; Στα παραλειπόμενα του ματς;

Όλοι άχρηστοι, πάμε να φτιάξουμε νέα ομάδα, δεν μπορούν τα παλικάρια.
από trouman
Πέμ 21 Αύγ 2025, 23:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΡΙΕΚΑ-ΠΑΟΚ 1-Ο,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

1. Χάλια εμφάνιση...

2. Θα περάσουμε..
από trouman
Παρ 22 Αύγ 2025, 09:01
Jump to forum
Jump to topic

Καλά ο άλλος τι μας βάζει διαθέσιμους προπονητές. Είστε μερικοί που λειτουργείτε σαν μουλωχτοί λέτε λέτε διάφορα, και μόλις υπάρξει χαραμάδα, ρίχνετε κατευθείαν φαρμάκι.

Πηγαίνετε μια γράψτε για τον Λουτσέσκου εκεί που προβλέπεται. Για το παιχνίδι εκεί που προβλέπεται. Θέλετε κοινό βέβαια, αλλά ...
από trouman
Παρ 22 Αύγ 2025, 09:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Δεν μπορω να καταλαβω τι αποσκοπει ενα αρθρο χωρις καμια αιτιολογηση και απο πολυ χαμηλου επιπεδου ιστοσελιδα.
Ο καθενας γραφει οτι να ναι στο διαδικτυο γιατι πρεπει να το παρω στα σοβαρα?

Το άρθρο είναι απολύτως σχετικό με το θέμα μας εδώ, όπως άλλωστε το όρισε στην πολυαναμενόμενη συνέντευξη ...
από trouman
Παρ 22 Αύγ 2025, 11:25
Jump to forum
Jump to topic

Από το λείπουν 2 με 3 παίκτες , ακόμα, ως το χάνονται όλοι οι στόχοι, ένα τσιγάρο ( δεν ξέρω τι τσιγάρο) δρόμος.

Το πώς παίζει η ομάδα και γιατί, άλλη κουβέντα. Θα ήθελα να ακούσω τον mersantos.
Σε ανάλογο τοπικ εννοείται.
από trouman
Σάβ 23 Αύγ 2025, 00:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Ευχαριστώ, μέσα σε όλα τα χρόνια έχουμε πει, πάρα πολλά μέλη. Πολλές φορές. Απλά χάνονται μέσα σε όλα όσα λέγονται.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο αυτονόητο από την ευγνωμοσύνη όσων περνάμε ώρες εδώ μέσα σε όλους όσους κρατάνε το paokmania. Σε αυτό είμαι σίγουρος ότι συμφωνούν πάρα πάρα πολλά άτομα.

Κατά ...
από trouman
Σάβ 23 Αύγ 2025, 08:18
Jump to forum
Jump to topic

Κενά κενά κενά λέτε και ξαναλετε και ξαναλετε.

Αλλά αν είχαμε δύο τρεις ακόμα , θα εμφανιζόταν η ομάδα αλλιώς απο αυτό που είδαμε ( που δεν ξέρω γιατί εγώ..)

Είναι θέμα προσώπων; Τα πρόσωπα που υπάρχουν δεν έχουν αποδείξει ότι τις Ριεκες τις έχουν;

Δεν εννοώ να μην ήταν χθες τα κενά εδώ, αλλά ...
από trouman
Σάβ 23 Αύγ 2025, 10:56
Jump to forum
Jump to topic

Έτσι όπως είναι το τοπικ διαβάζεις 5 σελίδες σε ένα λεπτό, προσπερνάς δηλαδή ξέρεις τι επαναλαμβάνεται επακριβώς.... κούραση...φφφφφφ
από trouman
Σάβ 23 Αύγ 2025, 11:01
Jump to forum
Jump to topic

Και φυσικά μέσα σε αυτό το κλίμα βρίσκουν ευκαιρία και κάποιοι να μας ξαναλενε ότι ο Ζαφείρης είναι μεταγραφή εντυπωσιασμού...

Άντε να σε πείσουν μετά κάποιοι ότι δεν είναι .... πείτε όπως θέλετε ..
από trouman
Σάβ 23 Αύγ 2025, 12:18
Jump to forum
Jump to topic

Ας πούμε κάτι που δεν έχει ειπωθεί, μας λείπουν παίκτες στον άξονα, μας λείπουν 2 3 βασικοί, θέλουμε ενίσχυση, έχουμε καθυστερήσει, κάθε χρόνο τα ίδια, ζούμε τη μέρα της Μαρμότας, κοιμούνται στην ΠΑΕ, έχουμε βασικές ελλείψεις, χθες δύο μεταγραφές, φέρτε φορ, χαφ και αμυντικό, θέλουμε 5ο χαφ, να ...
από trouman
Δευ 25 Αύγ 2025, 09:41
Jump to forum
Jump to topic

Έλα ρε παιδιά θλίψη. Υπάρχει και η βαρύτητα των λέξεων και αυτή της θλίψης δεν συνάδει με την υποδοχή ενός αθλητή. Δεν χρειάζεται καν να μπούμε σε επιχειρηματολογια τύπου "κάποτε γκρέμιζαν τείχη για τους Ολυμπιονίκες" και εάν ο Ζαφείρης πληρεί αυτές τις προϋποθέσεις κτλ. Μια αυθόρμητη και ακακη ...
από trouman
Δευ 25 Αύγ 2025, 11:09
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ξέρω αν είδες την πρόσφατη συνέντευξη του Γκαρσία ο οποίος εξηγεί πολύ καλά την νοοτροπία και το πώς σκέφτεται ένας ποδοσφαιριστής

Εγω το βλεπω απο τη πλευρα του οπαδου,οχι του παικτη. Εκτος αυτου αλλη περιπτωση ο Γκαρσια,άλλη ο Ζαφείρης και επιπλεον υπαρχουν απειρα παραδειγματα ...
από trouman
Δευ 25 Αύγ 2025, 15:58
Jump to forum
Jump to topic

ΤΙ διάβασα πριν για 15χρονα; Για 200 άτομα;

Ε ρε πόνος...δεν το λέω γι όσους το έγραψαν εδώ μέσα, τα προσπέρασα γρήγορα, γιατί μπορεί να έκαναν πλάκα.

Απλά το σίγουρο είναι ότι κάποιοι θα ήθελαν πολύ να είναι έτσι...

Δεν είναι...