Η αναζήτηση βρήκε 82 εγγραφές

Return

από omerta76
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Ναι ο Μυστακίδης, που σύμφωνα με κάποιους είχε βαλτούς στον ΑΣ, δεν ήξερε εδώ και μέρες για το που πήγαινε το πράγμα, και αποφάσισε αφού έστειλε φάκελο για αδειοδότηση να χαλάσει μετά τη συμφωνία...τα πιστεύετε κιόλας
από sn0ufel4
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:27
Jump to forum
Jump to topic

Βασικά αγαπητέ Μπαφε την όλη ιστορία την ξεκίνησε η ανακοίνωση της ΚΑΕ
από Mitsospaoki4
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 01:17
Jump to forum
Jump to topic

Μεγάλο πισωγυρισμα, τεράστια ξενέρα και δυστυχώς πολύ αβέβαιο το μέλλον ΑΝ χαλάσει τελικά αυτό το ντιλ.

Μου φαίνεται πάντως λίγο δύσκολο να πω την αλήθεια 3 μήνες τώρα να έχουν γίνει συζητήσεις, οικονομικοί έλεγχοι, εγκρίσεις από ΕΕΑ και να συνειδητοποιήσουν τώρα στο 90' πως διαφωνούν σε κάτι ...
από boogeyman77
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 05:06
Jump to forum
Jump to topic

Metagrafakias έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 01:44
boogeyman77 έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 01:36 Αν καταφέρουμε και χαλάσει η συμφωνία,θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας!
Καλα μην το λες...Καποιοι ηδη πανηγυριζουν....
Δεν ξέρω αν το λές για κάποιους δικούς μας αλλά μόνο στο άκουσμα ότι πάει να χαλάσει η δουλειά, τα πόκεμον και οι συμπολίτες άνοιξαν σαμπάνιες.
από boogeyman77
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 05:21
Jump to forum
Jump to topic

Ωραία όλα αυτα..βέβαια δεν απαντάει σε κάτι αφού όλα αυτά που δεν θέλει να μας πει και μας λέει τα ξέρει καλά άρα έχει πληροφόρηση...το πρόβλημα ποιο είναι ,το θέμα που κολλάει;γιατί το τι λέω εγώ, ο δίπλα και ο παραδίπλα δεν έχει σημασία...φτάνει με τα μισολογα...αν κάποιος ξέρει κάτι ας το πει ...
από Odi
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 07:48
Jump to forum
Jump to topic

Το πρόβλημα δηλαδή ποιο είναι, ότι θα ρίξει πιστόλι ο Τελης στα δύο μυρια του ιβαν ή ότι ένα μέγεθος Τάξης Μυστακίδη δεν θα πληρώσει τα χρέη γενικά ; Ή ότι θα λείψουν δύο εκατομμύρια ευρώ από τον Ιβαν ;

Εδώ ρε οι δίπλα έφεραν έναν άγνωστο εκατομμυριούχο με κονε τον αδερφό ενός παίκτη που τον ...
από palok
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 08:13
Jump to forum
Jump to topic

Το πρόβλημα δηλαδή ποιο είναι, ότι θα ρίξει πιστόλι ο Τελης στα δύο μυρια του ιβαν ή ότι ένα μέγεθος Τάξης Μυστακίδη δεν θα πληρώσει τα χρέη γενικά ; Ή ότι θα λείψουν δύο εκατομμύρια ευρώ από τον Ιβαν ;

Εδώ ρε οι δίπλα έφεραν έναν άγνωστο εκατομμυριούχο με κονε τον αδερφό ενός παίκτη που τον ...
από Leonardo10
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 08:42
Jump to forum
Jump to topic

Πότε ρε εσείς πλήρωσε κάποιος υποχρεώσεις μια ΚΑΕ, ΠΑΕ, ή ακόμη μιας ανώνυμης εταιρείας πριν καν αναλάβει.Δηλαδή ο Χατζόπουλος που 6 χρόνια τώρα ξεχρεώνει απαιτεί να ξεχρεώσει ο άλλος σε ένα βράδυ.

Τόσα χρόνια κοπανιέται ότι θα κάνει χώρο μόλις βρεθεί κάποιος ισχυρός, και από τότε που βρέθηκε όχι ...
από Hayate
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 08:44
Jump to forum
Jump to topic

Δε θα πάρω απόλυτη θέση γιατί δε γνωρίζω και ελπίζω να μάθουμε τι συμβαίνει...Από τις ανακοινώσεις των δύο πλευρών φαίνεται να μην υπάρχει πρόβλημα άμα το δεις κάνεις ψυχρά.Ο Μυστα λέει θα πληρώσω τα πάντα εκει που ΠΡΕΠΕΙ,ο Χατζο λέει δε σου είπαμε να πληρώσεις τα πάντα μόνο ένα ποσό σε συγκεκριμένο ...
από palok
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 08:45
Jump to forum
Jump to topic

Η διορισμενη διοικηση πρωτοδικειου (διορισμενη απο τον ΑΣ) αποφασιζει για το αν θα δωσει τον ΠΑΟΚ. Τι ζουμε θεε μου? Δεν ειναι και ο Μπανε εδω να τον ρωησουν αν ηξερε οτι αυτος θα αποφασισει (οταν ηταν διοικηση πρωτοδικειου) για αυτον που θα τον εβρισκε αλλος (γιατι δεν ηξερε οτι αυτος πρεπει να ...
από Odi
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 09:36
Jump to forum
Jump to topic

Χωρίς να έχω καταλάβει ακόμα ποιο είναι το θέμα, εμένα μου φαίνεται αδύνατο να μην θέλει η μία ή άλλη πλευρά να μην γίνει από την αρχή και να έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο.

Αν κάποιος δεν ήθελε, μπορούσε να βρει χίλιους δύο τρόπους πολύ πιο μπροστά.

Εκτός κι αν για κάποιον αυτό που ήθελε ...
από Ettien26
Κυρ 21 Σεπ 2025, 19:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Θα είναι ευχαριστημένοι οι αεκτζήδες , σαν κάποιους άλλους, σήμερα αφού είχαν κατοχή και 24 τελικές και μάλιστα εκτός έδρας παρά το ανεπιτυχές αποτέλεσμα.
από wickerman
Τρί 23 Σεπ 2025, 20:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Μακάμπι τελ Αβίβ 24/9-19:45,CosmotesportsHd

IBAN έγραψε: Τρί 23 Σεπ 2025, 14:50 Οσο για τη βρωμια και δυσωδια που βρηκαν καποιοι στα μηνυματα που δε συμφωνουν μ'αυτους, ειναι τουλάχιστον αστειο οταν προερχεται απο τυπους που ειναι συνωνυμα της απλυτιάς και της βρώμας, εξωτερικής και εσωτερικής.
Άλλο ένα μαργαριτάρι. Να τον χαίρεστε.
από Andrew R
Τρί 23 Σεπ 2025, 21:25
Jump to forum
Jump to topic

Προσοχή στις προβακατσιες στυλ Αούστρια Βιέννης πριν κάμποσα χρόνια . Ξέρω ότι η δουλική συμπεριφορά απέναντι στους σιωνιστές είναι η επίσημη γραμμη της μπανανίας της οποίας ζούμε αλλά όπως έγραψα κι πιο πίσω οι Εβραίοι αν τους παίρνει κάνουν φασαρίες παντού.
από barlow4
Τρί 23 Σεπ 2025, 21:53
Jump to forum
Jump to topic

«Έπαιξα για τη Γαλλία και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ξέρω ότι το διεθνές ποδόσφαιρο είναι κάτι περισσότερο από απλά άθλημα. Είναι πολιτιστικό. Είναι πολιτικό, είναι μια μορφή ήπιας δύναμης με την οποία η χώρα εκπροσωπείται στη διεθνή σκηνή. Ήρθε η ώρα να αποκλειστεί το Ισραήλ από αυτό το προνόμιο ...