Η αναζήτηση βρήκε 58 εγγραφές
- Κυρ 14 Δεκ 2025, 22:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 2-0 Σχόλια & Παραλειπόμενα
Και πάμε στο άλλο γιατί έδωσες μια πολύ ωραία πάσα :
Να πάμε να τα σκάσουμε για μπακ και φορ για να μην μας περνάει ο Ρότα και ο Μουκουντι, και ο γάβρος που κάνει τα βασικά, συμφωνώ.
Δεν συμφωνώ όμως που αυτοί με Ροτα και Μουκουντι ή κάνοντας τα βασικά προχωράνε, ενώ εμείς τελικά πόσα να ρίξουμε ...
- Κυρ 14 Δεκ 2025, 22:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 2-0 Σχόλια & Παραλειπόμενα
Τον Μπαταουλα τον εχεις δει?
Το Μπαταούλα, το Μπαλντέ , το Χατσίδη , το Μύθου.
4 παιδιά που 100-150 λεπτά να έδινες στον καθένα δε θα είχες κανένα πρόβλημα επιβάρυνσης.
Ναι λείπουν εμπειρίες και μπορεί να σκοντάφταμε κάπου.
Έτσι είναι η μπαλά.
Αντι για αυτό , τους έκαψες όλους
Ο ...
- Τετ 14 Ιαν 2026, 22:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κράτος - ΠΑΟΚ 0-2 - MVP, σχολια και παραλειπόμενα
Θέλω και μια ανακοίνωση από τους βετεράνους του σιχαματος, "εμείς θα είχαμε πάρει τρία πέναλτι τουλάχιστον"
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 00:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-young boys 4-0,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα
Μπάρμπα μιμη κακό δεν είναι να μην ξέρεις μπάλα 90 χρόνια. Κακό είναι να νομίζεις ότι η γνώμη σου είναι και βαρύνουσα. Για τον άλλο τον Στέλιο, τι να πει κανείς. Έβλεπε γυμνό ΠΑΟΚ αδούλευτο παρατημένο. :lol: Μπαλαδοφατσες. Δεν έχει και σκαουτινγκ η ΠΑΕ. Βρίσκει κάτι δανεικούς πεταμένους. :lol: :lol ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 00:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-young boys 4-0,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα
Καταρχάς οι μόνοι που είναι για λύπηση είναι αυτοί που ακόμα και σε ένα τέτοιο βράδυ αντί να ασχοληθούν με όλα τα ωραία που είδαν κάθονται και βγάζουν χολή για έναν παίκτη της ομάδας μας που για τους Χ Ψ λόγους δεν μπορεί να αποδώσει... πραγματικά δεν έχω λόγια
Τεράστια η χαρά σήμερα και γίνεται ...
Τεράστια η χαρά σήμερα και γίνεται ...
- Παρ 30 Ιαν 2026, 17:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Εγώ πάλι θεωρώ πολύ σημαντικό, ότι μέσα μας, έχει εδραιωθεί μια πίστη για την ομάδα, ότι μπορεί να τα καταφέρει. Μια πίστη ότι μπορεί να φτάσει πάντα ψηλότερα.
Δεν είναι προϊόν κάποιας οπαδικης παραφροσύνης ή υπεραισιοξιας, αλλά αποτέλεσμα της παρουσίας της ομάδας ως σήμερα. Είναι κάτι που πηγάζει ...
Δεν είναι προϊόν κάποιας οπαδικης παραφροσύνης ή υπεραισιοξιας, αλλά αποτέλεσμα της παρουσίας της ομάδας ως σήμερα. Είναι κάτι που πηγάζει ...
- Παρ 30 Ιαν 2026, 17:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Με το ανέκδοτο που έχουμε στον πάγκο, και 100-0 να μας έπαιζαν πάλι έξω θα είμαστανthomas Murg έγραψε: Παρ 30 Ιαν 2026, 17:20 Εν όψει των αγώνων της εθνικής για το μουντιάλ ο νικοβλακοπουλος είχε αναφέρει σχετικά με τις διαιτησίες που θα είχε η εθνική ότι ο Θόδωρος ξέρει πρέπει να κάνει. Μάλλον μλκς έλεγε.
- Παρ 30 Ιαν 2026, 19:12
- Jump to forum
- Jump to topic
εγώ ξέρω ότι στη φάση που είναι η ομάδα μας, οποιοσδήποτε αντίπαλος θα πρέπει να ματώσει για να μας βάλει κάτω
- Παρ 30 Ιαν 2026, 19:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Ισπανός καθάρισε παίκτες κλειδιά κα τον προπονητή ομάδας που είχε πιθανότητες να παίξει με ομάδα της χώρας του. Σύμπτωση
- Παρ 30 Ιαν 2026, 20:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε αυτούς η σφαλιάρα θα ναι τέτοια που στον επόμενο γύρο θα καταλάβουν τι έπαθαν. 19 κ' 26 τα ματς. Μετά να έρθουν αυτά τα χθεσινά σουργελα που πανηγύριζαν(που κατά βάθος αν μιλήσουμε ποδοσφαιρικά δίκιο είχαν, αφού δεν έχασαν) να μάθουν να σέβονται.
- Παρ 30 Ιαν 2026, 21:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε αυτούς η σφαλιάρα θα ναι τέτοια που στον επόμενο γύρο θα καταλάβουν τι έπαθαν. 19 κ' 26 τα ματς. Μετά να έρθουν αυτά τα χθεσινά σουργελα που πανηγύριζαν(που κατά βάθος αν μιλήσουμε ποδοσφαιρικά δίκιο είχαν, αφού δεν έχασαν) να μάθουν να σέβονται.
Θυμάμαι 19 και 26 ηταν και οι αγώνες με την ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 13:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Ειδα και παλι τα στιγμυοτυπα.
Η πασα στον Ντεσπο που ταξιδευει μπροστα απο 3 αμυντικους σβηστη για να βρει τον Ντεσπο πανω στην κινηση ειναι μια στιγμη αυθεντικης μαγειας.
Η πασα στον Ντεσπο που ταξιδευει μπροστα απο 3 αμυντικους σβηστη για να βρει τον Ντεσπο πανω στην κινηση ειναι μια στιγμη αυθεντικης μαγειας.
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 21:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν υπάρχει περίπτωση να ισχύει αυτό.
- Σάβ 08 Νοέμ 2025, 01:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομίζω ο πελκας είχε αστεία ρήτρα όταν είχε πάει δανεικός στη Πορτογαλία
- Κυρ 14 Δεκ 2025, 19:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Αυτοί είναι οι καρποί της φετινής σου διαχείρισης. Να τους χαίρεσαι.