Η αναζήτηση βρήκε 393 εγγραφές

Return

από Sera4
Δευ 16 Φεβ 2026, 08:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Όπως γράψαμε τα καλά με τον βάζελο, έτσι θα γράψουμε και τα άσχημα. Το χθεσινό ήταν ένα τεράστιο αυτογκόλ Ράζβαν, από την αρχή μέχρι το τέλος. Με μια κίνηση σου στην αρχική 11αδα κατάφερες να απενεργοποιήσεις 4+ παίχτες.

Είπαμε ο Χατσίδης game changer. Δεν καταλαβαίνω γιατί ξεφύγαμε από τη λογική ...
από Sera4
Δευ 16 Φεβ 2026, 11:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: 11. Taison Barcellos Freda

Συμφωνώ ότι μόνο σε πολυ ειδικές συνθήκες πρεπει να παιζει στο 10 ο Τάισον.
Ρωτάω όμως, αν δεν ήταν το χτεσινό ένα τέτοιο ματς ειδικών συνθηκών, τότε ποιο είναι;

Το εξήγησα Jean στο τόπικ του προπονητή που διαφωνώ κιόλας με τη γενικότερη προσέγγιση έτσι όπως την αναφέρεις.

Για μένα ο ΠΑΟΚ ...
από ektoras
Παρ 20 Φεβ 2026, 08:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: 14. Andrija Zivkovic

Πήρε μόνος του ρεπό γιατί ο κοόουτς θα τον έβαζε μέχρι να γονατίσει...καλά έκανε
από marsantos
Παρ 20 Φεβ 2026, 10:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: 4. Alessandro Vogliacco

Ο Βολιάκο και σήμερα ήταν μια χαρά. Πάντα παίζει καλά.

Χωρικέ καλημέρα.
Το πάντα παίζει καλά δεν είναι ακριβές.
Στον Ατρόμητο δεν ήταν θετικός.
Το 'σήμερα ήταν μια χαρά' επίσης δε μπορώ να το δω. Το να πούμε πως ήταν καλύτερος από τον Λόβρεν, να το συζητήσουμε.
Το μια χαρά για ένα στόπερ που ...
από embuji
Παρ 20 Φεβ 2026, 14:19
Jump to forum
Jump to topic

aivas19 έγραψε: Παρ 20 Φεβ 2026, 11:53 Θα σου πω εγώ Ράζβαν τι θα γίνει εδώ αν πάρεις διπλό στη Λάρισα και στο Βίγκο. Το έχεις σκεφτεί και εσύ. Κάντο
Η βασικη ομαδα ειδικα στην τωρινη μας φορμα δε την εβλεπε την θελτα. Απο πανω τους θα περνουσαμε. Αλλα οι απουσιες μας ειναι πολυ κομβικες. Που η ομαδα καλα στεκεται και με αυτες.
από aivas19
Παρ 20 Φεβ 2026, 14:26
Jump to forum
Jump to topic

Θα σου πω εγώ Ράζβαν τι θα γίνει εδώ αν πάρεις διπλό στη Λάρισα και στο Βίγκο. Το έχεις σκεφτεί και εσύ. Κάντο

Η βασικη ομαδα ειδικα στην τωρινη μας φορμα δε την εβλεπε την θελτα. Απο πανω τους θα περνουσαμε. Αλλα οι απουσιες μας ειναι πολυ κομβικες. Που η ομαδα καλα στεκεται και με αυτες ...
από kataramenos5
Κυρ 22 Φεβ 2026, 20:57
Jump to forum
Jump to topic

Να ξαναπούμε εδώ τη πικρή αλήθεια. Αν έκανε, ανάμεσα στα υπόλοιπα που σωστά κάνει, και τη διαχείριση που συζητάμε ή κάποιες κινήσεις (πχ 3ο χαφ να κλειδωσεις) θα ήταν ήδη στην Ιταλία.

Θέλω να πω αυτός είναι ο Λουτσεσκου.

100% υπεύθυνος για το ωραίο ποδόσφαιρο της ομάδας
100% για τη καθίζηση των ...
από DikefalosG4
Δευ 23 Φεβ 2026, 10:01
Jump to forum
Jump to topic

Κάθε χρόνο νιώθω ότι ζούμε τη μέρα της μαρμότας με τον Λουτσέσκου, μικρό ρόστερ και περιόδους που οι παίκτες δεν μπορούν να πάρουν τα ποδιά τους, ξεζουμισμένοι.

Ευτυχώς που πετύχαμε τα πλευ οφ να γίνονται με 4 ομάδες και να έχουμε συν 6 ματς αντί για 10!

Ακόμα και στο μάγκικο το 2024 μέσα στις ...
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Τρί 24 Φεβ 2026, 10:44
Jump to forum
Jump to topic

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να μας βοηθήσει κάποιος και να παραθέσει τα αντίστοιχα βάθη στα ρόστερ των ανταγωνιστών μας, που τους καθιστούν και φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, χάρις στην προνοητικότητα των αντίστοιχων υπευθύνων τους. Για να καταλάβουμε και πού πάσχουμε, όχι τίποτα άλλο.

Δεν ...
από Miles
Τρί 24 Φεβ 2026, 18:17
Jump to forum
Jump to topic

Στα σοβαρά, μακάρι να μπει και δεύτερος υποχρεωτικός μικρός στους αγώνες του κυπέλλου, μας συμφέρει από πολλές απόψεις.
από Sera4
Κυρ 01 Μαρ 2026, 22:19
Jump to forum
Jump to topic

Στερνή μου γνώση να σε ειχα πρώτα. Αυτό μου ήρθε βλέποντας το σημερινό.

Την επόμενη βδομάδα παίρνεις ρεβάνς και σβήνουμε, τα στραβοπατηματα.
από marsantos
Δευ 09 Μαρ 2026, 23:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: 5.Γιάννης Μιχαηλίδης

Νομίζω δε χρειάζεται να συγκρίνουμε παίκτες εντός ΠΑΟΚ με παίκτες εκτός ΠΑΟΚ.
Είναι σίγουρος κανείς πως αν ήταν ο Μιχα τώρα στη Βολσφπουργκ θα είχε την ίδια απόδοση;
Αν ο Κεντζιόρα ήταν στην αεκ θα ειχε την ίδια απόδοση;
Πρέπει να αναγνωρισουμε πως ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου ειναι ένα ποδοσφαιρικό ...
από george188
Κυρ 22 Μαρ 2026, 22:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: 32. Greg Taylor

Γι' αυτό χρειάζεται Γιαννούλης του χρόνου ή οπωσδήποτε κάποιος για βασικός, για να μην γίνονται τέτοιες αχρείαστες αλλαγές, που απλά αποδεικνύουν ότι ο προπονητής δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στον αναπληρωματικό του παίχτη. Είτε θα παίζει ο Μπάμπα όλο το ματς είτε ο Γιαννούλης ή ο όποιος άλλος και ...
από renegade
Δευ 23 Μαρ 2026, 23:48
Jump to forum
Jump to topic

Ο μπιανκο αν έμπαινε θα επέτρεπε τον ζαφείρη να ανέβει να παίξει στο 8 και να πατήσει αυτός περιοχή.
Εγώ σε αντίθεση με την πλειοψηφία δεν είμαι αντίθετος με την χρησιμοποίηση του καμαρά.
Εγώ αν και είναι γνωστό πως δεν δηλώνω fan του παίχτη, νομίζω ότι το πρόβλημα είναι η ελάχιστη συμμετοχή του ...
από Special 4
Δευ 23 Μαρ 2026, 23:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: 21. Baba Rahman

Η εικόνα Μπάμπα και Καμαρά είναι εικόνα ''κουρασμένων'' ποδοσφαιριστών.

Μπορεί η βιολογική τους ηλικία να μην είναι ιδιαίτερα μεγάλη, αλλά η αθλητική τους ηλικία μέσα στο γήπεδο,
προσομοιάζει εικόνα 40χρονου.