Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Έκανες λάθος με το παιδί. Πρέπει να το παραδεχτείς. Για τον ρόλο που αποκτήθηκε ήταν όχι απλά value for money , ήταν σούπερ επιτυχημένη μεταγραφή. Και σίγουρα ότι χάσαμε δεν το χάσαμε επειδή ήρθε ο Γερε
Ρε συ δεν ήθελα value for money. Ούτε τίμιο. Δε με νοιάζουν τα λεφτά, ας έδινε 10 χαρτιά να ...
Όσο πλησιάζει η ώρα του παιχνιδιού τόσο μου ανεβαίνει η πίεση που ούτε καν διεκδικησαμε το πρωτάθλημα φέτος και φτάσαμε στο τέλος με κατεβασμένα σωβρακα.
2 αγωνιστικές πριν το τέλος και να έρχεται η κιτρινιαρα πουτανα μαθηματική πρωταθλήτρια και να συζητάμε αν θα παίξουν σοβαρα ή θα μας αφήσουν να ...
@giapas Όσο πλησιάζει η ώρα του παιχνιδιού τόσο μου ανεβαίνει η πίεση που ούτε καν διεκδικησαμε το πρωτάθλημα φέτος και φτάσαμε στο τέλος με κατεβασμένα σωβρακα.
Δεν διεκδικήσαμε πρωτάθλημα φέτος; Με όλο τον σεβασμό φίλε, πώς έγινε αυτό όταν μέχρι την περασμένη Κυριακή το πρωτάθλημα παιζόταν ...
Καλημέρα σε όλους. Κάθισα με ψυχραιμία και αργά το βράδυ έβαλα να δω τη συνέντευξη τύπου του Ρασβάν γιατί αυτή τη φορά ήθελα να δω εκφράσεις, γλώσσα σώματος, ύφος απαντήσεων κτλ. Ειλικρινά μου προκλήθηκε μια αμηχανία και βρίσκομαι σε μια περισυλλογή από χθες το βράδυ. Άκουγα τον προπονητή να ...
Η εκτίμηση μου είναι ότι βρίσκεσαι στη χειρότερη φάση από τη στιγμή που ανέλαβες τον ΠΑΟΚ. Αν δεν υπήρχε η ατσούμπαλη προσέγγιση του Μυστακίδη που ουσιαστικά συσπείρωσε μεγάλο τμήμα του κόσμου υπερ σου ( δικαίως κατ'εμέ) , νομίζω ότι θα υπήρχε ένα πολύ ισχυρό ρεύμα κριτικής.
Μα θεωρώ μαλακια του Λουτσέσκου να βγαίνει και να λέει δημόσια ότι τώρα μαθαίνουμε να κάνουμε πρωταθλητισμό. Πρέπει να απευθύνεσαι σε ηλίθιους για να λες κάτι τέτοιο, σε ιθαγενείς . Είναι εξοργιστικό το πόσο μαλάκα με θεωρεί για να μου λέει κατάμουτρα κάτι τέτοιο. Το ότι πριν από αυτόν η ομάδα είχε ...
Ρε συ, είσαι έξυπνος άνθρωπος για να τα λες αυτά. Τι θα πει έχουμε τεχνογνωσία για πρωταθλητισμό? Και η έμφαση εδώ στο "έχουμε". Ποιος έχει και ποιος δεν έχει? Δεν είναι μεταφυσική το πράγμα, η τεχνογνωσία πάει κι έρχεται με τους ανθρώπους, δεν μένει σαν πνεύμα μέσα σε έναν οργανισμό. Ο ΠΑΟΚ του ...