Η αναζήτηση βρήκε 593 εγγραφές
- Κυρ 05 Απρ 2026, 21:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 0-0, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα
...
Η τωρινή ζέλα , με τη 3αδα πίσω και την αμυντική σιγουριά που απέκτησε σιγά σιγά , είναι ομάδα που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τους άλλους
....
.
Επιτέλους κάποιος να αναφέρει πως υπήρχε και αντίπαλος. Όσο δε γίνεται αντιληπτό συνέχεια θα ψάχνουμε τα πάθη, τις διαθέσεις και οτιδήποτε ...
- Κυρ 05 Απρ 2026, 22:01
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 05 Απρ 2026, 22:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Μαρσαντε πολύ μεστή τοποθέτηση αλλά με ένα φαουλ.
Ο ΠΑΟΚ δε στάθηκε σε 3 διοργανώσεις.
Πνεύμα πρόθυμο αλλά σαρξ αδύναμη. Πλυμμηρισαμε φέτος.
Άσχετα από Ότι γίνει φέτος, ένα μάθημα πρέπει να κρατήσουμε.
Για να παίξεις πραγματικά σε 3 διοργανώσεις κι όχι να χάσεις τα αυγά και τα πασχαλια όπως ...
Ο ΠΑΟΚ δε στάθηκε σε 3 διοργανώσεις.
Πνεύμα πρόθυμο αλλά σαρξ αδύναμη. Πλυμμηρισαμε φέτος.
Άσχετα από Ότι γίνει φέτος, ένα μάθημα πρέπει να κρατήσουμε.
Για να παίξεις πραγματικά σε 3 διοργανώσεις κι όχι να χάσεις τα αυγά και τα πασχαλια όπως ...
- Κυρ 05 Απρ 2026, 23:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Μεγάλο μαδογουνι στο σπορτ24 με τον ρεπόρτερ αεκ να βγάζει γλώσσα και να ειρωνεύεται και να προσβάλλει όλους τους συνεργάτες του επειδή έκαναν κριτική στην Κούλα μέσα στη χρονιά.
Κρίμα που αυτός ο σιχαμενος κομπλεξικος οργανισμός έχει πάρει τέτοιο προβάδισμα.
*** από τους λιγους. Χρόνια τώρα ...
- Κυρ 05 Απρ 2026, 23:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Τώρα είναι αργά, αγάπη μου γλυκιά...να πούμε στο Μινο
- Κυρ 05 Απρ 2026, 23:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Σορυ μίστερ αλλά αστεία ανακοίνωση κατά τη γνώμη μου
- Δευ 06 Απρ 2026, 22:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε όχι ρε κατ να χαρείς.
Μη γράφεις κι εσύ ψεκασμενες θεωρίες.
Μη γράψουμε μια μια τις φάσεις.
Εγώ θέλω να πω κάτι άλλο.
Δεν έχω εξήγηση, αλλά δεν υπάρχει και κάποια γιατρειά.
Πως γίνεται στα χρόνια του Ιβάν το σκορ με την Κουλά να είναι 2-3 , δε το ξέρω. Επί Μελισσάνιδη να το καταλάβω, είχες ...
Μη γράφεις κι εσύ ψεκασμενες θεωρίες.
Μη γράψουμε μια μια τις φάσεις.
Εγώ θέλω να πω κάτι άλλο.
Δεν έχω εξήγηση, αλλά δεν υπάρχει και κάποια γιατρειά.
Πως γίνεται στα χρόνια του Ιβάν το σκορ με την Κουλά να είναι 2-3 , δε το ξέρω. Επί Μελισσάνιδη να το καταλάβω, είχες ...
- Τρί 07 Απρ 2026, 08:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Τη πατε τη κουβέντα σε αφελή μονοπάτια. Εγώ δεν αναρωτήθηκα πως ανέχεσαι εξωαγωνιστικα να το πάρει ο βενγκα.
Εγώ εννοώ πως ανέχεσαι μετα από τόσο κόπο για να θέσεις ένα σωστό πλαίσιο, να στο παίρνει αγωνιστικά ο βενγκα.
Τη χρονιά που έχεις έτοιμη δεμένη ομάδα.
Την εποχή που έχεις ένα ταλέντο ...
Εγώ εννοώ πως ανέχεσαι μετα από τόσο κόπο για να θέσεις ένα σωστό πλαίσιο, να στο παίρνει αγωνιστικά ο βενγκα.
Τη χρονιά που έχεις έτοιμη δεμένη ομάδα.
Την εποχή που έχεις ένα ταλέντο ...
- Τρί 07 Απρ 2026, 12:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Τη κουβέντα εγώ τη ξεκίνησα, όχι για να βρω φταιχτη. Αυτά τα έχω ξαναγραψει ,θεωρώ 70-30 το προπονητη και τη διοίκηση υπεύθυνους φέτος. Το προπονητη είτε στη διαχείριση παικτων, είτε στην επιλογή τους είτε στο τρόπο παιχνιδιού. Και τη διοίκηση στο ότι δεν εξασφάλισε ως άμεση προϊσταμένη όλων, τις ...
- Τρί 07 Απρ 2026, 14:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Βρε μπορεί να γίνει. Αλλά δε γίνεται να ψάχνεις μονίμως θαύματα για να πάρεις ένα πρωτάθλημα. Δε κάνει καλό στην υγεία
- Τετ 08 Απρ 2026, 00:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Όταν το παιδί θάβει το γονιο κι όχι το αντίστροφο, ιδίως όταν μιλάμε για 80χρονο έχεις τότε τη παρηγοριά ότι τα πράγματα ακολούθησαν το φυσικό δρόμο της ζωής.
Καλή δύναμη και μακάρι να φτάσεις τα χρόνια του
Καλή δύναμη και μακάρι να φτάσεις τα χρόνια του
- Τετ 08 Απρ 2026, 00:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26
Ωραιο το σενάριο του μπαλντουρ.
Λίγο πιο πικάντικο θα ήταν με νίκη του γαυρου τελευταία αγωνιστική και τριπλή ισοβαθμία
Λίγο πιο πικάντικο θα ήταν με νίκη του γαυρου τελευταία αγωνιστική και τριπλή ισοβαθμία
- Τετ 08 Απρ 2026, 01:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Σκουπίδια υπάρχουν παντού. Σιγά μη δώσω σημασία στους χούλιγκαν του πληκτρολογιου
- Τετ 08 Απρ 2026, 01:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Η αλήθεια είναι ,το ειπε κι o Equalizer, ότι αν βάλεις κάτω τους αριθμούς υπάρχει δρόμος ακόμα.
Απλά η εικόνα της ομάδας και το μοτίβο διαρκούς πτώσης δε μας αφήνουν να αισιοδοξουμε.
Από την άλλη, εδώ είμαστε να συζητήσουμε τη παραμικρή αλλαγή στα δεδομένα
Απλά η εικόνα της ομάδας και το μοτίβο διαρκούς πτώσης δε μας αφήνουν να αισιοδοξουμε.
Από την άλλη, εδώ είμαστε να συζητήσουμε τη παραμικρή αλλαγή στα δεδομένα
- Τετ 08 Απρ 2026, 14:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολύ λογικά αυτά που λες μαρσαντε .
Εγώ λίγο είμαι απαισιόδοξος γιατί ο προπονητής τους είναι ο πιο κυνικός,ρεαλιστης προπονητής που έχω δει από την εποχή σαντος. Το ζήσαμε και με τη Βιντι όπου με μηδέν παραγωγή ποδοσφαίρου οδήγησε τα παιχνίδια σε σουπα και μας έκανε ζημιά.
Το ματς μέσα εκεί θα ...
Εγώ λίγο είμαι απαισιόδοξος γιατί ο προπονητής τους είναι ο πιο κυνικός,ρεαλιστης προπονητής που έχω δει από την εποχή σαντος. Το ζήσαμε και με τη Βιντι όπου με μηδέν παραγωγή ποδοσφαίρου οδήγησε τα παιχνίδια σε σουπα και μας έκανε ζημιά.
Το ματς μέσα εκεί θα ...