Αναζήτηση για περισσότερες από 1048 εγγραφές
- Δευ 19 Ιαν 2026, 23:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Έχουμε ροστερ με 23- 24 ενεργούς παίκτες, το οποίο μας εχει στην κορυφή( με έναν αγώνα λιγότερο για τους κακοπροαίρετους) , στους 4 τους κυπελλου με αποκλεισμό γαύρου στην έδρα, με αρκετές πιθανότητες πρόκρισης στην Ευρώπη και κάποιοι "απαιτούν" 2 και ακόμη καλύτερα 3 μεταγραφές.
Ταυτόχρονα οι ...
- Τετ 21 Ιαν 2026, 12:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπάρχει μια αρκετά σοβαρή πιθανότητα με την κατάκτηση του πρωταθλήματος να πάμε απευθείας στην league phase του Champions League.
Η πιθανοτητα να περασουμε απευθείας υπάρχει μεν, ειναι πολυ μικρή δε.
Σε καμία περιπτωση δεν τη λες "αρκετά σοβαρή".
απευθείας σε league phase champions ...
- Τετ 21 Ιαν 2026, 12:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπάρχει αμφισβήτηση ότι ο προπονητής δεν θέλει μεταγραφή γιατί αυτοί που το μεταφέρουν πέφτουν πάντα έξω στο ρεπορτάζ τους.
Αν αποδεσμευτούν ή τεθούν εκτός ομάδας 2-3 παίκτες δεν πιστεύω ότι ο προπονητής θα έχει πρόβλημα να έρθουν αντίστοιχες μεταγραφές. πχ να έρθει εξτρέμ αντί του Ιβανουσετς ...
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 00:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Σιγά τα αίματα ρε παγωτατζη.
9/10 αναλυτές πρώην ποδοσφαιριστές ή και προπονητές να ρωτήσεις,θα σου πουν οτι ο Τάισον είναι ο καλύτερος αριστερός εξτρεμ της λίγκας.
Πρόσφατα ρώτησαν τον πιτσιρικά αδερφό του Κωστούλα, που παίζει στον ΟΦΗ,ποιός είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος που έχεις αντιμετωπίσει ...
9/10 αναλυτές πρώην ποδοσφαιριστές ή και προπονητές να ρωτήσεις,θα σου πουν οτι ο Τάισον είναι ο καλύτερος αριστερός εξτρεμ της λίγκας.
Πρόσφατα ρώτησαν τον πιτσιρικά αδερφό του Κωστούλα, που παίζει στον ΟΦΗ,ποιός είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος που έχεις αντιμετωπίσει ...
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 00:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Στο μεταξύ το να χαρακτηρίζεις αυτούς που ασχολούνται με τις μεταγραφές μέσα στην ομάδα ως επιστήμονες ειρωνικά και να πλασάρεις τον εαυτό σου ως πιο έξυπνο / καταρτισμένο / σχετικό με το αντικείμενο (αφού εσύ γνωρίζεις τι χρειάζεται η ομάδα ενώ αυτοί όχι) είναι πραγματικά θλιβερό για να μην πω ...
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 09:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως ο συμπαθείς Ραγκατσης που ΔΕΝ είναι δημοσιογράφος και έχει αποδείξει ότι δεν κολλάει να κριτικάρει την ομάδα και τον προπονητή, είπε χθες ότι αυτό με τον λουτσεσκου να μη θέλει άλλη μεταγραφή ισχύει...
Εγώ ακόμη δε μπορώ να το πιστέψω , εκτός αν ξαφνικά υπολογίζει στον Σαστρε...
Ο ...
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 11:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Φίλε paokspren Γελοίο είναι να σχετίζεται η ευθυνη με το ποσα λεφτά έχεις και με το αν εργάζεσαι ή είσαι άνεργος.
Η ευθυνη σχετίζεται με το αν υποστηρίζεις κάτι λανθασμένο ή κάτι σωστό. Εκεί εντοπίζω την ευθυνη.
Ευθυνη λοιπόν έχεις όταν ελέγχεις πληρως μια κατάσταση.
Οταν λες κάτι, το ελέγχεις ...
Η ευθυνη σχετίζεται με το αν υποστηρίζεις κάτι λανθασμένο ή κάτι σωστό. Εκεί εντοπίζω την ευθυνη.
Ευθυνη λοιπόν έχεις όταν ελέγχεις πληρως μια κατάσταση.
Οταν λες κάτι, το ελέγχεις ...
- Παρ 23 Ιαν 2026, 18:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν υπάρχουν ελληνες παίκτες σε ελληνικες και αθηναικες ομάδες που να μπορουν να σταθουν στον ΠΑΟΚ
ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ
Τα ακραία μπακ της Κ19 ειναι πιο σοβαρες περιπτωσεις
Προσωπικα εκτιμω ότι άξιζε ενα ρισκο ΜΟΝΟ για τον Παντελιδη
ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ
Τα ακραία μπακ της Κ19 ειναι πιο σοβαρες περιπτωσεις
Προσωπικα εκτιμω ότι άξιζε ενα ρισκο ΜΟΝΟ για τον Παντελιδη
- Παρ 23 Ιαν 2026, 21:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω συμφωνω παντως οτι δεν χρειαζονται μεταγραφες.
Κεντρο και επιθεση ειμαστε πολυ καλα.Ισως μονο εναν μπακ στην αμυνα που να παιζει και τις 2 πλευρες.
Το ποδοσφαιρο δεν ειναι μανατζερ και καμια φορα δεν χρειαζονται αλλαγες.
Κεντρο και επιθεση ειμαστε πολυ καλα.Ισως μονο εναν μπακ στην αμυνα που να παιζει και τις 2 πλευρες.
Το ποδοσφαιρο δεν ειναι μανατζερ και καμια φορα δεν χρειαζονται αλλαγες.
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 09:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ λέω αν υπάρχει ως γεγονός αν το ξέρουμε από κάπου.
Μπάρκα χάρηκα που διάβασα γραπτό σου, ελπίζω να είσαι καλά.
Μπάρκα χάρηκα που διάβασα γραπτό σου, ελπίζω να είσαι καλά.
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 09:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολύ κουβεντολόι για παίχτες του Κομπότη. Δεν ξέρω, κρατάω μικρό καλάθι. Καλά, το να δώσουμε και μάχη υπεραξίας για κάποιον εξ αυτών μου φαίνεται ανέκδοτο.
- Κυρ 25 Ιαν 2026, 22:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή να δώσουμε 1,5 μύριο στον Κομπωτη για ενα φιλότιμο παιδί;
Εγώ δεν έχω άποψη για τον παίχτη δε τον εχω δει καθόλου, αλλά το προς 25 και κάνει ουσιαστικά φέτος την πρώτη του καλή χρονιά, με προβληματίζει.
Και πέρυσι από τους καλύτερους παίκτες της Λειβαδιάς ήταν.
Είναι η 2η πολύ καλή ...
- Κυρ 25 Ιαν 2026, 23:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχουμε 4 . Βασικά δεν πιστεύω πως υπάρχει καλύτερη 4αδα στο πρωτάθλημα.
Μετά την έλευση κ τέτοιο ταιριαστό κούμπωμα ζαφειρη νομίζω πως το θέμα ειναι μονο στο δεξί μπακ αν δεν ειναι καλα ο σαστρε
Μετά την έλευση κ τέτοιο ταιριαστό κούμπωμα ζαφειρη νομίζω πως το θέμα ειναι μονο στο δεξί μπακ αν δεν ειναι καλα ο σαστρε
- Δευ 26 Ιαν 2026, 13:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάθε μεταγραφική περιοδο εμφανίζεται κι ένα όνομα Έλληνα παικτη που παρουσιαζεται ως λύση και προτεινεται να ενταχθεί στο ρόστερ μας.
Συνήθως δεν αιτιολογείται η αποκτησή του.
Έτσι και φέτος, το όνομα αυτό είναι ο Τσαπρας.
Διαβάζω πιο πανω ότι ο παικτης αυτός κάνει τικ σε όλα όσα χρειάζεται ο ...
Συνήθως δεν αιτιολογείται η αποκτησή του.
Έτσι και φέτος, το όνομα αυτό είναι ο Τσαπρας.
Διαβάζω πιο πανω ότι ο παικτης αυτός κάνει τικ σε όλα όσα χρειάζεται ο ...
- Δευ 26 Ιαν 2026, 15:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσωπικά,για να πω πως ένας παίκτης από το ελληνικό πρωτάθλημα μπορεί να σταθεί στον ΠΑΟΚ,πρέπει να ξεχωρίζει σαν τη μύγα μέσα στο γάλα,στην ομάδα του...
Κάτι τέτοιο,δεν το βλέπω από τον συγκεκριμένο παίκτη....
Χθες,κάθησα και είδα το ματς που έπαιξε.....Δεν μπορεί να παίζει στον ΠΑΟΚ και να έχει ...
Κάτι τέτοιο,δεν το βλέπω από τον συγκεκριμένο παίκτη....
Χθες,κάθησα και είδα το ματς που έπαιξε.....Δεν μπορεί να παίζει στον ΠΑΟΚ και να έχει ...