Αναζήτηση για περισσότερες από 1045 εγγραφές

Return

από renegade
Τρί 02 Σεπ 2025, 22:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Η χαρά των Γκίκα η σημερινή μέρα
από Napoli4
Σάβ 06 Σεπ 2025, 12:24
Jump to forum
Jump to topic

Γι'αυτό τους κάναμε πλάκα :mrgreen:
από Sera4
Παρ 12 Σεπ 2025, 09:05
Jump to forum
Jump to topic

Παιδιά αφήστε τα ρεπορτάζ λίγο στην άκρη, το τί θέλει ο προπονητής κανείς δεν το ξέρει, σίγουρα αυτό που λέει δημόσια πάντως και τονίζει είναι για τα αποδυτήρια.

Από εκεί και πέρα το ρόστερ -που καθ' υπερβολή έγραψα για 40 άτομα-, είναι οριακά μεγάλο αριθμητικά. Με το Ζαφείρη το Γενάρη θα γίνει ...
από Maezono Masakiyo
Τρί 16 Δεκ 2025, 19:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Άσχετο με το αγωνιστικό και δεν λέω σε καμμιά περίπτωση οτι θα έπρεπε να είναι κριτήριο εγώ τον πάω για το ήθος και τη στάση που επέδειξε στον τραυματισμό του Μπάμπα πρόπερσι στον ημιτελικό στην λεωφόρο.
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Τρί 16 Δεκ 2025, 21:04
Jump to forum
Jump to topic

Σε τελική ανάλυση είναι μια είδηση που βγαίνει 15/12, όχι τέλη Ιανουαρίου. Δεν είναι λύση απελπισίας ή ανάγκης, δείχνει ότι ήξεραν πολύ καλά ότι τον ήθελαν. Ακόμα κι εγώ που δεν πιστεύω στον προπονητή και στην φιλοσοφία του πρότζεκτ μας είμαι απόλυτα διατεθειμένος να δώσω τον απαραίτητο χρόνο στον ...
από navigator11
Τρί 16 Δεκ 2025, 22:53
Jump to forum
Jump to topic

"Σέρνω" τώρα απίστευτα άσχημα παρέμβαση @Equalizer για το πόσο γουστάρει κι εκτιμά τον Γιερεμέγιεφ να γίνει Κούγκι το νήμα

:lol: :lol: :lol: :lol:
από embuji
Παρ 19 Δεκ 2025, 16:02
Jump to forum
Jump to topic

Χωρικός έγραψε: Παρ 19 Δεκ 2025, 15:25 εχω την αίσθηση πως θα γίνει μια μεταγραφή ή δανεισμός επιπέδου τουλάχιστον Ζαφείρη..
Όσο για την ...επιστροφή που γράφετε δυο σελίδες πριν... ξέρετε υπάρχει μια χαρά εξτρεμοφορ που πληροί τις προυποθέσεις! ;)
Χρηστος Τζολης :mrgreen:
από vasgias
Παρ 19 Δεκ 2025, 16:06
Jump to forum
Jump to topic

Χωρικός έγραψε: Παρ 19 Δεκ 2025, 15:25 εχω την αίσθηση πως θα γίνει μια μεταγραφή ή δανεισμός επιπέδου τουλάχιστον Ζαφείρη..
Όσο για την ...επιστροφή που γράφετε δυο σελίδες πριν... ξέρετε υπάρχει μια χαρά εξτρεμοφορ που πληροί τις προυποθέσεις! ;)
δεν ξέρουμε δεν ξέρουμε πες μας καλέ κύριε πες μας :shock:
από jibbie
Παρ 19 Δεκ 2025, 16:29
Jump to forum
Jump to topic

πιο πιθανό βέβαια είναι να πάρουμε τον Τζιωλη. Μια χαρά φιτ τον είδα το καλοκαίρι στη χαλκιδικη.
από tolis14
Δευ 22 Δεκ 2025, 21:42
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάλι ξέρω ότι στο τέλος θα το σηκώσουμε και πάλι και του χρόνου τέτοιο καιρό θα διαβάζουμε ξανά ότι το πρωτάθλημα ήταν τυχερό / συγκυριακό / σύμπτωση και ότι ο σχεδιασμός ήταν κακός αφού δεν είχαμε παικταραδες όπως οι 3 του ΠΟΚ
από gervasio artigas
Δευ 22 Δεκ 2025, 23:42
Jump to forum
Jump to topic

Απλά εγώ δεν πιστεύω ότι ο Λουτσέσκου σε περίπτωση απουσίας ή αλλαγής του Γιακουμάκη, θα κοιτάξει στον πάγκο και θα επιλέξει τον 18χρονο Μύθου αντί για τον 32χρονο Γιερεμέγιεφ. Θα διαλέξει τον έμπειρο όπως σταθερά κάνει πάντα.

Μακάρι, αλλά δεν το βλέπω.

Ο ρουμάνος θα επιλέξει τον ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ με ...
από paokkerkir
Παρ 26 Δεκ 2025, 14:46
Jump to forum
Jump to topic

miketoumba88 έγραψε: Παρ 26 Δεκ 2025, 14:01 Παμε να πάρουμε 26 ετών παίκτη από Ρωσία παίκτη με 2,5 εκατομμύρια αξία. Ίσα ίσα να μην πληρώσει ο μεγάλος.Ξερω ξερω ,πηρε Ζαφείρη...
Κουράσατε Χριστουγεννιάτικα
από leomatos88
Παρ 26 Δεκ 2025, 16:34
Jump to forum
Jump to topic

Παμε να πάρουμε 26 ετών παίκτη από Ρωσία παίκτη με 2,5 εκατομμύρια αξία. Ίσα ίσα να μην πληρώσει ο μεγάλος.Ξερω ξερω ,πηρε Ζαφείρη...

Κάποτε πήραμε 29χρονο με ίδια χρηματιστηριακή αξία από το πρωτάθλημα της Ρουμανίας!!!
Η συνέχεια γνωστή ;)

Ακριβώς...κοιτουσε τα πουλιά και έχασε τον ...
από navigator11
Παρ 26 Δεκ 2025, 16:58
Jump to forum
Jump to topic

Κάποτε πήραμε 29χρονο με ίδια χρηματιστηριακή αξία από το πρωτάθλημα της Ρουμανίας!!!
Η συνέχεια γνωστή ;)

Ακριβώς...κοιτουσε τα πουλιά και έχασε τον Ζαρντελ στο κρισιμοτερο ματς της ιστορίας σου ...

Έχασε τον Ζαρντέλ δηλαδή και;
Μιλάμε για το μοναδικό κακό παιχνίδι του Βαρέλα από τη ...