Η αναζήτηση βρήκε 28 εγγραφές

Return

από -keeper-
Δευ 28 Ιούλ 2025, 19:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

renegade έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 18:51 Ξξέρετε τι με ενοχλεί?
Ότι εάν μία στο εκατομμύριο έρθει ο παίκτης και πιάσει, για όλο αυτό το πρηξοπούτσι θα λάβουμε ένα φθηνό και χωρίς καμία ουσία " κάνω κωλοτουμπα"
Αν δεν πιάσει όμως θα φταίει ο εμμονικός Ρουμάνος …
από pagotatzis
Δευ 28 Ιούλ 2025, 19:03
Jump to forum
Jump to topic

Και το ξανά γράφω !
Δεν ενοχλεί ο παίχτης που μακάρι όλων μας να γίνει ο σούπερ ντουπερ φορ !
Ενοχλεί ο τρόπος σκέψεις και η επιλογή
από omerta76
Δευ 28 Ιούλ 2025, 19:09
Jump to forum
Jump to topic

Βέβαια αν δεν πιάσει, αυτοί που σήμερα υποστηρίζουν την μέτρια αυτή επιλογή, θα πιάνουν στο στόμα τους τον Λουτσέσκου και το ποδόσφαιρο που παίζει και δεν ευνοεί τους επιθετικούς. Στο στοίχημα έχει δίπλα το ΔΠ
από makispaspartou
Δευ 28 Ιούλ 2025, 20:16
Jump to forum
Jump to topic

Αλήθεια τι επιχειρήματα χρειάζονται για να αποδείξεις ότι ο Κεντίρα δεν είναι ο σέντερ φορ με το βιογραφικό που άφησαν να εννοηθεί ότι θα φέρουν?
Τι επιχειρήματα χρειάζεται για να πείσεις ότι εδώ και ένα χρόνο η ΠΑΕ εγκληματεί με τον Ντέλια?
Τι επιχειρήματα να πείσεις ότι δεν παίρνουν ένα χαφ της ...
από Odi
Δευ 28 Ιούλ 2025, 20:24
Jump to forum
Jump to topic

.........................

, έστω τυχαία θα πέσει μια φορά η μπάλα πάνω μου να την βάλω στα δίχτυα.

αν δεν πέσει?? θα είσαι άφαντος??

Θα κάνω ό,τι και ο Μουργκ, ο Μπακαγιόκο, ο Κόλει και τόσοι άλλοι.. Θα είμαι αόρατος και θα πληρώνομαι. Στον ΠΑΟΚ οι αόρατοι πληρώνονται, οι ορατοί ...
από JohnDag
Τετ 06 Αύγ 2025, 09:43
Jump to forum
Jump to topic

Το μόνο λάθος είναι που άφησαν την περίπτωση τσεντίρα επειδή δεν έκανε κλικ στους οπαδούς

Δε νομίζω ότι ισχύει αυτό. Δηλαδή ήθελε τον παίκτη ο προπονητής, είχε την έγκριση του scouting team και δεν τον πήραν γιατί αντιδρούσε ο κόσμος;

Και πως αντιδρούσε; Παίρνοντας 19Κ διαρκείας και κάνοντας ...
από JohnDag
Τετ 06 Αύγ 2025, 18:32
Jump to forum
Jump to topic

Εντάξει είπαμε να κάνουμε υπομονή, καταλαβαίνουμε ότι τα πράγματα είναι δύσκολα, ότι δεν υπάρχει διάθεση απ' ότι φαίνεται να επενδυθεί ούτε το ελάχιστο, ΟΚ ο Ιβάν αποφασίζει κι εμείς είμαστε με τον Ιβάν.

Κάνουμε αρκετοί (μεταξύ των οποίων και εγώ) ηρωικές προσπάθειες να μην ρίξουμε λάδι στην φωτιά ...
από embuji
Τετ 13 Αύγ 2025, 10:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

παναθηναικος unfair αν ισχυουν αυτα , ειναι αγραφος κανονας να μην χτυπας παικτη που ενδιεφερεται αντιπαλος σου , η ΑΕΚ και ο Γαβρος το τηρησανε αν δεν κανω λαθος οπως και εμεις μεχρι τωρα , αυτοι κατευθειαν μαξιμοβιτς παραδειγμα ( αν ισχυουν αυτα περι 6 συν μαξιμοβιτς)
ανοιξε καποια κανουλα ...
από Ettien26
Τρί 02 Σεπ 2025, 22:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

blackhumor44 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 22:24 Δεν πήρε ολόκληρος Τζίμας ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα, και θα πάρει ο Μύθου. Τα θέλετε και τα πιστεύετε αυτά μερικοί;
Κοίτα, ο Τζίμας είχε και ολάκερους Μπράντον και Σαμάτα...που να έβρισκε θέση ο άνθρωπος ?
από Athens
Τρί 02 Σεπ 2025, 22:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Paok1926 + male-sykies έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 22:27 Το inpaok έγραψε ότι ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προσπάθεια για φορ!!!
οχι μην μας το κανεις αυτο ρε Νικο, θα αρχισουν οι γνωστοι εδω μεσα οτι εχουν πληροφοριες που δεν μπορουν να μας τις πουν γιατι θα χαλασει η μεταγραφη :lol: :lol: και θα μας τις πουν την τελευταια ημερα των μεταγραφων
από STRAFNIK
Δευ 08 Σεπ 2025, 20:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Εγώ έμεινα στο πάνω κάτω : ότι το μπάσκετ είναι για τους αρχοντους κι αυτοί που βλέπουν μπαλίτσα είναι λινατσες κι αυγολέμονοι :lol:
Μαργαριτάρια έχουμε εδώ και μήνες
:opaokara:
από joshua
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 08:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Εγω με οσα εχουν συμβει δεν μπορω να δηλωσω σιγουρος ουτε για το κατα ποσο καιγεται η πλευρα Μυστακιδη να παρει την ΚΑΕ, ουτε ομως και για το κατα ποσο καιγεται Ο Χατζοπουλος να του τη δωσει.
Εχω ομως μια απορια που οταν την εκφρασω ξερω οτι θα δεχτω τις συνηθεις επιθεσεις απο οσους αρεσκονται να ...
από black death
Τρί 30 Σεπ 2025, 15:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Σιγα τη μουρη. Ποιες ειναι οι επιτυχίες του; Η saudi pro league και το πρωταθλημα championship;
Γενικα στην αγγλια και αναλογικα πάντα το επίπεδο προπονητών απ'τη μεση και κατω χαμηλο ειναι.

Δεν είναι μόνο αυτό αλλά και το ότι θα είχε πρόταση από Premier... E ναι αν νομίζεις ότι μπορείς με το ...
από DonnieMcGrath
Κυρ 05 Οκτ 2025, 08:33
Jump to forum
Jump to topic

Καλά εννοείται. Εάν φυγει ο Λουτσεσκου, όχι μόνο ο ΟΦΗ και ο Βόλος αλλά και η Κηφισιά και τα Σερρας θα μας περάσουν. Ο άνθρωπος προσπαθεί με κάτι Ντελιες και Ζιβκοβιτς και Ντεσποτοφ να κερδίσει τον Χαμουλιτς τον Κάλτσα και τον Τετει. Τον σταυρό μας μην φύγει και παλέψουμε για υποβιβασμό 🇷🇴
από George Best4
Δευ 06 Οκτ 2025, 08:34
Jump to forum
Jump to topic

Οι ομάδες του Π..Ο.Κ. είναι ψηλά και λόγω της ευνοιάς της διαιτησιας σε πολλά σφυρίγματα.Αν ο Π.Α.Ο.Κ. τα είχε αυτα θα ήταν πρώτος έστω και με μικρή διαφορα . :nairepaok:

Νομίζω είναι η χρονιά με τις καλύτερες διαιτησίες μέχρι στιγμής.
Δεν υπάρχει κραυγαλεο σπρώξιμο σε ματς, ούτε τα τεράστια ...