Η αναζήτηση βρήκε 8 εγγραφές
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 17:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Το μόνο που με καθησυχάζει είναι ότι διαβάζω ότι είναι πολιτικός αυτός της Σλαβια. Δεν θα είναι πρώτη φορά στη ζωή του που θα λέει ψέματα συνειδητά αν το κάνει.
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 17:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι δύσκολες και μεγάλες δουλειές γίνονται με ΥΠΟΜΟΝΗ.
Και κυρίως με ΕΠΙΜΟΝΗ.
Αυτό είναι ένα μάθημα ζωής που πήρα με πολύ δύσκολο τρόπο.
Με απέραντο κόπο.
Η υπομονή και η επιμονή είναι το μεγάλο μυστικό των μεγάλων επιτυχιών στις ζωές μας.
Στη δουλειά, στον έρωτα, στον αθλητισμό, στα πάντα όλα ...
Και κυρίως με ΕΠΙΜΟΝΗ.
Αυτό είναι ένα μάθημα ζωής που πήρα με πολύ δύσκολο τρόπο.
Με απέραντο κόπο.
Η υπομονή και η επιμονή είναι το μεγάλο μυστικό των μεγάλων επιτυχιών στις ζωές μας.
Στη δουλειά, στον έρωτα, στον αθλητισμό, στα πάντα όλα ...
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 16:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Bill kozikopoulos < BlackzonikopoulosDimpatra έγραψε: Σάβ 16 Αύγ 2025, 16:44 Ένας Bill Kozikopoulos έγραψε στο Χ πριν 52 λεπτά ότι ο Ζαφείρης ζήτησε από τον προπονητή του να μην παίξει.
Ότι δηλαδή είπε και ο Blackzone
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 20:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε φίλε, μετά από 15 χρόνια, τώρα κατάλαβα πως βλέπω πάντα τελευταίο το όνομά μου όχι επειδή είμαι εγώ και το βλέπω έτσι εγώ, αλλά επειδή είναι αλφαβητικά!! :opaokara:
Παρακαλώ να μην διαδίδετε ψευδείς ειδήσεις. Η σειρά των μελών δεν είναι αλφαβητική, είναι με σειρά σπουδαιότητας :lol ...
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 15:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακολουθει ποστ μη ποδοσφαιρικο, που εχει ως βαση μια επενδυτικη λογικη, την οποια ως οπαδοι προφανως δε χρειαζεται να εχουμε.
Ο ΠΑΟΚ αυτη την στιγμη, ειτε ο Ζαφειρης ερθει τωρα ειτε τον Γεναρη, θα πρεπει να θελει σαν τρελος η εθνικη ομαδα να παει στο Μουντιαλ καθως θα εχει αμεσα αλλα και εμμεσα ...
Ο ΠΑΟΚ αυτη την στιγμη, ειτε ο Ζαφειρης ερθει τωρα ειτε τον Γεναρη, θα πρεπει να θελει σαν τρελος η εθνικη ομαδα να παει στο Μουντιαλ καθως θα εχει αμεσα αλλα και εμμεσα ...
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 00:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Αν παίρναμε τον Φούντα θα ήθελα να δω το βίντεο παρουσίασης πάντως...
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 21:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 3-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Μην παραχαραζετε την ιστορία η Μακεδονία είναι μια. Είπα να γράψω μια μλακια γιατί αν γράψω αυτά που πρέπει με αυτά τα παρταλια κ τον παρταλοπροπονητη δε θα μ αφήσουν να ξαναγράψω στο φόρουμ. Φέρε Ίβιτς να στρώσουν κ να φτιάξει τα αποδυτήρια. Τέρμα με τον παπατζη
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 22:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΡΙΕΚΑ-ΠΑΟΚ 1-Ο,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Στα παπάρια μας τα 100 χρόνια, είναι το ίδιο σημαντική χρονιά με τα 98 και τα 104, φτάνει η χαζομάρα με τα 100