Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Α και για να μην το ξεχάσω, τώρα που σιγουρέψαμε τους ομίλους.
Φετινός τελικός Europa League στις 20 Μαίου στο γήπεδο της Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη.
100 χρόνια και 1 μήνας ακριβώς μετά την ίδρυση της ομάδας, για όσους κάνουν ασπρόμαυρα όνειρα τα βράδια
Αρχίζω να πιστεύω πως αυτόν τον αληταρα τον Κενυ, τον αφήνουν νηστικό για 1-2 24ωρα πριν τα ματς γιαυτο και μπαίνει κ δαγκώνει τους αντιπάλους. Σκυλι αταϊστο λέμε ο κερατάς!!
Ψήφισα ομως Ντελια, γιατι κάθε φορά που πιάνει τη μπαλα όλη η κερκιδα σκέφτεται "τι θα σκαρφιστεί παλι ο τσογλανος"!!
3 γκολ, 6 βαθμούς έδωσαν τα γκολ του, είναι ο πιο ουσιώδεις μεσοεπιθετικός μας μετά τον Ντεσποντοφ όσο άτσαλος και αν είναι τεχνικά πάει απευθείας για το γκολ
Θα ήμουν χαρούμενος αν ακούγαμε από τον Ιανουάριο, ότι γίνονται συζητήσεις με τον ίδιο αλλά και την ομάδα του, έτσι ώστε να βρεθεί φόρμουλα να τον κρατήσουμε με ένα 2+1 ας πούμε.
Δεν θα πρέπει να επαναληφθούν παθογένειες τύπου κρεμτσικ, μισιτς. Έχει μπει στο κλίμα της ομάδας, του προπονητή, της ...
Μωρή σαλουφααααα! Σε όλη τη διαδικασία πέφτεις από τα δεξιά . Τους έχεις ψαρέψει και στο τέλος πέφτεις εκεί που στο έριξε !
Το αστείο είναι ότι πηγαίνει πίσω από την εστία και διάβαζε σκονάκι πριν από κάθε εκτέλεση.
Μπράβο το παλικάρι μου !
Θέλω να πιστεύω ότι η τόσο μεγάλη αποχή, ήταν για να μην βιαστεί να μπει και έχουμε τα ίδια. Γιατί αν αυτό που έγινε είναι κανόνας, υπάρχει μεγάλο θέμα.
Χθες απέναντι στην χειρότερη άμυνα το πρωταθλήματος ήταν θλιβερός. Ούτε ένα overlap της προκοπής, καμία βοήθεια στην επιθετική δημιουργία. Με το που έπαιρνε τη μπάλα την έδινε αμέσως στα στόπερς. Ούτε να την κρατήσει δεν τόλμαγε. Και παίζαμε κόντρα στον Πανσερραϊκό. Απέναντι δηλαδή σε α.ρ.η ...
Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω γιατί το έχετε παρει στραβά αυτό το παιδι ορισμένοι. Τί καλύτερο θα μπορούσε να κάνει οποιοσδήποτε άλλος ...πιο επώνυμος; Κοντρολαρισμένος, δεν κάνει λάθη, βγάζει σωστά τη μπάλα, βάζει γκολ.. Ιταλός σεντερ μπακ δηλαδή..τί αλλο θέλετε; Με ενα μύριο ρήτρα.. σε ηλικία μια ...