Πολύ καλά και οι 2!!Grimson4 έγραψε: Πέμ 14 Αύγ 2025, 22:37 Επειδή λόγο δουλειάς είδα μόνο το πρώτο τα πιτσιρίκια πως τα πήγαν?
Η αναζήτηση βρήκε 100 εγγραφές
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 22:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Wolfsberger AC - ΠΑΟΚ 0-1 Mvp, Σχόλια & Παραλειπόμενα
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 23:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Δεν είδε καν σορετιρε και είδε χατσιδη.Dimitris_L4 έγραψε: Πέμ 14 Αύγ 2025, 22:25 Παει κ το αφηγημα οτι δε βαζει μικρους ο Λουτσεσκου..ή παλι ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ!????!
Ανακοινωστε το πιτμπουλ γαμω την πουτανα μου...μη μας βρουν τα πανηγυρια του 15 Αυγουστου με το κινητο στα χερια!!!θα μας διωξουν τα παιδια απο το σπιτι μας..
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 23:12
- Jump to forum
- Jump to topic
να μην μας πληγωσουν τα σεντερ μπακ μας παιδες , οπως βλεπετε ολοι ....ΔΕΝ... ειδικα βρε μιχαηλιδη δεν εισαι ο μπεκεμπαουερ , επειδη εχεις 2-3 πετυχημενες αλλαγες παιχνιδιου εε μην το παρακανεις ! σαφηνουν ελευθερο ηγια να κανεις αυτο ακριβως. και μαρκαρεις με τα χερια τον αντιπαλο απο πισω οπως ο ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 23:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξέρω αν θα είναι ο Ζαφείρης ή ο Μουσαφειρης αλλά η ομάδα χρειάζεται τα 2 χαφ και το στόπερ άμεσα.
Επιπλέον με τον Τσαλοφ να είναι ουσιαστικά εκτός ομάδος, ελπίζω ο φορ που θα έρθει να είναι αγωνιστικά έτοιμος και όχι κάποιο ρίσκο με ιατρικό ιστορικό ή χωρίς προετοιμασία.
Πραγματικά θέλουμε ...
- Παρ 15 Αύγ 2025, 10:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω εχω την αισθηση οτι ο Τσαλοφ δεν ενιωσε ποτε την πιστη του προπονητη που εχουν νιωσει αλλοι,χωρις να κρινω αν εχει δικιο η αδικο ο Ραζβαν και αυτο βγαινει στο παιχνιδι του. Το βλεπεις στη γλωσσα του σωματος οτι δεν νιωθει καλα και δεν ξερω κατα ποσο αυτο γυρναει.
Δεν έδεσε ποτέ με την ομάδα ...
- Παρ 15 Αύγ 2025, 11:12
- Jump to forum
- Jump to topic
ο Καμαρα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να φυγει!!! χαφ με 8-10 γκολ δεν το βρισκεις ...
Αν βάζουν οι επιθετικοί και οι μεσο-επιθετικοί τα γκολ και τα χαφ δημιουργούν και οργανώνουν το παιχνίδι σωστά, το προτιμώ.
Ναι μεν βάζει γκολ, αλλά απο πλευράς τακτικής (τα κενά που αφήνει οταν ορμαει μπροστά ...
- Παρ 15 Αύγ 2025, 17:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτή η υπεροψία κάποιων, να χαρακτηρίζουν ως ''χωριό'', μια αυστριακή ομάδα, δηλαδή γερμανοθρεμμένη ποδοσφαιρικά, που ''έτυχε'' πέρσι και πήρε το κύπελλο, με ξεπερνάει.
Χωριό, χαρακτηρίζεις μια ομάδα επιπέδου Αζέρων που απέκλεισαν τον ρούλη, ή πχ ομάδος από πρωταθλήματα τελευταίας θέσης στο ...
- Παρ 15 Αύγ 2025, 19:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετά από τη διαφαινόμενη ατυχή κατάληξη της περίπτωσης Ζαφείρη, το ενδιαφέρον μετατοπίζεται στο κατά πόσο ο κ. Ιβάν Σαββίδης θα διαθέσει το ισόποσο της ανεκπλήρωτης μεταγραφής σε άλλες μεταγραφικές κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας σε θέσεις που "πονάει" ή θα επανέλθει στις "εργοστασιακές ...
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 15:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποιον Ζαφειρη ρε παιδιά έλεος; Είμαστε σοβαροί 15 και 16 εκατομμύρια;;; ;Τον Οντεγκαρντ ή τον Χαβερτς θα πάρουμε;
Δύο χαφαρες
Ένα φορ
Ένα σέντερ μπακ
Αν υπάρχουν αυτά τα λεφτά δώστε τα εκεί.
Αλλά δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος από το τμήμα σκαουτινγκ και μεταγραφών
Από αυτούς που φέρανε Γκομεζ ...
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 22:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Φτάνει λίγο με το τι είναι ο τύπος...