Η αναζήτηση βρήκε 144 εγγραφές

Return

από KalamarGiannis
Πέμ 30 Οκτ 2025, 14:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Χθες σου έλειπαν λεπτομέρειες.
Ο Ντιμσα με 2-3 τρίποντα θα είχε αυτό το ματς στα ίσια.
Επιπλέον πολύ λάθος διαχείριση διαφοράς στο τελευταίο δίλεπτο, τη χρεώνεται ο πάγκος ακόμη κι αν φταίνε οι παίκτες με ανόητες βολές που δώσανε και ο Μελβιν που έχασε 2 ελεύθερα τρίποντο από τη θέση του...
Πιστεύω ...
από KalamarGiannis
Πέμ 30 Οκτ 2025, 17:47
Jump to forum
Jump to topic

OK, βρέθηκε εκ των υστέρων κι ενας ΕλληνοΑμερικανός trader, με σημαντική περιουσία.
ξ/έρουμε αν αυτός μπορούσε να δώσει άμεσα τα 5 μύρια συν κανα δυο ακόμη για το Παλατάκι συν ενίσχυση του αγωνιστικού ;
είναι άλλο το θέλω την ομάδα και μπορώ, και άλλο το έχω τέτοια ποσά να τα χώσω άμεσα. Δειτε και ...
από KalamarGiannis
Πέμ 30 Οκτ 2025, 21:03
Jump to forum
Jump to topic

Ρε παιδιά τι θαυμάσια νέα είναι αυτά!
Δηλαδή ακόμα και αν δεν προχωρήσει - λέμε ΑΝ - του Αρίστου, υπάρχει εναλλακτική για την ομάδα!
Δηλαδή τα χρέη με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα κλείσουν, και επειδή δεν είναι αυτά το μείζον ζήτημα και η ομάδα θα ανέβει σκαλοπάτια σε προσδοκίες και στόχους!
τι χαρές ...
από KalamarGiannis
Πέμ 30 Οκτ 2025, 23:08
Jump to forum
Jump to topic

Μπορεί. Δε μπορείς να πεις ότι δεν έχει βάση.
Αλλά από την άλλη, κακό είναι;
πολλές φορές όλους μας ο ανταγωνισμός μας κινητοποιεί.
Δείτε και τον Ιβαν, έκανε σοβαρή αλλαγή πλεύσης μόλις έσκασε το θέμα πίσω από την πλάτη του...
Σημασία έχει να χουμε ένα καλό αποτέλεσμα για την ομάδα.
Κάποιος να βάλει ...
από KalamarGiannis
Παρ 31 Οκτ 2025, 14:59
Jump to forum
Jump to topic

έχω την αίσθηση ότι οι ανθρωποι του κ Μυστακίδη, δώσανε το ρεπορταζ ορθά εκεί που έπρεπε: στον Κλείτο.
Τα 2 τελευταία άρθρα του (προχθες και χθες νομίζω) που τα αναπαράξανε εδώ τα παιδιά, δίνουν τις απαντήσεις σε όλα όσα συζητάμε.
Διαβάστε τα πάλι και μετά να μιλήσουμε. Είναι 100% αξιόπιστα. Αν ...
από KalamarGiannis
Σάβ 01 Νοέμ 2025, 19:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αρης-ΠΑΟΚ, 01/11, 18:15, ΕΡΤ2

ΣΩΣΤΟ.
Να έχουμε απαιτήσεις στα παντα, όπως αρμόζει στις διαρροές για εκτόξευση και χτίσιμο κάτι γιγάντιου. Αυτο περιλαμβάνει και το εξωαγωνιστικό. Αν και νομίζω τα γλυφτρόνια μολις δουνε με τι ογκολιθο εχουν να κάνουν θα μαζευτούν κι απο μονοι τους. Εμείς όμως πρεπει να παρουμε τον ελεγχο.
από KalamarGiannis
Σάβ 01 Νοέμ 2025, 19:27
Jump to forum
Jump to topic

Θα βγει κανένας από την πλευρά Μυστακίδη να μας μιλήσει επίσημα, ή ο ίδιος ο Μυστακίδης; Κρυφτούλι παίζουμε; Μόνο όταν δεν έβγαινε ο Σαββιδης να μιλήσει γκρίνιαζαμε (εμου συμπεριλαμβανομένου); Οι ομάδες κουβαλάνε κόσμο και ιστορία. Είναι ζωντανοί οργανισμοί.

Κλείτος είπε ή θα γινει συνέντευξη ...
από KalamarGiannis
Σάβ 01 Νοέμ 2025, 20:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Βολαρης-ΠΑΟΚ 73-78 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

αναμφίβολα ο K.J.Jakson ανταποκρίθηκε. Δύσκολα καλάθια, πραγματικά ο σκόρερ που θέλει κάθε ομάδα. Χωρίς να μπορεί η ομάδα λόγω διαιτησίας να πάρει βολές, ενώ ο αντίπαλος ζει εκεί, είναι φανταστική η σημερινή του εμφάνιση.
Μας έδωσε μια νίκη που δίνει credit και κρύβει προβλήματα κάτω από το χαλί ...
από KalamarGiannis
Σάβ 01 Νοέμ 2025, 20:41
Jump to forum
Jump to topic

Ο Αντώνης μια χαρά παίκτης είναι και μια χαρά μπάσκετ παίζει. Παίζει για την ομάδα. Θα μπορούσε να παίρνει περισσότερες προσπάθειες με το σουτ που έχει, αλλά είναι παίκτης που κοιτάει να βγάλει τι ζητάει ο προπονητής. Η δε άμυνά του είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ. Χίλια Μπράβο
από KalamarGiannis
Σάβ 01 Νοέμ 2025, 21:25
Jump to forum
Jump to topic

ο Περσίδης έχει βασικό ρόλο την προσωπική και ομαδική άμυνα, αναλαμβάνει δύσκολες αποστολές και παίζει συνέχεια στα κόκκινα.
Τελείωσε το ματς με 2/2 τρίποντα και 1/1 δίποντα, 4 ριμπαουντ, 1 ασίστ για 2 λάθη και index +11, 4oς της ομάδας μαζί με Κόνιαρη. Όχι κι άσχημα θα λεγα...αν μου τό δινες πριν ...
από KalamarGiannis
Τρί 04 Νοέμ 2025, 14:07
Jump to forum
Jump to topic

Σκέψεις για το Παλατάκι:

παιδιά, ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ (ΩΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ) ήρθε ένας άνθρωπος με μεγάλη περιουσία που θέλει να βάλει χρήματα στην ομάδα μπάσκετ και στο γήπεδό της.Να την ανεβάσει πολλά επίπεδα και να την κάνει πάλι πρωταγωνίστρια μετά απο 30 χρόνια. Να τη βγάλει λοιπόν από τη ...
από KalamarGiannis
Τρί 04 Νοέμ 2025, 16:58
Jump to forum
Jump to topic

Ιάσονας έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 16:21 Γιάννη οι φήμες είναι από 3 Σεπτεμβρίου
το ξέρω. Εψαχνα κατι νεο κι επεσα πανω σε αυτο. το εβαλα ως ενδεικτικο του ποιες ειναι οι προσδοκιες βασει του ρεπορταζ
από KalamarGiannis
Πέμ 06 Νοέμ 2025, 12:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: KB TREPCA-ΠΑΟΚ 75-77 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

ο Τζάκσον έβαλε ένα πολύ cold καλάθι μόλις είχαν περάσει.
Κατά τα άλλα και επειδή ο Μέλβιν πιστεύω πρέπει να αλλαχθεί, δε θέλω να του δώσω το mvp μου και το δίνω στον Κόνιαρη που για άλλη μια φορά ήταν ουσιαστικός.
από KalamarGiannis
Πέμ 06 Νοέμ 2025, 12:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Jure Zdovc

ο Πάρης Τρικαλιώτης- που κάποτε νομίζω ήταν μέλος μας εδώ- έκανε ένα ενδιαφέρον συγκριτικό των 2 προπονητών:
https://www.sdna.gr/mpasket/1366965_ti-masimo-ti-gioyri
από KalamarGiannis
Τετ 12 Νοέμ 2025, 21:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Anwil Wloclawek, 12/11, 20:15, ΕΡΤ2

Πετάει ο Τζάκσον στο καλάθι