ΤΡΟΜΕΡΗ εξέλιξη. ΤΡΟΜΕΡΗ
ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΑΥΡΙΟ.
Ο Τέλης είναι και ΠΑΟΚτσής και Φραγκάτος. Αυτό που χρόνια ψάχναμε και δε βρίσκαμε. Αν κάνει σωστή πρόταση με πρόθεση να ρίξει χρήμα, το σωστό είναι να την πάρει άμεσα από τη Διοίκηση Πρωτοδικείου, που η δουλειά της ήταν ακριβώς αυτή: να ...
Η αναζήτηση βρήκε 55 εγγραφές
- Δευ 01 Σεπ 2025, 22:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Δημήτρη μου, ώρα να γελάσουμε μαζί. Σαν αδέλφια.
Άσε για λίγο στην άκρη τα πολιτικά παιχνίδια, το τρύπημα της ΠΑΕ, τη ΝΔ, τον Ιβαν, τον Πούτιν κτλ.
Έρχεται ένας λεφτάς να πει αγοράζω, βάζω χρήμα. Θα κάνουμε μπάτζετ.
και λες εσύ τι να τα κάνω τα 3 εκατομμύρια;;;;;;;; σοβαρά το λες;
ναι παλεύεις με ...
Άσε για λίγο στην άκρη τα πολιτικά παιχνίδια, το τρύπημα της ΠΑΕ, τη ΝΔ, τον Ιβαν, τον Πούτιν κτλ.
Έρχεται ένας λεφτάς να πει αγοράζω, βάζω χρήμα. Θα κάνουμε μπάτζετ.
και λες εσύ τι να τα κάνω τα 3 εκατομμύρια;;;;;;;; σοβαρά το λες;
ναι παλεύεις με ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 12:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Αδιάφοροι μου είστε όλοι εσείς που η ηθική σας έχει θιχτεί από τις κινήσεις Τέλη ως τώρα.
Και ναι είμαι με τον Ιβαν.
ΑΛΛΆ το μπάσκετ μας το αγαπάω πιο πολύ από τον κάθε περαστικό επενδυτή, πρόεδρο, παίκτη, φίλαθλο.
Πιο πολύ από τα άλλα αθλήματα.
Στη παρούσα φάση χεστηκα για τις προθέσεις και τα ...
Και ναι είμαι με τον Ιβαν.
ΑΛΛΆ το μπάσκετ μας το αγαπάω πιο πολύ από τον κάθε περαστικό επενδυτή, πρόεδρο, παίκτη, φίλαθλο.
Πιο πολύ από τα άλλα αθλήματα.
Στη παρούσα φάση χεστηκα για τις προθέσεις και τα ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 22:11
- Jump to forum
- Jump to topic
φίλε μου μερικές φορές στη βράση κολλάει το σίδερο...
η ευκαιρία είναι μοναδική στα χρονικά και δεν πρέπει να χαθεί.
Με την εσωστρέφεια και τη μιζέρια μας φοβάμαι μην τα τινάξουμε όλα στον αέρα.
(και γιατί ΕΤΣΙ ΑΦΟΥ, δε γουστάρουμε και τον Κούλη)
αν ο Μυστα θέλει να προχωρήσει άμεσα στην αγορά ...
η ευκαιρία είναι μοναδική στα χρονικά και δεν πρέπει να χαθεί.
Με την εσωστρέφεια και τη μιζέρια μας φοβάμαι μην τα τινάξουμε όλα στον αέρα.
(και γιατί ΕΤΣΙ ΑΦΟΥ, δε γουστάρουμε και τον Κούλη)
αν ο Μυστα θέλει να προχωρήσει άμεσα στην αγορά ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 22:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι, λίγοι πάμπλουτοι άνθρωποι βάζουν άλλους να μανατζάρουν τις δουλειές τους και οι ίδιοι είναι χαλαροί στο σκάφος...
ΟΚ, δεν είναι ΠΑΟΚ αυτό, να μη τη δώσουμε την ομάδα τότε.
ΥΓ θα με τρελάνετε ρε μλκ, ένας λέει μην είναι χορηγία απλή, άλλος να πάει στο Βόλλευ, τρίτος να τον διώξουμε μη κλέψει ...
ΟΚ, δεν είναι ΠΑΟΚ αυτό, να μη τη δώσουμε την ομάδα τότε.
ΥΓ θα με τρελάνετε ρε μλκ, ένας λέει μην είναι χορηγία απλή, άλλος να πάει στο Βόλλευ, τρίτος να τον διώξουμε μη κλέψει ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 22:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ έχω την ενημέρωση ότι ο Μυστακίδης δεν θέλει να πολύ ασχοληθεί αλλά υπάρχει πίεση προς το προσωπο του να ασχοληθεί με τον ΠΑΟΚ όχι για γεωπολιτικούς λόγους…
Είναι ευκαιρία λοιπόν για τον Μυστα να αφήσει τον Χατζόπουλο να διοικεί , πιο χαλαρά όμως έχοντας πάρει από πάνω του το βάρος της ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 13:48
- Jump to forum
- Jump to topic
επειδή παρακολουθώ μανιωδώς όλα όσα γράφονται γύρω από το ζήτημα, θα σας πω τι έχω πιάσει στα ραντάρ:
γράφτηκε λοιπόν ότι ο Χατζόπουλος μίλησε στο τηλ με τον Ιβαν, τον ενημέρωσε και έλαβε πράσινο φως, του είπε δηλ. "κάνε το καλύτερο για την ομάδα". Αρα μπορεί να πάει να κλείσει το ντιλ, αρκεί και η ...
γράφτηκε λοιπόν ότι ο Χατζόπουλος μίλησε στο τηλ με τον Ιβαν, τον ενημέρωσε και έλαβε πράσινο φως, του είπε δηλ. "κάνε το καλύτερο για την ομάδα". Αρα μπορεί να πάει να κλείσει το ντιλ, αρκεί και η ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 21:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Και για να τελειώνουμε θα το πω ξεκάθαρα. Δε θέλω αυτός ο ανθρώπος που προκαλεσε όσα δεν έχει προκαλέσει ο Βουλινος και ο Φασούλας στον ΠΑΟΚ και δε λέει έστω και τώρα την αλήθεια για το τι πραγματικά θέλει, να είναι στην ομάδα μου. Στο μπάσκετ, στο ποδόσφαιρο, στο μπριτζ και στο μπάντμιντον. Γιατί ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 21:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Αφήστε τις αντεγκλήσεις και μάλιστα για γελοίους λογους
Συγγνώμη αλλά δεν είναι θέμα αντεγκλήσεων, αλλά θεωριών συνωμοσίας, ακατάσχετης μπουρδολογίας και τοξικότητας που σαφώς και δεν είναι πρέπον να μένει έτσι, σε "περίεργες" μάλιστα εποχές και σε μια συγκυρία που στο μπάσκετ, αρχίζουν δειλά ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 21:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν έχετε καταλάβει ότι αν συμφωνήσει ο Χατζόπουλος με την πρόταση που θα λάβει (κατά κύριο λόγο στο οικονομικό αλλά ας πουμε και με κάποια ψήγματα σχεδιασμού για τη γιγάντωση της ομάδας), έχοντας και το πράσινο φως του Σαββίδη, την ομάδα θα τη δώσει, είναι μονόδρομος γι αυτόν για χίλιους λόγους ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 21:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Φίλε astral, δεν είναι καν ανάγκη να έχει ειλικρινές ενδιαφέρον για την ΚΑΕ. Το αποτέλεσμα μετράει.
Αν βάλει το ζεστό χρήμα που ευελπιστούμε, και την εκτοξεύσει , εκεί εγώ είμαι πλέον στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ . Δε με νοιάζει τι θα κερδίσει, ποιοι είναι οι σκοποί και οι στόχοι του και γιατί το κάνει. Κι ούτε ...
Αν βάλει το ζεστό χρήμα που ευελπιστούμε, και την εκτοξεύσει , εκεί εγώ είμαι πλέον στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ . Δε με νοιάζει τι θα κερδίσει, ποιοι είναι οι σκοποί και οι στόχοι του και γιατί το κάνει. Κι ούτε ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 22:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Και θα πω κ ένα τελευταίο μυστικό; ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΟΚ, ΟΥΤΕ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΟΥΤΕ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΑΙΑ.
ΑΝ υπάρξει θεμα με το γηπεδο,στο οποιο ηδη υπάρχουν σκιες,τοτε θα μιλαμε για καλο του συλλογου ή καταστροφή ;;;;;και γιατί δεν βγαίνει η συμφωνία με τελη ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 22:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Τώρα αλήθεια συγκρίνεις αυτά τα δύο; Τον ένα να εμφανίζεται στα κοινά του ΠΑΟΚ κάνοντας πόλεμο στο ευεργέτη του ΠΑΟΚ, με τον Ιβαν, που όταν πρωτοεμφανίστηκε κιόλας, πήρε πόδι γιατί ζητούσε το γήπεδο, χωρίς να έχει δείξει τίποτα; Όταν τον ξαναφέρανε, βγήκε, μίλησε, έδωσε διαβεβαιώσεις και ...
- Παρ 05 Σεπ 2025, 08:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπράβο στον Χατζόπουλο που στ αλήθεια βλέπει και καταλαβαίνει το καλό της ομάδας.
Έχτισε το status Του Με πολύ κόπο και προσωπικές θυσίες, απολαμβάνει καθολικής εμπιστοσύνης χωρίς μαι μεν αλλά, όχι μόνο από μας στην κερκίδα αλλά και από αυτούς που μετράει, που κρατάν το μαχαίρι και το καρπούζι ...
Έχτισε το status Του Με πολύ κόπο και προσωπικές θυσίες, απολαμβάνει καθολικής εμπιστοσύνης χωρίς μαι μεν αλλά, όχι μόνο από μας στην κερκίδα αλλά και από αυτούς που μετράει, που κρατάν το μαχαίρι και το καρπούζι ...
- Παρ 05 Σεπ 2025, 23:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Σπέσιαλ συμφωνώ μέχρι κεραίας.
εμένα ΔΕΝ ΔΕΝ δΕΝ :| μου κόβει μέρος από την χαρά μου η ενδεχόμενη ανάσταση του τμήματος Μπάσκετ.
Το ομολογώ κι ας μην ακούγεται καλά, με ενδιαφέρει 10 κλικ πάνω από τα άλλα αθλήματα, όχι ένα.
Το να μπουν άμεσα 5 εκατομμύρια, να κλείσουν όλα τα χρέη και να δυναμώσει ...
εμένα ΔΕΝ ΔΕΝ δΕΝ :| μου κόβει μέρος από την χαρά μου η ενδεχόμενη ανάσταση του τμήματος Μπάσκετ.
Το ομολογώ κι ας μην ακούγεται καλά, με ενδιαφέρει 10 κλικ πάνω από τα άλλα αθλήματα, όχι ένα.
Το να μπουν άμεσα 5 εκατομμύρια, να κλείσουν όλα τα χρέη και να δυναμώσει ...