Τα μάτια κοιτάξτε
Εκεί φαίνεται η ψυχή του ανθρώπου
Τεράστιε Ιβάν. Συγκίνηση
Η αναζήτηση βρήκε 9 εγγραφές
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 16:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Λύγισε συναισθηματικά ο Σαββιδης.
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 08:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Σε λίγες σειρές θα πώ την άποψη μου ,γιατί οι σφυγμοί πρέπει να πέσουν και αναζητείται ηρεμία και να μην μαλώνουμε μεταξύ μας.
Ο μέσος Παοκτσής βλέπει τον Ιβάν ως ευεργέτη του ΠΑΟΚ.
Ο μέσος Παοκτσής δεν θέλει άλλον πλην του Ιβάν, και τον έχει στηρίξει έμπρακτα εκτιμώντας την προσφορά του, και ...
Ο μέσος Παοκτσής βλέπει τον Ιβάν ως ευεργέτη του ΠΑΟΚ.
Ο μέσος Παοκτσής δεν θέλει άλλον πλην του Ιβάν, και τον έχει στηρίξει έμπρακτα εκτιμώντας την προσφορά του, και ...
- Τρί 25 Νοέμ 2025, 14:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Παμε για συμφωνια με μνημονιο για εξοφληση χρεων (πλην αξιας μετοχων που θα πληρωθει αμεσα) εως τις 31/12. :paok_dancing:
Σιγα σιγα να μετακινηθειτε στο τοπικ των Μεταγραφων.
Δεν έχει ο παγκόσμιος ταλιροπαγιδας να ρίξει 5 εκ κασέρι? και πάει να πάρει την καε με δόσεις? Εάν έχει πρόβλημα ...
- Σάβ 07 Φεβ 2026, 23:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Σε ευχαριστώ για την υπόδειξη.
Για τα υπόλοιπα, η ένδοια επιχειρημάτων είναι πλέον τεράστια. Τι να πεις πραγματικά? Πώς να υποστηρίξεις την χιονοστιβάδα αρνητικών ειδήσεων της εποχής Τέλη. Reality check λέγεται και όταν το περνάμε είναι για όλους επίπονο.
Καμία ενδοια επιχειρημάτων φίλε μου ...
- Σάβ 07 Φεβ 2026, 23:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Μπασκετικός δεν είμαι...ζήτημα να έχω πάει 20 φορές στο Παλατάκι...ΑΛΛΑ...η αντιμετώπιση και η συνέχιση έντασης, ίντριγκας και ρεζιλιου δημόσια και η ασέβεια απέναντι στο Χατζόπουλο, πραγματικά με ξεπερνάει.
Προφανώς ο κ. Μυστακίδης νομίζει ότι με καουμπολικια που έκανε τόσα χρόνια στις άλλες ...
Προφανώς ο κ. Μυστακίδης νομίζει ότι με καουμπολικια που έκανε τόσα χρόνια στις άλλες ...
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 21:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 16. Tomasz Karol Kędziora
Για πες
- Σάβ 10 Ιαν 2026, 22:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 20. Χρήστος Ζαφείρης
Έχω να δω τέτοιο σκυλί από τον Edgar Davic...
Το δικό μας Πιτ Μπουλ...
Το δικό μας Πιτ Μπουλ...
- Σάβ 10 Ιαν 2026, 22:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 20. Χρήστος Ζαφείρης
Όποιος έλεγε και δεν δίναμε το ποσό σε 3-4 παίχτες να κλείναμε τις τρύπες θα καταπιεί σύντομα τη γλώσσα του. Παιχταράς στην πιο σημαντική θέση του γηπέδου.