Taseos έγραψε: Τρί 09 Δεκ 2025, 21:04 Ο κόσμος διψάει για επικοινωνία. Ψάχνω πόση ώρα να δω καμιά λαιβ εκπομπή για μπασκετακι τέτοια ώρα. Δε βρίσκω κάτι στο YouTube.![]()
Η αναζήτηση βρήκε 50 εγγραφές
- Τρί 09 Δεκ 2025, 21:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
- Τετ 10 Δεκ 2025, 10:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Ελεος ρε...κοφτε το αυτο με τον Σαββιδη και τον Μυστακιδη...καπου κουρασατε...πρωτη φορα στην ιστορια μας ζουμε τετοιες καταστασεις κ εχουμε κ τους γραφικους να μαλωνουν ποιος την εχει πιο μεγαλη...
- Τετ 10 Δεκ 2025, 16:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Αυτος ακριβως ειναι ο λογος που θα εξαφανιστουν απ τον χαρτη...δεν τους νοιαζει η ομαδουλα τους αλλα το κακο της ΠΑΟΚαρας
- Πέμ 11 Δεκ 2025, 08:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Απ οτι καταλαβα ειναι ανθρωπος που δεν του αρεσει να ειναι πανω του τα φωτα...πολυ καλο αυτο...δειχνει σοβαροτητα κ του αρεσει να μιλαει με εργα...το αντιθετο απο τον ηθοποιο τον βενγκα/ηλιοπουλο της αεχ δηλαδη....
- Τρί 16 Δεκ 2025, 19:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Αξιζε η αναμονη τριων μεταγραφικων περιοδων...μπραβο στους σκαουτερς για την εκπληκτικη δουλεια...ειμαστε ομαδα-υποδειγμα επαγγελματικης λειτουργιας
- Τρί 16 Δεκ 2025, 19:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Το επομενο βημα ειναι να διωξουμε λουτσεσκου κ να παρουμε κ δανεικο προπονητη....
- Πέμ 25 Δεκ 2025, 10:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Εγώ λέω να μην ασχολείστε καν με τους πιο καραγκιόζηδες οπαδούς, που γιόρτασαν τα 100 γενέθλια της ομαδουλας τους 90 χρόνια πριν κλείσει τα 100...που σήκωσε αερόστατα αλλά ο μεγάλος ΠΑΟΚ τους τα έβαλε όλα στον πάτο..οι τύποι διαλέγουν προέδρους από τσίρκο...πριν πήρανε μια τίγρη που την ξεδοντιασε ο ...
- Τετ 07 Ιαν 2026, 23:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Χρόνια πολλά γιγαντα
- Σάβ 10 Ιαν 2026, 22:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 20. Χρήστος Ζαφείρης
καποτε υπηρχε το διδυμο Κουδας Σαραφης που ο μυθος του μεγαλωσε γενιες ΠΑΟΚσηδων....ελπιζω το ιδιο να γινει κ με Ντελια, Ζαφειρη....να τους χορτασουμε για πολλα χρονια
- Παρ 23 Ιαν 2026, 23:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Η τέταρτη εννοειςmargas έγραψε: Παρ 23 Ιαν 2026, 23:12 Η αρχή του τέλους τους ήταν η φυγή του τίγρη απ το χαρτι
Εκείνη τη μέρα ήμουν σιγουρος ότι είναι κοντά η τρίτη φορα
- Τρί 27 Ιαν 2026, 23:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Σε παρα πολλά σαιτ του εξωτερικού διάβασα οτι παρόλο που έχουν το βίντεο στη διάθεσή τους , δε το ανεβάζουν ως ένδειξη σεβασμού στα θύματα κ τους αναγνώστες...κ έχεις όλους τους πουτανας γιους τους Έλληνες δημοσιογράφους...τη χειρότερη φάρα, ,να μας το πετάνε στα μούτρα συνεχόμενα επί ώρες...ξανά κ ...
- Τετ 04 Φεβ 2026, 12:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 9. Fedor Chalov
καλο ΔΡΟΜΟ τσαλοφ
- Σάβ 07 Φεβ 2026, 21:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Ήθελα να ξερα: πρόεδρος στην Καε ειναι ο Βεζυρτζης...αυτός δηλαδη που κάποτε σήκωσε τη σημαία της επανάστασης εναντίον του Παντελακη με το σκεπτικό οτι ο Παντελακης ήταν γέρος κ η ομάδα έπρεπε να παει μπροστά με καινούρια μυαλά...με το ίδιο σκεπτικό φαντάζομαι στα 80 του , δέχτηκε να αναλάβει την ...
- Σάβ 07 Φεβ 2026, 21:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως η ανακοίνωση των δυτικών έλεγε πως άκουσαν απ τον κατσαρη να τους λέει πως αν πάρει πίσω την υπόσχεση του για την Τούμπα θα το μετανιώσει πίκρα...μάλλον αυτή την απειλή ζούμε τωρα...εγω θέλω να σκέφτομαι θετικα, απλα οποίος νομίζει οτι μπορεί να μπλέξει τον ΠΑΟΚ για δικούς του εγωισμούς ...
- Δευ 09 Φεβ 2026, 19:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Ένα πράγμα μου έρχεται να πω αυτές τις μέρες..
..το μετροπολις, ...τους today κ όλους τους εχθρούς του ΠΑΟΚ που θέλανε να διώξουν τον Ιβάν...τελικά σαν τον Ιβάν δεν εχει...καλύτερο διαφημιστη απο τον Μυστακιδη αποκλείεται να έβρισκε ο Σαββιδαρος ...
..το μετροπολις, ...τους today κ όλους τους εχθρούς του ΠΑΟΚ που θέλανε να διώξουν τον Ιβάν...τελικά σαν τον Ιβάν δεν εχει...καλύτερο διαφημιστη απο τον Μυστακιδη αποκλείεται να έβρισκε ο Σαββιδαρος ...