αντε και οι προφητες βγηκαν στο μειντάνι.............CB
και για να μη παρετε λαθος δρομο..μπακ
Η αναζήτηση βρήκε 185 εγγραφές
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 20:51
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 11 Αύγ 2025, 21:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
O νέος machopirate_salonica έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 21:07 Αδερφέ blackzone αν κλείσει προτείνω να γίνεις επίτιμος μοντ![]()
- Τρί 12 Αύγ 2025, 15:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Blackup.....ακουστηκε
- Τρί 12 Αύγ 2025, 19:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν υποθέσουμε ότι έκλεισε ο Ζαφείρης, για μένα δεν υπάρχει κανένα δίλημμα στο Λοκονγκα ή Μαροκινός. Λοκονγκα με κλειστά τα μάτια. Όχι μόνο επειδή είναι καλύτερος, αλλά γιατι είναι αυτό που χρειαζόμαστε περισσότερο., μπορεί να παίξει στην θέση του Μεϊτέ. Ο Μαροκινός μου κάνει περισσότερο σαν ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 16:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε ήθελα αλλά εφόσον το βλέπω να έρχεται σε περίπτωση αρνητικής εξέλιξης και αγαπάω την ομάδα υπερβολικά για να μην βάλω όσο γίνεται ένα λιθαράκι ώστε να μην γίνει οίκος ανοχής εδώ μέσα εάν δεν έρθει:
Γεγονότα: ( δεν με ενδιαφέρει καμία αντιπαράθεση, δεν με ξέρει ούτε η μάνα μου, είμαι ο κανένας ...
Γεγονότα: ( δεν με ενδιαφέρει καμία αντιπαράθεση, δεν με ξέρει ούτε η μάνα μου, είμαι ο κανένας ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 16:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Μόλις σήμερα το πρωί έγραψα ότι καλό θα είναι να μιλάμε με την υποσημείωση της επιφύλαξης και όχι να πουλάμε φρούδες ελπίδες στον ήδη τρέλαμενο λαο
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 17:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Macho αρχικά σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Εύχομαι να είσαι καλά! Να περνάς να μας λες μια καλησπέρα φίλε!
- Παρ 15 Αύγ 2025, 00:36
- Jump to forum
- Jump to topic
John Colonel απο sheffield utd.
- Παρ 15 Αύγ 2025, 11:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν θέλουμε να φύγει κανένας πέρα του άχρωμου και άοσμου Ρώσου.
Και ο Καμαρά και ο Ντεσπόντοφ είναι υπερχρήσιμοι για ομάδα πρωταθλητισμού που παίζει σε 3 διοργανώσεις.
Αυτό που θέλουμε τώρα είναι να κλείσουν οι τελευταίες τρύπες. Γρήγορα και αποδοτικά.
Ξεκινάει το πρωτάθλημα και έχουμε να ...
Και ο Καμαρά και ο Ντεσπόντοφ είναι υπερχρήσιμοι για ομάδα πρωταθλητισμού που παίζει σε 3 διοργανώσεις.
Αυτό που θέλουμε τώρα είναι να κλείσουν οι τελευταίες τρύπες. Γρήγορα και αποδοτικά.
Ξεκινάει το πρωτάθλημα και έχουμε να ...
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 18:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν είναι όλοι οι χαφ ίδιοι. Το τι χαρακτηριστικά θα έχει ο "5ος" εξαρτάται από τι χαρακτηριστικά έχουν οι υπόλοιποι 4, γι'αυτό κολλάει όλη η υπόθεση.
Αυτό που πρέπει να τρέξει είναι του στόπερ για να μειώνονται τα μέτωπα.
Αυτό που πρέπει να τρέξει είναι του στόπερ για να μειώνονται τα μέτωπα.
- Δευ 18 Αύγ 2025, 10:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάτε μια βόλτα από το τοπικ οικονομικά της ΠΑΕ που έχει μια δυο αναλύσεις με το τι επιτρέπεται από την ουεφα να ξοδευτεί από τον οποιονδήποτε δισεκατομμυριουχο για ενίσχυση τις ομάδας και μετα ξεκινήστε τις εξυπνάδες.. γιατί όταν τα λέμε και τα ξαναλέμε κάποιοι, μας λέτε λογιστές και δε ξέρω εγώ τι ...
- Δευ 18 Αύγ 2025, 19:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Φέρτε βρε έναν γαμωπαιχτη σε κάποια από τις άλλες θέσεις που ψάχνουμε ρε αδερφε,βαρεθήκαμε τη ζωή μας τόσες μέρες να ασχολούμαστε με το Ζαφειρη. Τι πράγμα είναι αυτο με τούτη την ομαδα. Αν κολλήσει καπου πάει τελείωσε δεν δουλεύει τίποτα άλλο...
- Δευ 18 Αύγ 2025, 21:18
- Jump to forum
- Jump to topic
με νικνέημ Dim.....
δεν σε βλεπω να μακροημερευεις
δεν σε βλεπω να μακροημερευεις
- Τρί 19 Αύγ 2025, 10:26
- Jump to forum
- Jump to topic
τι περιμενεις απο τον εφηβο Αποστολη?tolis14 έγραψε: Τρί 19 Αύγ 2025, 08:08Θα περίμενε κανείς και λίγη περισσότερη ωριμότητα![]()
- Τετ 20 Αύγ 2025, 10:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν υποθέσουμε οτι ισχυει αυτό με τα 600 χιλιαρικα ταβάνι, τι ακριβώς πιστεύει η Σλάβια οτι θα βρει; Ένα χαφ της σειράς θα βρει.
Με την ίδια λογική δεν θα πουλήσει κανέναν καλό της παίκτη, ποτέ.
Με την ίδια λογική δεν θα πουλήσει κανέναν καλό της παίκτη, ποτέ.