Ακόμα ένα καλό παιχνίδι, κάθε φορά και καλύτερο πρόσωπο. Είναι πολύ θετικό ότι έχει σταματήσει τις υπερβολές και όταν βλέπει ότι υπάρχει ρίσκο, απλά πετάει την μπάλα εκτός.
Μπράβο!
Η αναζήτηση βρήκε 530 εγγραφές
- Τετ 14 Ιαν 2026, 23:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 56. Ανέστης Μύθου
Κάθε φορά που παίζεις και διακρίνεσαι θα λέω από μέσα μου χαλάλι οι 2 εβδομάδες.
- Πέμ 15 Ιαν 2026, 00:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 27. Magomed Ozdoev
Φοβερός παιδιά φέτος ο Οζντόεφ. Δεν ξέρω τι φάση περνούσε ο άνθρωπος πέρυσι αλλά είναι παικταράς και με καρδιά ασπρόμαυρη, σκυλί στο γήπεδο.
- Πέμ 15 Ιαν 2026, 08:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 5.Γιάννης Μιχαηλίδης
Να υπενθυμίσω, πως το συμβόλαιό του λήγει το 2027. Παρακαλώ να επιμεληθεί η διοίκηση για να μείνει εδώ ως το 2030.
Μπράβο Γιάνναρε!
Μπράβο Γιάνναρε!
- Πέμ 15 Ιαν 2026, 10:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 52. Δημήτρης Χατσίδης
Κάπου πρέπει να παίξει πάντως το παιδί.
Δε γίνεται να βρίσκεται μεταξύ Α και Β ομάδας και να μην παίζει σε καμία από τις δυο. Έχω εκνευριστεί πάρα πολύ με το σχεδιασμό της Β ομάδας γενικότερα.
Δε γίνεται να βρίσκεται μεταξύ Α και Β ομάδας και να μην παίζει σε καμία από τις δυο. Έχω εκνευριστεί πάρα πολύ με το σχεδιασμό της Β ομάδας γενικότερα.
- Πέμ 15 Ιαν 2026, 10:33
- Jump to forum
- Jump to topic
όλοι μας μιλάμε για την αδυναμία του στην δύναμη. Ξέρουμε ότι αυτό είναι το πιο εύκολο κομμάτι προόδου για έναν αθλητή? Γιατί όλα τα υπόλοιπα ζητούν γονίδια, dna, ή ακόμα και μεγάλο βαθμό δυσκολίας στην εξέλιξη. Όπως η τρίπλα, το γκολ. Κι αυτά τα τελευταία τα παραέχει.....
- Πέμ 15 Ιαν 2026, 10:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολύ ενθαρρυντικό το τσίμπημα χωρίς να φύγει η μπάλα μακριά.
Δείχνει λοιπόν πως έχει πολύ καλή επαφή με τη μπάλα.
Επόμενη πίστα τα ανοιχτά κοντρόλ μετά από μπάλες μέσης απόστασης.
Δείχνει λοιπόν πως έχει πολύ καλή επαφή με τη μπάλα.
Επόμενη πίστα τα ανοιχτά κοντρόλ μετά από μπάλες μέσης απόστασης.
- Πέμ 15 Ιαν 2026, 12:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μπερδεύεται η μπάλα στα πόδια του Μύθου, όταν το γράφουμε έτσι φαίνεται σαν "λάθος".
Ο Μύθου απλά έκανε μεγάλο βηματισμό στο δεξί του πόδι για να περάσει πάνω από το μπλοζόν του Τζολάκη και βγήκε λίγο πιο μπροστά από τη μπάλα, μετά την τρίπλα. Με ψυχραιμία, περίμενε τη μπάλα και με προσποίηση ...
Ο Μύθου απλά έκανε μεγάλο βηματισμό στο δεξί του πόδι για να περάσει πάνω από το μπλοζόν του Τζολάκη και βγήκε λίγο πιο μπροστά από τη μπάλα, μετά την τρίπλα. Με ψυχραιμία, περίμενε τη μπάλα και με προσποίηση ...
- Κυρ 18 Ιαν 2026, 21:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 20. Χρήστος Ζαφείρης
Και χωρίς προπονήσεις...
- Κυρ 18 Ιαν 2026, 21:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 2. Mohamed Mady Camara
Εγώ είδα ότι όταν μπήκε βάλαμε άλλα δύο 
- Τετ 21 Ιαν 2026, 01:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 22. Alessandro Bianco
Ας πάρει ένα σημαντικό σερί αγώνων να νιώσει ασφάλεια και θα τα βγάλει αυτά.
Είναι κρίμα αυτός ο παίκτης να μην είναι ένας από τους 5 του χρόνου.
Το να βλέπουμε συνεχώς τον Καμαρά να παραπατάει και όχι αυτόν σημαίνει πως υπάρχει κάποιος λάκκος που δεν μπορούμε να τον κατανοήσουμε.
Έκανα τη δική μου ...
Είναι κρίμα αυτός ο παίκτης να μην είναι ένας από τους 5 του χρόνου.
Το να βλέπουμε συνεχώς τον Καμαρά να παραπατάει και όχι αυτόν σημαίνει πως υπάρχει κάποιος λάκκος που δεν μπορούμε να τον κατανοήσουμε.
Έκανα τη δική μου ...
- Τετ 21 Ιαν 2026, 11:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 22. Alessandro Bianco
Απο την αρχη ηταν 4 του μπιανκο και 1 του βολιακο. Ολα τα αλλα ηταν μπερδέματα των ΑΡΔ
- Τετ 21 Ιαν 2026, 19:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Μακάρι να κυλήσει έτσι το παιχνίδι που να μη χρειαστεί να τον δούμε ούτε δευτερόλεπτο ως αλλαγή.
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 22:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 99. Αντώνης Τσιφτσής
Τι παρατσούκλι να τον βγάλεις αυτόν; Ο Clean Sheeter?
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 22:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 21. Baba Rahman
Ένα που θυμάμαι -ας πούμε σπριντ- τον πρόλαβε και τον έκοψε με άνεση ο αντίπαλος. Πλέον, απλά κρατάει τη θέση του και τα ανεβάσματά του είναι μετρημένα. Αθλητικά, νομίζω ότι έχει τελειώσει πια και παίζει με την εμπειρία του.