Αναζήτηση για περισσότερες από 1301 εγγραφές

Return

από ΑποστόληςΑ
Σάβ 06 Ιουν 2026, 14:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

A. Να ξεκινήσω με μια παρατήρηση σε αυτό που έγραψε ο blackzone44:
Αδελφέ blackzone η είδηση ότι "είναι ανοιχτό του Luce αλλά ούτε αυτοί δεν ξέρουν ποιον θα ήθελαν" καταλαβαίνεις, φαντάζομαι, είναι πολύ κακή για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
1. Ο Luce έχει συμβόλαιο που σημαίνει ότι για να φύγει, πρέπει να ...
από ΑποστόληςΑ
Σάβ 06 Ιουν 2026, 22:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV

Καλός ήταν ο Γκιόκα και ακόμη καλύτερος ο Κυριαζίδης.
από ΑποστόληςΑ
Κυρ 07 Ιουν 2026, 13:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αντρέ Βιεϊρίνια - Τεχνικός Διευθυντής

Σιδεροκέφαλος αρχηγέ και να μας φέρεις τίτλους!
Βάλε τις βάσεις αρχικά κα τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν
από ΑποστόληςΑ
Κυρ 07 Ιουν 2026, 18:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: Formula 1!

Εμένα το μάτι μου κόβει!
από ΑποστόληςΑ
Δευ 08 Ιουν 2026, 09:15
Jump to forum
Jump to topic

Kαλα κι εγω το θεωρω εδω που τα λεμε απιστευτο για Γκαρσια αλλα για καθηστε λιγο ρε παιδες γιατι πολυ κραξιμο εφαγε...
Καμια κακη σχεση δεν εχει με τον Ιβαν, ισα ισα τον εκτιμαει παρα πολυ,οπως και με τον Αντρε ειναι κολληταρια απο τοτε που παιζανε μαζι..
Επισης 6 μηνες προπονητης που εκανε σε ...
από ΑποστόληςΑ
Δευ 08 Ιουν 2026, 10:01
Jump to forum
Jump to topic

Άλλο το ένα άλλο το αλλο

Τις αμφιβολίες μου για Γιαννούλη τις έχω πει είτε έρθει είτε δεν έρθει

Επίσης όμως έχω πει οτι απώλεια του από άλλη ελληνική ομάδα θα είναι αποτυχια ξεκαθαρα

Θεωρώ πως αν τον χάσουμε επειδή κάποια άλλη Ελληνική ομάδα πληρώσει 5Μ στην Augsburg δεν θα είναι απώλεια. Θα ...
από ΑποστόληςΑ
Τρί 09 Ιουν 2026, 08:55
Jump to forum
Jump to topic

Γιατί συντηρείτε το θέμα Lucesku;
Πόθεν προέκυψε ότι υπάρχει θέμα; Αφού ο προπονητής έχει συμβόλαιο ΚΑΙ για την επόμενη σεζόν και ο ίδιος αυτό αναφέρει.
Για να είμαι ειλικρινής διάβασα σε πολιτικό site (iefimerida), νεοδημοκρατικών και φιλοολυμπιακών απόψεων, άρθρο με τίτλο: «Έρχονται εξελίξεις με ...
από ΑποστόληςΑ
Τρί 09 Ιουν 2026, 10:38
Jump to forum
Jump to topic

Τα λεφτά έπρεπε να δοθούν σε στελέχη που ξέρουν το ποδόσφαιρο. Σε καταξιωμένους δηλαδή managers προκειμένου ΑΥΤΟΙ να προχωρήσουν τον ΠΑΟΚ μπροστά. Αυτό ο Ιβάν πιθανώς δεν το έχει ζήσει ποτέ στην πρώην Σοβιετική Ένωση όπου μεγάλωσε και σπούδασε, ακόμη και στην νυν Ρωσία. Δεν τους εμπιστεύεται και ...
από ΑποστόληςΑ
Τρί 09 Ιουν 2026, 13:14
Jump to forum
Jump to topic

Πρέπει να προωθήσουμε τα δικά μας παιδιά και όχι να ψάχνουμε νέους από άλλα κράτη που έχουμε την ελπίδα ότι θα εξελιχθούν. Θυμάστε τον Νορβηγό αριστερό μπακ Adrian Nilsen Pereira, τον Αμερικανομεξικανό αριστερό μπακ Jonathan Germán Gómez Mendoza (ο Gomez ακόμη ανήκει στον ΠΑΟΚ), τον Ninua, τον ...
από ΑποστόληςΑ
Τρί 09 Ιουν 2026, 20:06
Jump to forum
Jump to topic

Η απώλεια του Φίλωνα μπορεί να δικαιολογηθεί υπό την έννοια ότι επέστρεψε στον τόπο του. Του Γκούμα και του Γκιτέρσου είναι άνευ νοήματος
από ΑποστόληςΑ
Τρί 09 Ιουν 2026, 20:19
Jump to forum
Jump to topic

Από τη στιγμή που στη πρώτη ομάδα δε θα είχαν ρόλο,
Και εκεί που πήγαν έχουμε και μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης και τον τελευταίο λόγο σε περίπτωση πρότασης άλλης ομάδας γιατί μιλάτε για έγκλημα;

Και στη τελική πείτε μου ένα παιδί που έφυγε τζάμπα και πήγε σε ομάδα μεγαλύτερη του ΠΑΟΚ.....

Το ...
από ΑποστόληςΑ
Τετ 10 Ιουν 2026, 07:29
Jump to forum
Jump to topic

Ενδεχομένως το ότι προπονείται με την πρώτη ομάδα να είναι είναι η αιτία (πέραν του ταλέντου) που ξεχωρίζει σαν τη μύγα μεσ' το γάλα σε σχέση με τους συνομηλίκους του.