Προσωπική άποψη την οποία διαμόρφωσα σε εποχή που ΔΕΝ είχα κόντρα με κάποιον (ούτε και τώρα έχω αλλά ας πούμε ότι κάποιοι θίχτηκαν από αποφάσεις ή απόψεις μου):
Το τσατ ούτε ηταν, ούτε είναι, ούτε πρόκειται να είναι ποτέ ισάξιο του σάιτ και του φόρουμ.
Ξεκίνησε υποτίθεται ως μια παράπλευρη επιλογή ...
Η αναζήτηση βρήκε 6 εγγραφές
- Κυρ 20 Ιουν 2021, 23:43
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 20 Ιουν 2021, 23:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Το λες και επιλεκτικη παραποιηση !!! Ελατε σε αυτο που φτιαξατε ΕΣΕΙΣ !!!! Τωρα καλυτερα? !
Στο discord group που έφτιαξα ΕΓΩ συγκεκριμένα με τα χεράκια μου, είμαι μπαναρισμένος εδώ και τουλάχιστον 4 έτη, χωρίς να μου πει ποτέ ο Περαια που πήρε την διαχείριση από μένα ή κάποιο άλλο μέλος το ...
- Κυρ 20 Ιουν 2021, 23:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα ηταν προτιμοτερο να κανετε ολοι ενα βημα πισω κ να αρχισετε να βρισκεστε καπου στη μεση.
Κανεις δεν περισσευει (εκτος απ'τους φασιστες-γνωμη μου)
Κανεις δεν περισσευει (εκτος απ'τους φασιστες-γνωμη μου)
- Δευ 10 Νοέμ 2025, 23:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Κατ αρχάς συμφωνώ με τον K_geo, επίσης αυτό που εγώ θα ήθελα από το φόρουμ είναι μία στήλη που να γράφουμε για εκδρομές - σκηνικά που συμμετείχε ο καθένας από παλιά και συνθήματα που ακούστηκαν κατά καιρούς
- Δευ 10 Νοέμ 2025, 21:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 2-1,mvp-σχόλια & Παραλειπόμενα
Πέρα από όλα τα υπόλοιπα, δηλαδή: αγωνιστικός χώρος, ανοχή διαιτητή, λάθος πρώτο ημίχρονο από άποψη συγκέντρωσης και εντάσεων από μέρους μας, είναι ένα ακόμα παιχνίδι όπου σε συγκεκριμένες στιγμές φαίνεται η περιορισμένη ποιότητα που έχουμε στη πίσω γραμμή.
Τα στόπερ δυσκολεύτηκαν πάρα πολύ ...
- Δευ 10 Νοέμ 2025, 22:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26
η ομαδα εχει αποδείξει οτι η ποιο...γερή..περίοδος της ειναι η περίοδος των πλει οφ...
το ...σκουφι....ξέρει και κρατάει ....σημειώσεις ....για τον καθένα....

το ...σκουφι....ξέρει και κρατάει ....σημειώσεις ....για τον καθένα....