Η αναζήτηση βρήκε 6 εγγραφές

Return

από Equalizer
Κυρ 20 Ιουν 2021, 23:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Προσωπική άποψη την οποία διαμόρφωσα σε εποχή που ΔΕΝ είχα κόντρα με κάποιον (ούτε και τώρα έχω αλλά ας πούμε ότι κάποιοι θίχτηκαν από αποφάσεις ή απόψεις μου):

Το τσατ ούτε ηταν, ούτε είναι, ούτε πρόκειται να είναι ποτέ ισάξιο του σάιτ και του φόρουμ.

Ξεκίνησε υποτίθεται ως μια παράπλευρη επιλογή ...
από pgetsos
Κυρ 20 Ιουν 2021, 23:45
Jump to forum
Jump to topic

Το λες και επιλεκτικη παραποιηση !!! Ελατε σε αυτο που φτιαξατε ΕΣΕΙΣ !!!! Τωρα καλυτερα? !

Στο discord group που έφτιαξα ΕΓΩ συγκεκριμένα με τα χεράκια μου, είμαι μπαναρισμένος εδώ και τουλάχιστον 4 έτη, χωρίς να μου πει ποτέ ο Περαια που πήρε την διαχείριση από μένα ή κάποιο άλλο μέλος το ...
από barlow4
Κυρ 20 Ιουν 2021, 23:46
Jump to forum
Jump to topic

Θα ηταν προτιμοτερο να κανετε ολοι ενα βημα πισω κ να αρχισετε να βρισκεστε καπου στη μεση.
Κανεις δεν περισσευει (εκτος απ'τους φασιστες-γνωμη μου)
από Powerlifter_4
Δευ 10 Νοέμ 2025, 23:47
Jump to forum
Jump to topic

Κατ αρχάς συμφωνώ με τον K_geo, επίσης αυτό που εγώ θα ήθελα από το φόρουμ είναι μία στήλη που να γράφουμε για εκδρομές - σκηνικά που συμμετείχε ο καθένας από παλιά και συνθήματα που ακούστηκαν κατά καιρούς
από Ally Samagoal
Δευ 10 Νοέμ 2025, 21:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 2-1,mvp-σχόλια & Παραλειπόμενα

Πέρα από όλα τα υπόλοιπα, δηλαδή: αγωνιστικός χώρος, ανοχή διαιτητή, λάθος πρώτο ημίχρονο από άποψη συγκέντρωσης και εντάσεων από μέρους μας, είναι ένα ακόμα παιχνίδι όπου σε συγκεκριμένες στιγμές φαίνεται η περιορισμένη ποιότητα που έχουμε στη πίσω γραμμή.

Τα στόπερ δυσκολεύτηκαν πάρα πολύ ...
από abc_o_ karpouzas
Δευ 10 Νοέμ 2025, 22:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26

η ομαδα εχει αποδείξει οτι η ποιο...γερή..περίοδος της ειναι η περίοδος των πλει οφ...

το ...σκουφι....ξέρει και κρατάει ....σημειώσεις ....για τον καθένα....

Εικόνα