Αναζήτηση για περισσότερες από 3751 εγγραφές
- Κυρ 22 Μαρ 2026, 20:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Βόλος ΝΠΣ - ΠΑΟΚ 22/03 - 19:00 Cosmote Sports 3 HD
Πολυ φοβομουν εισοδο Καμαρα ενω θα θελαμε γκολ.
- Κυρ 22 Μαρ 2026, 21:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Βόλος-ΠΑΟΚ 2-1, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Τίποτα δεν τελείωσε..
Το πρωτάθλημα είναι φέτος Α Σ Π Ρ Ο Μ Α Υ Ρ Ο!!
Το πρωτάθλημα είναι φέτος Α Σ Π Ρ Ο Μ Α Υ Ρ Ο!!
- Κυρ 22 Μαρ 2026, 22:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Για όποιον νομίζει ότι το μείον 3 από χαρτί είναι κάτι αμελητέο απλά καληνύχτα
Ποιο χαρτί μωρέ μας ζάλισαν τα @@ αυτοί θα μας τα ζαλισετε και εσείς τώρα;
Μέσα εξω θα τους γαμησουμε τους χέστες.
Σε 26 αγωνιστικές τερμάτισαν πρώτοι.
Μόνο τον βάζελο κέρδισαν όλη την χρονιά,να τους δω ...
- Δευ 23 Μαρ 2026, 14:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε μία διαδικασία 6 αγώνων ισορροπίας του τρόμου, όλα είναι σχετικά και όλα τα σενάρια είναι πιθανά.
Ας πούμε χάνεις πρώτη αγωνιστική από το βάζελο στην Αθήνα και το χαρτί τουαλέτας κερδίζει εντός το γαύρο, δηλαδή -6.
Την επομένη νικάς με γκολ στο 95 το χαρτοπωλείο στην Τούμπα, συνεπώς -3.
Και την ...
Ας πούμε χάνεις πρώτη αγωνιστική από το βάζελο στην Αθήνα και το χαρτί τουαλέτας κερδίζει εντός το γαύρο, δηλαδή -6.
Την επομένη νικάς με γκολ στο 95 το χαρτοπωλείο στην Τούμπα, συνεπώς -3.
Και την ...
- Δευ 23 Μαρ 2026, 14:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτήν κανονική ομάδα περιμένουμε όλοι.navigator11 έγραψε: Δευ 23 Μαρ 2026, 14:15
Εγώ πάλι βλέπω να σηκώνουμε ξανά το πρωτάθλημα, εχοντάς μας όλοι ξανά μανά ξεγραμμένους. Αρκεί να καταφέρουμε να παίξουμε με κανονική ομάδα έστω στα 4 από τα 6 εναπομείναντα παιχνίδια.
- Δευ 23 Μαρ 2026, 16:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Επίτηδες δεν μπαίνω πλέον στο φόρουμ γιατί μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει από τα παιδιά και μετά και όσα συνεχίζουν να γίνονται αυτή η χρονιά θέλω να φύγει και να μη ξαναέρθει .
Ενα παραπάνω γιατί ενώ τόσο καιρό η ομάδα κάνει υπέρβαση σε αδιανόητα επίπεδα με τόσους τραυματισμούς των καλύτερων επι ...
Ενα παραπάνω γιατί ενώ τόσο καιρό η ομάδα κάνει υπέρβαση σε αδιανόητα επίπεδα με τόσους τραυματισμούς των καλύτερων επι ...
- Δευ 23 Μαρ 2026, 21:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Πήγαμε και στο Βόλο, πιστοί όπως σε κάθε ραντεβού. Πικραθήκαμε πολύ από την ήττα, δεν κλεισαμε μάτι όλη τη νύχτα, ο μικρός με κλάματα το πρωί δεν πήγε σχολείο, αλλά σιωπήσαμε. Πέρασε ένα μερόνυχτο. Τέλος. Να γίνει η κλήρωση και πάμε να παρουμε το νταμπλ. Με πίστη και αισιοδοξία. Οποιος δεν αντέχει ...
- Τρί 24 Μαρ 2026, 12:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26
Για κάποιο λόγο μου έχει φύγει όλη η μαύρη αρνητικότητα που κουβαλούσα προχθές και έχω ένα πολύ αισιόδοξο φίλινγκ πως από δω και πέρα θα τους πάρουμε όλους παραμάζωμα.
- Τρί 24 Μαρ 2026, 13:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρόγραμμα για πρωτάθλημα. Γεροί να είναι οι παιχταράδες μας.
Πρωτάθλημα και κύπελλο όλα στον Πύργο το Λευκό.
Πρωτάθλημα και κύπελλο όλα στον Πύργο το Λευκό.
- Τρί 24 Μαρ 2026, 14:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να τα παίξουν όλα για όλα συνεπάγεται ότι θα έχουν πάρει τουλάχιστον 3 βαθμούς στους πρώτους 2 αγώνες μήπως κυνηγήσουν 3η θέση, αλλιώς δεν θα έχει νόημα και μάλλον θα είναι "αδιάφοροι".
Ο βαζελος δεν ειναι ΑΕΚ για να κατσει να ξεφτιλιστει με 0-0-6.
Δεν θα τα παιξουν ολα για ολα για να ...
- Τρί 24 Μαρ 2026, 14:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Με το πέρας της δεύτερης αγωνιστικής ο ΠΑΟΚ πρέπει να έχει βάλει από κάτω τουλάχιστον τη σερβιέτα.
Η φίλη μας η ΔΕΑΒ πότε αναλαμβάνει δράση; Υποθέτω πως ξεκίνησαν να μελετάνε ήδη το πρόγραμμα της κλήρωσης. Δε θα αργήσει να εμφανιστεί, εκτιμώ.
Ακούω ότι σκέφτονται να μας τιμωρήσουν ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ...
- Τρί 24 Μαρ 2026, 15:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να τα παίξουν όλα για όλα συνεπάγεται ότι θα έχουν πάρει τουλάχιστον 3 βαθμούς στους πρώτους 2 αγώνες μήπως κυνηγήσουν 3η θέση, αλλιώς δεν θα έχει νόημα και μάλλον θα είναι "αδιάφοροι".
Διαφωνώ. Εμείς τα βλέπουμε τα πράγματα απ έξω. Δηλαδή okay έχασε δύο παιχνίδια άρα μετά τα παρατάει ...
- Τρί 24 Μαρ 2026, 18:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομίζω ότι η κλήρωση είναι καλή, αν και κατά την άποψή μου πολύ λίγο παίζει ρόλο, όταν όλοι παίζουν με όλους.
Η ουσία είναι να καταστούν ετοιμοπόλεμοι όλοι οι βασικοί μας παίκτες.
Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να κερδίσουμε και τους τρεις αγώνες στην έδρα μας και να μην χάσουμε σε ΑΕΧ και γαύρο ...
- Τρί 24 Μαρ 2026, 18:45
- Jump to forum
- Jump to topic
@marsantos φίλε μου δυσκόλεψε πολύ το νταμπλ, οπως λέει ο George Best είναι σαν να χάλασε η μαγιά με τους τραυματισμούς και δεν ξανάφτιαχνει. Τι βλέπεις; Ακόμα και το κύπελλο είναι δύσκολο
Έλα vitolo παιχταρα μου.
Για το κύπελλο πραγματικά δε φοβάμαι γιατί τότε εκτιμώ πως και ο Μίχα και ο ...
- Τετ 25 Μαρ 2026, 21:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Να πάει να γ@μηθει αυτό να ήθελε