Αναζήτηση για περισσότερες από 1037 εγγραφές
- Τετ 25 Φεβ 2026, 16:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις II
Οι Έλληνες διαιτητές θα επιστρέψουν κάποια στιγμή. Αυτό είναι αναπόφευκτο.
Το θέμα είναι, τόσα χρόνια με ξένους διαιτητές, τι βήματα έγιναν ώστε να προετοιμαστούμε για την επιστροφή των Ελλήνων;
Έγιναν σημαντικότατα. Και προ Γκάγκα ιδιαίτερα σπουδαία. Πέναλτι εκτός περιοχής, καραμουφέ πέναλτι ...
- Τετ 25 Φεβ 2026, 18:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Celta Vigo-ΠΑΟΚ 26/02 22:00 ΑΝΤ1
Όλα είναι θέμα στιγμής. Αν σου κάτσει μισή φάση και την κάνεις γκολ, ειδικά στα ξεκινήματα του αγώνα, μπορεί εν πορεία να κυνηγήσεις με κάποιες αξιώσεις το ματς. Και πάλι σαν αουτσάιντερ. Το θεωρώ αρκετά δύσκολο να μη μας υποτιμήσουν, έστω όχι υπερβολικά ή συνειδητά, οι άλλοι. Να βρούμε τον απόλυτο ...
- Πέμ 26 Φεβ 2026, 12:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξέρω για ποιον λόγο, αλλά βγαίνει μια νότα αισιοδοξίας σήμερα.
ΠΑΟΚ :pano:
Λα μινόρε τη βλέπω τη δουλειά :D
Υγ. Που είσαι παιχταρά μου. Σε έχασα λίγες μέρες.
Να ξέρεις ακόμα έχω στο νου μου αυτό που μου έγραφες πριν κανένα μήνα. Πως υπήρξε παίκτης που πήγε στο Λουτσέσκου και αγχωμένος ...
- Πέμ 26 Φεβ 2026, 13:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν έχω το παραμικρό άγχος για σήμερα. Ό,τι γίνει. Ξέρω ότι η ομάδα θα κάνει ό,τι καλύτερο της επιτρέπουν οι συνθήκες. Κι αυτό μου αρκεί.
Ο marsantos είναι φα ματζόρε για σήμερα. Εγώ πάλι σε power chord φάση. Ετοιμος για σκληρό ροκ

Ο marsantos είναι φα ματζόρε για σήμερα. Εγώ πάλι σε power chord φάση. Ετοιμος για σκληρό ροκ
- Πέμ 26 Φεβ 2026, 19:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
Συγνωμη αλλα αμα βαλει 1-2-3 μυρρια για να φτιαξει το γηπεδο μπασκετ γιατι να δωσει και στον ΑΣ λεφτα? Αστον ρε ΑΣ να σου φτιαξει το γηπεδο και μετα κοπανα του το ενοικιο. Το κερδος ειναι να εχεις γηπεδαρα οχι να βγαζει λεφτα ο ΑΣ
Είναι και εξαιρετικά τα μέχρι στιγμής δείγματα γραφής από ...
- Πέμ 26 Φεβ 2026, 22:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι εντυπωσιακό ότι χωρίς μισή βασική εντεκάδα, όχι ρολίστες, ως τώρα η ομάδα στέκεται άκρως αξιοπρεπώς. Στη θέση των Ισπανών θα ντρεπόμουν να διαμαρτύρομαι κάθε λίγο και λιγάκι. Τεράστιοι ξεφτίλες.
- Παρ 27 Φεβ 2026, 00:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 35. Jorge Sanchez
Μαχητικότατος, φαίνεται να διαθέτει χαρακτήρα στα "θέλω" Λουτσέσκου. Ενθαρρυντική η εικόνα του. Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατά.
- Παρ 27 Φεβ 2026, 00:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 20. Χρήστος Ζαφείρης
Όντως, ξεχώρισε χθες. Εν πορεία, που λογικά
θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση με το ... μακέλεμα της ομάδας και θα επιστρέψουν οι γαμιάδες των ποκεμον, θα σταθεροποιήσει κι αυτός τις εμφανίσεις του στο χθεσινό επίπεδο.
- Παρ 27 Φεβ 2026, 10:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Το θέμα, φίλε, δεν είναι στενά κι αποκλειστικά ο ίδιος ο Μυστακίδης. Το ΜΕΓΑ πρόβλημα είναι ότι επιχειρήθηκε συντονισμένα και αδικαιολόγητα πρόωρα, τολμώ να πω πρόστυχα, να περαστεί η εικόνα ενός τύπου σαν έτοιμου από καιρό, σαν θαρραλέου, να οδηγήσει τον σύλλογο σε αφάτου σκέψης μονοπάτια δόξας. Με ...
- Παρ 27 Φεβ 2026, 12:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 27. Magomed Ozdoev
Αυτόν όσο, είθε να είναι για τουλάχιστον 3-4 ακόμα χρόνια, ο Λουτσέσκου συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο μας δεν πρόκειται να του επιτρέψει να φύγει.
- Παρ 27 Φεβ 2026, 14:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Αστ. Τρίπολης 1/3 , 19:00 , Novasports prime
Από τον αγώνα αυτό ξεκινάει η αντεπίθεση διαρκείας της ΠΑΟΚάρας. Πάμε να οργώσουμε όποιον βρεθεί στο διάβα μας.
- Παρ 27 Φεβ 2026, 14:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Αν είναι να φτάσουν πάλι μέχρι το Γουέμπλεϊ, ας είναι κι αυτό το τίμημα, τι να κάνουμε!!
- Σάβ 28 Φεβ 2026, 11:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Η ευρωπαϊκή καταξίωση είναι ανώτερη από το ελληνικό πρωτάθλημα. Το Κόνφερενς όμως, με τη σημερινή του μορφή, δεν είναι ευρωπαϊκή καταξίωση.
Μιλαμε για μια διοργάνωση όπου ο τεταρτοπεμπτος του ελληνικού πρωταθλήματος είναι από τα φαβορί της διοργάνωσης.
Το μόνο εύκολο θα ήταν να αποκλειστουμε ...
- Κυρ 01 Μαρ 2026, 08:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Είχα λίγο καιρό να διαβάσω το νήμα. Μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, ομολογώ, η ακλόνητη συνέχιση υποστήριξης ότι ο Ιβάν ουσιαστικά ναρκοθετεί εμμονικά όσα μόνοι (;) τους (ενδεχομένως και αβοήθητοι) κατορθώνουν και πετυχαίνουν προπονητής και παίχτες μέσα στο γήπεδο. Τείνει αυτό το πράγμα να λάβει τις ...
- Κυρ 01 Μαρ 2026, 14:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
Θα ματώσω οικονομικά, είναι δεδομένο, αλλά αξίζει να αγοράσω σίγουρα την μακρυμάνικη. Υπερτιμημένο, εδώ που τα λέμε, το μεσημεριανό φαγητό, ιδίως προς τα τέλη του μήνα