Αναζήτηση για περισσότερες από 1351 εγγραφές
- Τρί 24 Φεβ 2026, 23:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Μόνο το πρώτο ημίχρονο χάζεψα λίγο στο φαταούλ τσάνελε. Δεν μπορούσα να σταματήσω να γελάω με το ύψωμα του τόνου της αποκρουστικής φωνής του Αντωνάκη σε ανθυποψία επίσκεψης του γαύρου έστω και εκτός περιοχής των ασπιρινάδων.
- Τετ 25 Φεβ 2026, 09:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Celta Vigo-ΠΑΟΚ 26/02 22:00 ΑΝΤ1
...
5 βαθμούς διαφορα έχει πλέον απ'τη μπετις και η μπετις ηρθε με τα δευτερα εδω. Χειροτερη απ'τη μπετις μπορει να ειναι αλλα ειναι σιγουρα ποιοτικοτερη απο εμας. Δεν λεω οτι δεν μπορούσαμε να τη χτυπησουμε αλλά οπως το γραφεις θυμιζει λιγο "αν με άφηναν θα τον εδερνα".
2 ματς μας κερδισε χωρις ...
- Τετ 25 Φεβ 2026, 09:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις II
Εν τω μεταξύ ακόμα και 4ος που είναι γέλλοι(ο)νας κόρακας συνιστά εν δυνάμει νόθευση του παιχνιδιού :lol:
Φανταστείτε να κληθεί να διαιτητεύσει κανένας σιδηρόπουστας Α4-ΠΑΟΚ στη τζαμπαντάν αρίνα και καμιά καρατιά -α λα μπρινιόλι όπως στον σκουλεϊμάνοφ- :mrgreen: πάνω σε δικό μας να τη δώσει ...
Φανταστείτε να κληθεί να διαιτητεύσει κανένας σιδηρόπουστας Α4-ΠΑΟΚ στη τζαμπαντάν αρίνα και καμιά καρατιά -α λα μπρινιόλι όπως στον σκουλεϊμάνοφ- :mrgreen: πάνω σε δικό μας να τη δώσει ...
- Τετ 25 Φεβ 2026, 10:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Μάκης δεν παίζει ποδόσφαιρο, δεν είναι εξτρέμ πολιτική κάνει και πρέπει να είναι διπλωματης για να μακροημερευσει.
Τώρα τέτοιου τύπου σχόλια καλύτερα να μη γίνονται, γιατί έχουμε δει Γκιρτζικιδες και ένα κάρο άλλους.
Του σκάβουν όλοι τον κακό ας μη το κάνουμε και εμεις
Δεν είναι θέμα ...
- Τετ 25 Φεβ 2026, 11:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά, δε θα κλάψει και κανένας, ρε φίλε. Το θέμα είναι να ξαναθυμίσουμε σύντομα ομάδα. Διότι πλέον πιο πολύ σε σανατόριο φέρνουμε.
- Τετ 25 Φεβ 2026, 13:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε συ, δεν έχουν δώσει τόσα χρόνια, που τους έχουν ... κλέψει τη δουλειά οι αλλοδαποί στα ντέρμπι, μισό διαπιστευτήριο ικανότητας ακόμα και σε παιχνίδια της πλάκας. Πέρα από το ότι όντως είναι χομπίστες και ... ευαίσθητοι σε τραμπουκίσματα κλπ (άνθρωποι είναι, σε αυτό δε γίνεται να τους ψέξουμε ...
- Τετ 25 Φεβ 2026, 16:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι Έλληνες διαιτητές θα επιστρέψουν κάποια στιγμή. Αυτό είναι αναπόφευκτο.
Το θέμα είναι, τόσα χρόνια με ξένους διαιτητές, τι βήματα έγιναν ώστε να προετοιμαστούμε για την επιστροφή των Ελλήνων;
Έγιναν σημαντικότατα. Και προ Γκάγκα ιδιαίτερα σπουδαία. Πέναλτι εκτός περιοχής, καραμουφέ πέναλτι ...
- Τετ 25 Φεβ 2026, 18:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Όλα είναι θέμα στιγμής. Αν σου κάτσει μισή φάση και την κάνεις γκολ, ειδικά στα ξεκινήματα του αγώνα, μπορεί εν πορεία να κυνηγήσεις με κάποιες αξιώσεις το ματς. Και πάλι σαν αουτσάιντερ. Το θεωρώ αρκετά δύσκολο να μη μας υποτιμήσουν, έστω όχι υπερβολικά ή συνειδητά, οι άλλοι. Να βρούμε τον απόλυτο ...
- Πέμ 26 Φεβ 2026, 12:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξέρω για ποιον λόγο, αλλά βγαίνει μια νότα αισιοδοξίας σήμερα.
ΠΑΟΚ :pano:
Λα μινόρε τη βλέπω τη δουλειά :D
Υγ. Που είσαι παιχταρά μου. Σε έχασα λίγες μέρες.
Να ξέρεις ακόμα έχω στο νου μου αυτό που μου έγραφες πριν κανένα μήνα. Πως υπήρξε παίκτης που πήγε στο Λουτσέσκου και αγχωμένος ...
- Πέμ 26 Φεβ 2026, 13:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν έχω το παραμικρό άγχος για σήμερα. Ό,τι γίνει. Ξέρω ότι η ομάδα θα κάνει ό,τι καλύτερο της επιτρέπουν οι συνθήκες. Κι αυτό μου αρκεί.
Ο marsantos είναι φα ματζόρε για σήμερα. Εγώ πάλι σε power chord φάση. Ετοιμος για σκληρό ροκ

Ο marsantos είναι φα ματζόρε για σήμερα. Εγώ πάλι σε power chord φάση. Ετοιμος για σκληρό ροκ
- Πέμ 26 Φεβ 2026, 19:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
Συγνωμη αλλα αμα βαλει 1-2-3 μυρρια για να φτιαξει το γηπεδο μπασκετ γιατι να δωσει και στον ΑΣ λεφτα? Αστον ρε ΑΣ να σου φτιαξει το γηπεδο και μετα κοπανα του το ενοικιο. Το κερδος ειναι να εχεις γηπεδαρα οχι να βγαζει λεφτα ο ΑΣ
Είναι και εξαιρετικά τα μέχρι στιγμής δείγματα γραφής από ...
- Πέμ 26 Φεβ 2026, 22:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι εντυπωσιακό ότι χωρίς μισή βασική εντεκάδα, όχι ρολίστες, ως τώρα η ομάδα στέκεται άκρως αξιοπρεπώς. Στη θέση των Ισπανών θα ντρεπόμουν να διαμαρτύρομαι κάθε λίγο και λιγάκι. Τεράστιοι ξεφτίλες.
- Παρ 27 Φεβ 2026, 00:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 35. Jorge Sanchez
Μαχητικότατος, φαίνεται να διαθέτει χαρακτήρα στα "θέλω" Λουτσέσκου. Ενθαρρυντική η εικόνα του. Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατά.
- Παρ 27 Φεβ 2026, 00:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 20. Χρήστος Ζαφείρης
Όντως, ξεχώρισε χθες. Εν πορεία, που λογικά
θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση με το ... μακέλεμα της ομάδας και θα επιστρέψουν οι γαμιάδες των ποκεμον, θα σταθεροποιήσει κι αυτός τις εμφανίσεις του στο χθεσινό επίπεδο.
- Παρ 27 Φεβ 2026, 12:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 27. Magomed Ozdoev
Αυτόν όσο, είθε να είναι για τουλάχιστον 3-4 ακόμα χρόνια, ο Λουτσέσκου συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο μας δεν πρόκειται να του επιτρέψει να φύγει.