Αναζήτηση για περισσότερες από 1040 εγγραφές

Return

από navigator11
Δευ 22 Δεκ 2025, 10:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Εγώ ένα πράγμα έχω να γράψω περί Γιερεμέγιεφ. Θεωρώ κωμικό ολίγον τι να απαξιώνεται a priori ο παίχτης, που, με ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι αγωνιζόταν σε έναν μεγαλοπρεπέστατο ΝΑΟ αμπαλοσύνης - ορισμό της έννοιας "παλινωδία", άσχημα από πλευράς αποτελεσματικότητας ουδόλως τα πήγε. Δεκτό ότι δεν κάνει γκελ (στα ...
από navigator11
Δευ 22 Δεκ 2025, 11:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Πάντως εγώ θυμώνω που κάποιες από τις τρομερές ενέργειές του δεν έχουν, καταλήγοντας το τόπι στο πλεχτό, καταγραφεί ήδη στην ιστορία ως γκολ που θα θυμάται ο κοσμάκης μια ζωή. Ένα τις προάλλες στη Βουλγαρία, ένα χθες κοκ. Του ίδιου, εξυπακούεται, ούτε καν ιδρώνει το αυτί. Αλλά υποθέτω κι άλλων, όπως ...
από navigator11
Δευ 22 Δεκ 2025, 12:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Στο Χ (τέως τουίτερ) ¨κυριλέ¨ χανούμια στο άσχετο βγάζουν απίστευτο κόμπλεξ κ χολή για την ομαδάρα μας.
Ακόμα κ μετά τη νίκη τους στηη Ευρώπη την Πέμπτη. Αδιανόητο.
Δεν τους τό΄χα. Ειλικρινά.
Το κουβαλάνε μέσα τους κ το ξέρουν πως το κλεμένο ήταν κλεμένο.

Προετοιμάζονται ψυχολογικά για τη νέα ...
από navigator11
Δευ 22 Δεκ 2025, 17:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Ακόμα να ζητήσουν κατάργηση VAR και ημιαυτόματου οφσάιντ, πέρα από καρατόμηση Λανουά, οι χάρτινες;;
από navigator11
Δευ 22 Δεκ 2025, 17:22
Jump to forum
Jump to topic

Μέχρι κάποια στιγμή είχε τουλάχιστον φαρμακερά στημένα ο Ντεσπότοφ, εκ των οποίων αποκόμιζε οφέλη η ομάδα. Εδώ και καιρό έχει πάψει και σε αυτόν τον τομέα να διακρίνεται. Δυνητικά μεγάλη πολυτέλεια να έχεις στον πάγκο τέτοιον παίχτη, αλλά πια δείχνει να έχει φθίνει ανησυχητικά.
από navigator11
Δευ 22 Δεκ 2025, 21:57
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάλι ξέρω ότι στο τέλος θα το σηκώσουμε και πάλι και του χρόνου τέτοιο καιρό θα διαβάζουμε ξανά ότι το πρωτάθλημα ήταν τυχερό / συγκυριακό / σύμπτωση και ότι ο σχεδιασμός ήταν κακός αφού δεν είχαμε παικταραδες όπως οι 3 του ΠΟΚ

Θεωρώ ότι θα προστεθούν και τα "Λαμπάδα στον άγιο Κατσαρή ...
από navigator11
Τρί 23 Δεκ 2025, 19:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Μάγκες, γιορτάρες μέρες είναι, σας εκλιπαρώ, μην καθόμαστε τώρα να διαβάζουμε αναλύσεις, ούτε καν καφενειακές δεν αξίζει, περί οπαδών της χάρτινης. Μιλάμε για τύπους, που δήλωναν σοκαρισμένοι για τα όσα ... τρομοκρατικά είχε βιώσει το ποδοσφαιρικό μπουλούκι τους εκείνο το βράδυ στην Τούμπα (δε θα ...
από navigator11
Τετ 24 Δεκ 2025, 14:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: PAOK FC X Varagons Xmas Project Part 9: The missing piece - PAOK TV

Ντροπή που δεν "ξεπήδησε" από τη βαλίτσα ο Γιερεμέγιεφ με υπόκρουση "στολίδι είσαι μόνος σου, πανάθεμα το μπόι σου"
:lol:
από navigator11
Τετ 24 Δεκ 2025, 22:41
Jump to forum
Jump to topic

Ο Γιακούμ θα κλοτσήσει στα 31 του τη μοναδική ευκαιρία του για επαναπατρισμό σε μια ομάδα κανονική - την πιο σοβαρή, λέω εγώ, από καθαρά ποδοσφαιρική οπτική, παρά τα όποια στραβά κι ανάποδά της - για να βολοδέρνει σε ένα αδιαμφισβήτητα ανώτερο πρωτάθλημα, που σχεδόν σίγουρα δεν πρόκειται να του ...
από navigator11
Πέμ 25 Δεκ 2025, 00:52
Jump to forum
Jump to topic

Ισχύει. Αλλά ούτως ή άλλως πατωσε η εθνική οδός Αθηνών-Λαμίας, οπότε ό,τι βλέψεις και προσδοκίες κι αν είχε ...
από navigator11
Πέμ 25 Δεκ 2025, 19:49
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πιστεύω ότι ο Γιακουμάκης ήρθε για να μείνει χωρίς ρήτρες κλπ. Αυτοί δεν τον θέλουν και έχει πολύ υψηλό συμβόλαιο. Αυτός δεν θέλει να μείνει εκεί. Αν πάρουν κανένα εκατομμύριο ευχαριστημένοι να είναι

Δε νομίζω ότι θα δώσουμε, αν κι εφόσον τελικά το αποφασίσουμε, λιγότερα από 1,5-2 ...
από navigator11
Παρ 26 Δεκ 2025, 16:58
Jump to forum
Jump to topic

Κάποτε πήραμε 29χρονο με ίδια χρηματιστηριακή αξία από το πρωτάθλημα της Ρουμανίας!!!
Η συνέχεια γνωστή ;)

Ακριβώς...κοιτουσε τα πουλιά και έχασε τον Ζαρντελ στο κρισιμοτερο ματς της ιστορίας σου ...

Έχασε τον Ζαρντέλ δηλαδή και;
Μιλάμε για το μοναδικό κακό παιχνίδι του Βαρέλα από τη ...
από navigator11
Σάβ 27 Δεκ 2025, 23:47
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

:lol: :lol:

Χρωστάει στον ... ράφτη του ο Ιβάν. Για αυτό ακόμα δεν έχει διπλασιάσει τα κοστούμια του στην γκαρνταρόμπα του.
από navigator11
Κυρ 28 Δεκ 2025, 14:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Η σταθερή κατακλείδα "ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ" (δεν ξέρω αν περιορίζεται μόνο στις δημοσιεύσεις στο εδώ νήμα) εν τω μεταξύ συνιστά αποχρώσα τουλάχιστον ένδειξη περί τίνος πρόκειται. Πιθανώς δε χρειάζεται περαιτέρω ενασχόληση ;)
από navigator11
Κυρ 28 Δεκ 2025, 14:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: Καρδίτσα Ιαπωνική-ΠΑΟΚ, 28/12, 13:00, ΕΡΤ2

Ρουφάτε τώρα και τα λέμε άλλη φορα.