Η αναζήτηση βρήκε 765 εγγραφές
- Κυρ 14 Δεκ 2025, 17:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Αρχιτσογλανος, αταλαντος. Μακρυά, τον μισώ
- Τρί 27 Ιαν 2026, 17:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Κουράστηκα να τραγουδώ για τα αδέρφια που μας βλέπουν από εκεί ψηλά. Δε θέλω άλλα άδικα αδέρφια να βλέπουν από ψηλά. Πως το λένε ; Φτάνει. Η θέση κάθε νέου ανθρώπου είναι σπίτι του με την οικογένεια του. Να μιλά με φίλους να περνά όμορφα.
- Τρί 27 Ιαν 2026, 19:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Αδέρφια ζείτε...
Τα χέρια τρέμουν. Τα δάχτυλα αρνούνται να χτυπήσουν τα πλήκτρα. Το σώμα μου έχει παραλύσει, έχει αδειάσει..
Μόνο η ψυχή έχει μείνει να ουρλιάζει βουβά. Γράφω με όση ψυχή απέμεινε, τα λόγια στέρεψαν στην άσφαλτο της Ρουμανίας.
"Δικέφαλε μου κάποτε για σένα έξι παιδιά φύγαν απ' τη ...
Τα χέρια τρέμουν. Τα δάχτυλα αρνούνται να χτυπήσουν τα πλήκτρα. Το σώμα μου έχει παραλύσει, έχει αδειάσει..
Μόνο η ψυχή έχει μείνει να ουρλιάζει βουβά. Γράφω με όση ψυχή απέμεινε, τα λόγια στέρεψαν στην άσφαλτο της Ρουμανίας.
"Δικέφαλε μου κάποτε για σένα έξι παιδιά φύγαν απ' τη ...
- Τετ 28 Ιαν 2026, 19:12
- Jump to forum
- Jump to topic

Κι αν φυσάει εκεί ψηλά, απλώστε τα κασκόλ σας να γεμίσει χρώμα ο ουρανός.
- Τετ 28 Ιαν 2026, 20:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξέρω δεν είναι σωστό να μιλήσω για ευθύνη.
Ναι δεν είναι οπότε μη το κάνεις.
Θα πρέπει ομως σε αυτη την κωλοχωρα κάποια στιγμή να μαθουμε να μιλάμε και για την ευθύνη. Ίσως έτσι βελτιωθούμε, ίσως αποκτήσουμε ενσυνείδητη, ίσως να μη θρηνούμε τόσο άδικα ανθρώπους.
Δεν είναι το θεμα ότι ...
- Τετ 28 Ιαν 2026, 20:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Απατεώνες της ΟΥΕΦΑ μη χάσετε κάνα ευρώ αν γίνει το ματς άλλη ημερομηνία. Για μας γίνεται ο αγώνας δε γίνεται για εσάς ούτε για τους χορηγούς σας. Ξεφτιλισμένοι. Τα ίδια μια ζωή.εχουμε πλαντάξει στο κλάμα και μου κάνατε μια δήλωση συμπαράστασης.μαφιοζοι στοιχηματζηδες μαζί σας δεν θα πάρετε τίποτα ...
- Τετ 28 Ιαν 2026, 21:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Κι εγώ μόλις γύρισα από την Τούμπα μας.
Άναψα ένα κεράκι εκεί μπροστά στην 1 και μετά κίνησα για την 4 που είναι ανοιχτή και έχει πολύ κόσμο,
μέχρι αυτή την ώρα με αμείωτη ροή.
Ο κόσμος πηγαίνει να χαιρετίσει τα αδικοχαμένα μας αδέρφια και όλοι φαίνονται μουδιασμένοι και με χαραγμένη την αίσθηση ...
Άναψα ένα κεράκι εκεί μπροστά στην 1 και μετά κίνησα για την 4 που είναι ανοιχτή και έχει πολύ κόσμο,
μέχρι αυτή την ώρα με αμείωτη ροή.
Ο κόσμος πηγαίνει να χαιρετίσει τα αδικοχαμένα μας αδέρφια και όλοι φαίνονται μουδιασμένοι και με χαραγμένη την αίσθηση ...
- Τετ 28 Ιαν 2026, 21:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχουμε συνηθίσει τόσο πολύ στους θανάτους, βλέποντας την ανθρώπινη ζωή να απαξιώνεται τα τελευταία χρόνια και έχουν αυξηθεί τόσο πολύ τα "εμείς" vs "οι άλλοι" κοινωνικά, που μας φαίνεται περίεργη η φυσιολογική - κατ'εμέ - αντίδραση όλων μπροστά σε τέτοια τραγικά γεγονότα.
Είναι περισσότερα αυτά που ...
Είναι περισσότερα αυτά που ...
- Τετ 28 Ιαν 2026, 21:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος έφτασε σήμερα στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιώντας μια επίσκεψη με ιδιαίτερο συμβολισμό και συναισθηματικό βάρος.
Κατά την άφιξή του εξέφρασε την επιθυμία να τελέσει επιμνημόσυνη δέηση για τους επτά αδικοχαμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους σε ...
Κατά την άφιξή του εξέφρασε την επιθυμία να τελέσει επιμνημόσυνη δέηση για τους επτά αδικοχαμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους σε ...
- Πέμ 29 Ιαν 2026, 00:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχω τον πατέρα μου στο σπίτι, με την άνοια να του σβήνει σιγά σιγά πρόσωπα, στιγμές, λέξεις, εμάς, κι όμως μέσα σε αυτό το θολό τοπίο υπάρχει κάτι που μένει ανέγγιχτο: ο ΠΑΟΚ του . Η ομάδα δεν χάθηκε ποτέ από το μυαλό του, τη θυμάται όπως θυμάται την ίδια του την καρδιά, με κάθε λεπτομέρεια, με κάθε ...
- Πέμ 29 Ιαν 2026, 11:31
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 29 Ιαν 2026, 12:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετά από όλα όσα βιώσαμε με τον τραγικό χαμό των παιδιών και την απρόσμενα μεγάλη υποστήριξη που εισπράξαμε από οπαδούς άλλων ομάδων σε Ελλάδα και Ευρώπη, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να ξεκινήσει μια διαδικασία επανεκκίνησης των σχέσεων σε επίπεδο οργανωμένων οπαδών.
Για μένα, η εικόνα του πανό με τα ...
Για μένα, η εικόνα του πανό με τα ...
- Πέμ 29 Ιαν 2026, 12:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Επτά αετόπουλα έχασαν τη ζωή τους στο δρόμο για τη Ρουμανία και ένας ακόμα έπαθε ανακοπή ακούγοντας τα δυσάρεστα, με οκτώ «ασπρόμαυρους» να... λείπουν από δίπλα μας. Να λείπουν από την Τούμπα.
Εκεί όπου, την Κυριακή (1/2) στον αγώνα κόντρα στον Πανσερραϊκό θα γίνει το τελευταίο «αντίο» σε αυτά ...
- Πέμ 29 Ιαν 2026, 12:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχοντας χάσει την αδερφή μου σε τροχαίο πριν 20 χρόνια, η είδηση αυτή με κομμάτιασε ακόμη περισσότερο, ψάχνω λέξεις να περιγράψω αυτά που νιώθω, αδυνατώ. Κλείνω τα μάτια και κάνω εικόνα τη μάνα μου μόλις σήκωσε το τηλέφωνο εκείνη τη μέρα.
Καλό παράδεισο ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ, να μου αγκαλιάσετε την Ευτέρπη μου ...
Καλό παράδεισο ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ, να μου αγκαλιάσετε την Ευτέρπη μου ...
- Πέμ 29 Ιαν 2026, 14:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε νομιζω να ειμαστε ετοιμοι να βιωσουμε τη σημερινη "υποδοχη" στο αεροδρομιο κ στη Θυρα 4...Ουτε τν αγωνα της Κυριακης..τουλαχιστον εγω..προχθες με ειδαν τα πιτσιρικια να κλαιω κ με τη παιδικη τους αθωωτητα με ρωτησαν τι επαθες μπαμπα, ποιος σε πειραξε...προσπαθησα να εξηγησω οτι ειναι αστερακια ...