Η αναζήτηση βρήκε 788 εγγραφές

Return

από Sera4
Πέμ 15 Ιαν 2026, 10:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Άμα θέλουν να τον στηρίξουν, δεν θα τον γεμίσουν με τόσους παίχτες.
από embuji
Πέμ 15 Ιαν 2026, 15:14
Jump to forum
Jump to topic

ο τετεϊ στα 24 του εχει 4 γκολ και 4 ασσιστ εφετο. ο Μυθου στα 18 εχει 5 γκολ. Δε τον βλεπω, Μυθου εχω. Το ταβανι του μυθου ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ συγκριτικα.
από dimitris7777
Πέμ 15 Ιαν 2026, 18:39
Jump to forum
Jump to topic

Να βάλουμε κάποια πράγματα στη θέση τους γιατί επαναλαμβανόμαστε χωρίς λόγο.....

Ο Ντρκούσιτς δεν κλείνει γιατί γίνεται οικονομική διαπραγμάτευση με τη Ζενίτ. Ο Ιβάν θέλει να δώσει τα λεφτά που θέλει να δώσει και όχι αυτά που ζητάει η Ζενίτ. Η δουλειά όπως φαίνεται θα πάει προς το τέλος της ...
από Taseos
Πέμ 15 Ιαν 2026, 19:59
Jump to forum
Jump to topic

Το ποδόσφαιρο δεν είναι όπως το μπάσκετ χύμα. Εχει κανόνες για τα έξοδα που μπορείς να κάνεις και φυσικά κανόνες για το τι μπορείς να εμφανίσεις ως έσοδο.
από curtis
Πέμ 15 Ιαν 2026, 21:30
Jump to forum
Jump to topic

Πωληση μυθου με 10 μυρια δεν ειναι πωληση ειναι ξεπουλημα.ας χαρουμε ρε και κανα παιδι δικο μας.τι μανια ειναι αυτη να ξεπουλαμε?εχει κατι τσαλοφ κατι τειλορ μουργκ τον τερματα τον γεωργιανο κλπ πεταμενα λεφτα
από icue
Πέμ 15 Ιαν 2026, 21:46
Jump to forum
Jump to topic

Ε έχουμε κλαταρει πιο παλιά, αλλά τα τελευταία δυο χρόνια είμαστε μια χαρά.
από Sera4
Παρ 16 Ιαν 2026, 08:51
Jump to forum
Jump to topic

Ωπα ρε παιδια.... Διαβάζω να πωληθεί ο Μύθου, μαλιστα βγάλαμε ήδη και τιμή...

Υπομονή και χαμηλά τη μπάλα... Αρχικα, οσοι λενε οτι τα 10 ειναι καλα μαλλον δεν διαφέρουν με αυτους της διοίκησης που 2 μεταγραφικές περιόδους σερί παραλίγο να πουλήσουν τον Ντελια τη πρώτη 11 και τη δεύτερη 18 μυρια ...
από makispaspartou
Παρ 16 Ιαν 2026, 09:41
Jump to forum
Jump to topic

Το αν μπορεί ο Λουτσέσκου από παίκτες σαν τον Γερεμέγιεφ να παίρνει κάτι ουσιαστικό που εξυπηρετεί το πλάνο του είναι άλλο θέμα ανεξάρτητο από την ποιότητα του ποδοσφαιριστή. Είναι ικανότητα Λουτσέσκου και όχι αξία μεταγραφής. Ο Ζαφείρης από την άλλη είναι μεταγραφή παίκτη που λύνει τα χέρια του ...
από paokovios1974
Παρ 16 Ιαν 2026, 09:45
Jump to forum
Jump to topic

Καλημέρα αλάνια.
Έχω καιρό να γράψω και θέλω να μοιραστώ αυτό πού νιώθω όσον αφορά τις μεταγραφές.
Δεδομένο πρώτο: Όλες οι ομάδες δυνητικά χρειάζονται ενίσχυση. Όταν δεν ενισχύεσαι ο χρόνος μοιραία σε φθείρει αλλά...
Η ομάδα ακόμα και αν δεν ενισχυθεί καθόλου (που δεν το πιστεύω είμαι σίγουρος ότι ...
από Refused1337
Παρ 16 Ιαν 2026, 09:47
Jump to forum
Jump to topic

Δυστυχώς δεν βλέπω διάθεση από την διοίκηση για σοβαρή ενίσχυση για άλλη μια φορά. Ενώ είναι ευκαιρία, με μια σεντερ μπακάρα και μια σεντερ μπακάρα και εμείς συζητάμε 1 μήνα για κάποιον ντρκουσιτς που στα 26 του έχει κάνει καριέρα μόνο στην Ρωσία εν καιρό πολέμου και σεντερ φορ τον γιερεμεγιεφ ...
από Kostas_FI
Παρ 16 Ιαν 2026, 20:13
Jump to forum
Jump to topic

Εμένα ο νους, δεν μου φαίνεται ότι μπορεί να σταθεί στον ΠΑΟΚ. Μου φαίνεται κλασική περίπτωση παίκτη που ξεχωρίζει σε ομάδες τύπου Οφη και Ατρόμητο πχ, αλλά μέχρι εκεί. Όσο τον έχω δει τουλάχιστον.
από astral
Σάβ 17 Ιαν 2026, 07:46
Jump to forum
Jump to topic

black death έγραψε: Σάβ 17 Ιαν 2026, 06:08 Μπιανκόν.
Κι εγώ αυτόν έχω στο μυαλό μου όταν βλέπω την γκρίνια και την απόγνωση για τον σέντερ μπακ.

Πρέπει να έρθει καλός παίκτης, αλλά αν είναι να φέρουν κανέναν τύπου Μπιανκον,Μάντσα , Τουμπά κλπ, τότε άστο καλύτερα.
από boogeyman77
Σάβ 17 Ιαν 2026, 10:27
Jump to forum
Jump to topic

xrisitsapa έγραψε: Σάβ 17 Ιαν 2026, 08:57 Αυτά τα μπακ που παίζει σε δυο πλευρές, εξτρεμοφορ, χάφ -στόπερ και μπακοτερμα, μόνο σε μας υπάρχουν.

Μπορεί κανείς να μου πει έναν σοβαρό μπακ που να καλύπτει και τις 2 πλευρές;;😁😎😁😎😁
Matos & Vieirinha
από Мир
Σάβ 17 Ιαν 2026, 12:52
Jump to forum
Jump to topic

Μια χαρά παίζει στο 10 ο Ζαφ, όπως έγινε και στο καραιταβλης, όπως και ο Κάμαρα θα μπορούσε να καλύψει. Αν θες 3ο χάφ για να κλειδώσεις το ματς αυτό κανείς.
Στο 10αρι έχεις Ντελια, Πέλκα και Ιβανουσετς βάση των προτιμήσεων του προπονητή. Δεν ξέρω γιατί το συνδέεις με τον Ζαφειρη.