Η αναζήτηση βρήκε 438 εγγραφές
- Τετ 20 Αύγ 2025, 09:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
έκανα ένα μήνα συνειδητή αποχή από το φόρουμ καθώς η τοξικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο.
Η ομάδα έχει κραχτές ελλείψεις και αδυναμίες ενώ όλοι οι ανταγωνιστές μας ενισχύονται και ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής μας για τον τίτλο, ο ΟΣΦΠ, δείχνει πιο σοβαρός από ποτέ και να έχει ανέβει επίπεδο.
Μας έχει ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 10:06
- Jump to forum
- Jump to topic
έκανα ένα μήνα συνειδητή αποχή από το φόρουμ καθώς η τοξικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο.
Η ομάδα έχει κραχτές ελλείψεις και αδυναμίες ενώ όλοι οι ανταγωνιστές μας ενισχύονται και ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής μας για τον τίτλο, ο ΟΣΦΠ, δείχνει πιο σοβαρός από ποτέ και να έχει ανέβει επίπεδο.
Μας έχει ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 10:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτοί που κράζουν στις 20 Αυγούστου για μεταγραφές ενω έχει 10 ημέρες για να πείσει το παράθυρο, είναι οι ίδιοι που κράζουν σε έναν αγώνα από το 20' αν κάτι στραβωσει.
Είπαμε. Κλείνεις ευκαιρίες στην αρχή του καλοκαιριού πχ Μπείτε, Τέιλορ , Κενυ , περισυ Καμάρα και μετά αναμένεις τον Αύγουστο για ...
Είπαμε. Κλείνεις ευκαιρίες στην αρχή του καλοκαιριού πχ Μπείτε, Τέιλορ , Κενυ , περισυ Καμάρα και μετά αναμένεις τον Αύγουστο για ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 10:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να καταλάβουμε την μαυρίλα καποιων και την μιζέρια. Όταν ο Ολλανδός έλεγε τα ποσά που θα δαπανηθουν για μεταγραφες πέφτανε οι γνωστοί και τον έβγαλαν μέχρι και παπατζη αφού σύμφωνα με τα λεγόμενα τους ο μπατιρης Ιβάν δεν δίνει λεφτά. Τώρα που ο Όλλανδος δικαιώθηκε πανηγυρικά ότι για τέτοιες ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 10:28
- Jump to forum
- Jump to topic
στα 100 χρονια της ομαδαρας μας στηριζω με λυσσα μεχρι και τον θενκγκοντ αμαφουλε αμα λαχει
αν την αφησει την ομαδα γυμνη ο Ιβαν ντροπη του και ας σηκωθει να φυγει, εγω λεω οτι δεν θα το κανει και περιμενω με υπομονη
αλλα και γυμνη να την αφησει εγω θα το αφησω στην ακρη, γιατι φετος και με την ...
αν την αφησει την ομαδα γυμνη ο Ιβαν ντροπη του και ας σηκωθει να φυγει, εγω λεω οτι δεν θα το κανει και περιμενω με υπομονη
αλλα και γυμνη να την αφησει εγω θα το αφησω στην ακρη, γιατι φετος και με την ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 10:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Και για να μην παρεξηγηθώ ότι όλα καλά τα βλέπω ,η ομάδα ναι θα έπρεπε να έχει ένα χαφ ακόμα και ένα στόπερ, ωστόσο αν όντως το χαφ είναι ο Ζαφείρης δεν μεν χαλάει καθόλου να έρθει και σε 5 μέρες, το ίδιο και ο στόπερ ανάλογα τι επιπέδου είναι.
Να θυμίσω ότι την χρονιά του πρωταθλήματος κάναμε 3 ή ...
Να θυμίσω ότι την χρονιά του πρωταθλήματος κάναμε 3 ή ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 17:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Boom. Slavia sold Zafeiris, sent a counter-proposal to the Greeks. PAOK Thessaloniki accepted
Christos Zafeiris (22) is moving to PAOK Thessaloniki, which accepted a counter-proposal from Slavia Prague on Wednesday. Greek media reports are confirmed and specified by sources inFotbal.cz.
The ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 17:05
- Jump to forum
- Jump to topic
τι μ@λκ@ς είσαι ρε!!! χαχαχαχαgiapas έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 15:55 Ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ΠΑΟΚ που θα παίξει ομιλους τσουλου

- Τετ 20 Αύγ 2025, 17:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Βρε από εκεί που τον έβριζαν στην αρχή στο τέλος θα του πούνε και μπράβο αν τον αφήσει να φύγει από τώρα.
Πολιτικός...
Πολιτικός...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 18:13
- Jump to forum
- Jump to topic
save the date μηπως?
- Τετ 20 Αύγ 2025, 18:50
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 20 Αύγ 2025, 23:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο μονος τροπος να ερθει ο Μαυροπανος ειναι προφανως δανεικος και να πει οτι δεν θα παιξω καθολου φετος σε χρονια Μουντιαλ (πολυ πιθανον), ας παω στον ΠΑΟΚ που εχουν κανει μια μικρη αποικια εθνικης που θα εγκλιματιστω γρηγορα, να εχω ρυθμο,να ειμαι στην χωρα μου κλπ.
Αλλα και παλι απιθανο μου ...
Αλλα και παλι απιθανο μου ...
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 15:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακολουθει ποστ μη ποδοσφαιρικο, που εχει ως βαση μια επενδυτικη λογικη, την οποια ως οπαδοι προφανως δε χρειαζεται να εχουμε.
Ο ΠΑΟΚ αυτη την στιγμη, ειτε ο Ζαφειρης ερθει τωρα ειτε τον Γεναρη, θα πρεπει να θελει σαν τρελος η εθνικη ομαδα να παει στο Μουντιαλ καθως θα εχει αμεσα αλλα και εμμεσα ...
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 17:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ίδιο λέμε, απλά λογιστικά ο ΠΑΟΚ πληρώνει νοίκι τα 2 μύρια στους Μεξικανούς και αυτοί τα δίνουν στον Γιακουμάκη για να καλύψουν το συμβόλαιο. Ουσιαστικά καλύπτουμε τα 2 μύρια του Γιακουμάκη μέσω των Μεξικανών.
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 18:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω το μονο αρνητικο που βλεπω στο θεμα μαυροπανου ειναι οτι υπαρχει σοβαρο ενδεχομενο να ενδιαφερεται και ο Ολυμπιακος