Η αναζήτηση βρήκε 261 εγγραφές
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Μην κοροιδεύετε καθόλου. Αν έρθει ο Τέλης θα έχουμε Ζαφείρη, Καρέτσα και έτοιμο στημένο γήπεδο. Επίσης θα αγοράσουμε μερικά πρωταθλήματα και 100 χιλιάδες επιπλέον οπαδούς πακέτο. Τέλος, δωρεάν διακοπές για όλους, γυναίκες στους ανύπαντρους και γκόμενές στους παντρεμένους
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Εδω ειναι που πρεπει να κανουμε την κίνηση ματ και να προσφέρουμε ως έμψυχο αντάλλαγμα τον Θωμά τον Μουργκ!
Νομιζω θα τρομάξουν τοσο πολυ που θα μας τον δώσουν και πιο φθηνό

Νομιζω θα τρομάξουν τοσο πολυ που θα μας τον δώσουν και πιο φθηνό

- Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό λέει η λογική, εφόσον έχει φτάσει ως εδώ το πράγμα. Τους προσφέρεις κανένα 500αρι παραπάνω και ενδεχομένως λίγο πιο αυξημένα μπόνους και περιμένεις την οριστική κατάληξη. Δε νομίζω πως έχει νόημα να ασχοληθεί παραπάνω ο ΠΑΟΚ.
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε βιαζόμαστε και αύριο μεσημεράκι είναι καλή ώρα για ανακοινώσεις
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ απορώ, από χθες που έγινε χαμός στο φόρουμ μέχρι και πριν λίγο που έγινε γνωστή η απόρριψη της νέας πρότασης από Τσέχικο μέσο, που ήταν όλοι οι αυτοί που είναι γνωστή η στάση τους στο θέμα που έχει δημιουργηθεί από ΑΣ, Μυστακιδη;
Από περιέργεια ρωτάω
Από περιέργεια ρωτάω
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Μ αυτά και μ αυτά, έχουμε ξεχάσει εντελώς τον Γιακουμάκη 

- Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Πλήρες όνομα Victor Jörgen Nilsson-Lindelöf
Ελπιζω οχι,τις 2 τελευταιες σεζον εχει χασει το 1/3 λογω τραυματισμων.
Εγώ λόγω Μάντσεστερ τον έχω δει πολύ. Μπορεί να μην είναι για εκεί το επίπεδό του, αλλά είναι σκύλος αμυντικός και δεν τον λες και αργό.
Μα δεν αμφισβητισα την ποιοτητα ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 19:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Με 12 + 1.5 -2 μπόνους θα πούνε ναι. Αφού πάμε για τρίτη πρόταση λογικά θα έχουμε ντιλ . Ελπίζω να πάμε σε καλές κινήσεις και στις υπόλοιπες θέσεις που έμειναν.
Κάποιοι λένε ότι ζητάει 14 ακατεβατα.
Αν ισχύει, μόνο ο παίκτης μπορεί να αλλάξει την κατάσταση και επιμένω.
Να το πω πιο απλά, αν ο ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 19:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Εξαιρετικά δύσκολο να έχει φτάσει σε αυτό το σημείο και να μην ολοκληρωθεί η μεταγραφή πιστεύω.
Με Γιακουμάκη και Ζαφειρη και με την προϋπόθεση ότι δεν θα φύγει κανείς και θα έρθει και ένα στόπερ , τότε ξεπερνάμε κάθε προσδοκία.
Καλά, αν έρθει κ ένα ακόμη χάφ, θα μιλάμε εύκολα για εκπληκτικό ...
Με Γιακουμάκη και Ζαφειρη και με την προϋπόθεση ότι δεν θα φύγει κανείς και θα έρθει και ένα στόπερ , τότε ξεπερνάμε κάθε προσδοκία.
Καλά, αν έρθει κ ένα ακόμη χάφ, θα μιλάμε εύκολα για εκπληκτικό ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 20:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι ωραίο είναι αυτό το νέο κουμπάκι like όταν η διάθεση είναι ανεβασμένη και δεν γράφονται σεντόνια με αναλύσεις...

- Κυρ 10 Αύγ 2025, 20:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσωπικά καυλώνω που και οι δύο θέλουν να έρθουν στον μεγάλο ΠΑΟΚ.

- Κυρ 10 Αύγ 2025, 20:11
- Jump to forum
- Jump to topic
πάντοτε σε όλες τις διαπραγματεύσεις το πάνω χέρι το έχει αυτός που "καίγεται" λιγότερο. Αυτή τη στιγμή εμείς μοιάζουμε να καιγόμαστε περισσότερο για να γίνει η μεταγραφή. Οι Τσέχοι το έχουν καταλάβει αυτό και θα μας πιέσουν όσο μπορούν για να πάρουν αυτά που θέλουν (12+3 μπόνους+20% μεταπώληση ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 20:27
- Jump to forum
- Jump to topic
ΣΔΝΑ
ΠΑΟΚ και Κρουζ Αζούλ ήρθαν σε απόλυτη συμφωνία για το δανεισμό του Γιώργου Γιακουμάκη, με τον Έλληνα φορ να «πετάει» για Ελλάδα!
ΠΑΟΚ και Κρουζ Αζούλ ήρθαν σε απόλυτη συμφωνία για το δανεισμό του Γιώργου Γιακουμάκη, με τον Έλληνα φορ να «πετάει» για Ελλάδα!
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 20:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ ούτε λογιστής είμαι, ούτε το παίζω αλλά όσο και να θέλω σαν τρελός να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, νομίζω ότι δεν πρέπει να ενδωσουμε στις παράλογες απαιτήσεις των Τσεχων για 12 + 3 μπόνους + 20%.
Εγω θα ανέβαινα στα 12 φιξ + 15% ποσοστό
Εγω θα ανέβαινα στα 12 φιξ + 15% ποσοστό
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 20:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Να γουστάρουν παικταράδες σαν τον Ζαφείρη και τον Γιακουμάκη να έρθουν στην ΠΑΟΚάρα και να σου κάνει τον δύσκολο κάποιος Κεντίρα τού 1 γκολ. Κάτσε τώρα εκεί στην Β Ιταλίας να δεις τη γλύκα.