Αν τον δώσουμε φέτος σε αυτή την τιμή και σε μια μικρομεσαία ομάδα που το μεγαλύτερο επίτευγμα που αναμένεται να έχει τα επόμενα 20 χρόνια είναι να πάρει άλλο ένα κύπελλο, θα είναι το μεγαλύτερο έγκλημα από όλα που έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια με τα παιδιά από τις ακαδημίες.
Τα δε δημοσιεύματα ...
Η αναζήτηση βρήκε 12 εγγραφές
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:57
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 13:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Καταρχάς στην περίπτωση του Τζίμα -με βάση αυτά που γνωρίζουμε από δημοσιεύματα- υπήρχε συγκεκριμένη ρήτρα που καλύφτηκε από τον αγοραστή. Στον Κωνσταντέλια δεν έγινε αυτό.
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 07:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Δε θα κρύψω ότι το πρώτο άκουσμα της είδησης για Γιακουμάκη με ξένισε. Κυρίως όταν σημειολογικά στα 100 χρόνια πουλάς το 19χρονο Τζίμα που είναι σπλάχνο σου και φέρνεις τον 30άρη Γιακουμάκη ως δανεικό.
Ωστόσο δε μπορώ να μην αναγνωρίσω ότι στο εξωτερικό η καριέρα του βρέθηκε σε διαρκή άνοδο και ...
Ωστόσο δε μπορώ να μην αναγνωρίσω ότι στο εξωτερικό η καριέρα του βρέθηκε σε διαρκή άνοδο και ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 16:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 71. Brandon Thomas Llamas
Καλή συνέχεια σε ένα ακόμη κομμάτι από μας που δεν εκτιμήθηκε η προσφορά του από τον κόσμο όσο θα έπρεπε.
Από τους πιο vfm παίκτες των τελευταίων πολλών ετών, όπως και ο συμπατριώτης του ο Crespo.
Δεν παύω να πιστεύω ότι η μέτρια περσινή χρονιά του οφείλεται αποκλειστικά στον τραυματισμό στα ...
Από τους πιο vfm παίκτες των τελευταίων πολλών ετών, όπως και ο συμπατριώτης του ο Crespo.
Δεν παύω να πιστεύω ότι η μέτρια περσινή χρονιά του οφείλεται αποκλειστικά στον τραυματισμό στα ...
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 11:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεδομένο λάθος ότι πας με ένα φορ, τρία χαφ και τρία στόπερ σε διπλά παιχνίδια. Ας ελπίσουμε να μην στοιχίσει.
Θετική ενέργεια σήμερα να εξασφαλιστεί αν είναι δυνατόν η πρόκριση με ένα καλό σκορ και τα υπόλοιπα έχουμε μέρες να τα σχολιάσουμε.
Τυπικό σχόλιο που ενθαρρύνει τα παιδιά της ...
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 17:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξαναρωτάω λοιπόν, ποιοι όλοι έχουν έτοιμο ρόστερ;
O παναθας και ο γαυρος , η αεκ εχει 1 κενο
Φέρτε ρε του παιδιού έναν μπακασετα για βασικό στην πιο κομβική θέση
Εν τω μεταξύ στην ΑΕΧ λένε μόνοι τους:
🗣️ΡΙΜΠΑΛΤΑ: "XΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΔΥΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 15:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε, αλλά φαντάζομαι ότι ξέρετε πως ο Ζαφείρης δεν είναι locally trained στην Ελλάδα, οπότε λογίζεται ως ξένος, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι είναι Έλληνας και παίζει στην εθνική...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 19:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ
Περαστικά σου @Panx Romana και γρήγορα!
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 15:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Πώληση Despodov θα είναι τεράστιο λάθος. Δεν έχουμε άλλο καλό πόδι για στημένα μετά και την απενεργοποίηση του Murg και τη φυγή Schwab. Zivkovic και Taison έχουν μέτρια στημένα, ίσως ο Ivanusec να προσθέσει κάτι εδώ. Επίσης, ο Zivkovic κάθε χρόνο βγάζει και από τουλάχιστον ένα τραυματισμό και λείπει ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 20:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Ζαφείρη παλικάρι μου αυριο στην προπόνηση τα σουτ στα πουλιά, οι πάσες στην κερκίδα και τα 100μετρα σε 3 λεπτά...
Σας έχει πιάσει από το λαρύγγι ρε κερατάδες. Που θα πάει; Θα λυγίσετε. Ότι μικροδιαφορα και αν βάλετε στο τραπέζι
Φαντάζομαι εννοείς στης Slavia την προπόνηση, ε; :lol:
:opaokara:
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 23:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Μάλλον μας διαβάζει
- Δευ 11 Αύγ 2025, 20:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Καταρχάς θέλω να πω ότι στο συγκεκριμένο θέμα έχουν γίνει χοντρά φάουλ και από την πλευρά του ΑΣ και της ΠΑΕ.
Ωστόσο θα ήθελα να με παραπέμψει οποίος γνωρίζει στις ακριβείς δηλώσεις του Κυρ Κυρ μετά τη συνέλευση της ΠΑΕ στις 2/6, από όπου φαινομενικά ξεκίνησε το πανηγύρι.
Εγώ έχω εντοπίσει μόνο ...
Ωστόσο θα ήθελα να με παραπέμψει οποίος γνωρίζει στις ακριβείς δηλώσεις του Κυρ Κυρ μετά τη συνέλευση της ΠΑΕ στις 2/6, από όπου φαινομενικά ξεκίνησε το πανηγύρι.
Εγώ έχω εντοπίσει μόνο ...