Μακάρι να φύγει ο Κονατε, για να δούμε Κουλιερακη, στη μεγάλη Λίβερπουλ.
Και για να πάρουμε κ κάνα φράγκο έξτρα.
Η αναζήτηση βρήκε 293 εγγραφές
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 10:03
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 15 Σεπ 2025, 16:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Ότι και να φέρει αυτός ο οργανισμός αν δεν αλλάξει ριζικά κανένας ξένος προπονητής δεν πρόκειται να τον σώσει
- Πέμ 02 Οκτ 2025, 10:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Ύστερα από πολλά χρόνια έβαλα να δω την εκπομπή που είναι αφιερωμένη στο τσουλου και προβάλλεται από ελεύθερο κανάλι τα Τεταρτιάτικα βράδια.
Από τη μια πήγαινα να λιώσω στα γέλια και από την άλλη κρατιόμουν γιατί λυπόμουν τις τηλεοπτικές μαριονέτες.
Η λαχτάρα να βρουν να πουν θετικά, η πολύ γρήγορη ...
Από τη μια πήγαινα να λιώσω στα γέλια και από την άλλη κρατιόμουν γιατί λυπόμουν τις τηλεοπτικές μαριονέτες.
Η λαχτάρα να βρουν να πουν θετικά, η πολύ γρήγορη ...
- Σάβ 04 Οκτ 2025, 18:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδη κανει κοιλια ο ΠΑΟΚ
Το κλιμα ευφοριας στην πολη συμπαρεσυρε και τον συμπολιτη
Το κλιμα ευφοριας στην πολη συμπαρεσυρε και τον συμπολιτη
- Σάβ 18 Οκτ 2025, 23:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Εδω ...απολαμβάνουμε πως κτίστηκε αυτή η "παράδοση"
- Πέμ 06 Νοέμ 2025, 10:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Παντως πως εμεις μετα απο 2-3 ισοπαλιες ημασταν ετοιμοι να βαλουμε μπουρλοτο και να τα καψουμε ολα, αλλα οι κατω παντα εχουν ηρωικες ηττες, θριαμβευτες ισοπαλιες και γενικα σκορπανε τον τρομο στους αντιπαλους με ενα γκολ σε 4 ματς, θα πρεπει να το κοιταξουμε καποια στιγμη.
Οχι για τους κατω, αλλα ...
Οχι για τους κατω, αλλα ...
- Σάβ 20 Δεκ 2025, 23:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Η. ΑΕΧ θα είναι πρώτη για το 2025.
Η αεχ ας είναι και στο +10 είκοσι λεπτά πριν τη λήξη του μεταξύ μας στην Τούμπα πρώτη αγωνιστική των πλέι οφφς, έχοντας σκορ νίκης.
Ωωωω προσβόλααααα
Εεεε, αφού είναι κρυφοχάρτινος. Κρατιέμαι, κρατιέμαι εδώ και καιρό. Δεν μπόρεσα άλλο, απασφάλισα ...
- Κυρ 21 Δεκ 2025, 15:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Πριν 20 μήνες στα play off της περιόδου 23-24 στον αγώνα μας στην Λαμία, ο διαιτητής έδειξε 10 λεπτά καθυστέρηση. Σαφώς, όταν είχε cooling break, με τις 10 αλλαγές των δύο ομάδων να γίνονται μετά την έναρξη του β΄μέρους και με τους παίκτες της Λαμίας με την σέντρα στο β΄ να ξαπλώνουν στο χόρτο ...
- Τετ 14 Ιαν 2026, 21:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Αυτούς τους προτιμώ σε διπλούς αγώνες παρά σε μονό τελικό που έχουν τυχαία ευνοϊκές διαιτησίες.
- Δευ 19 Ιαν 2026, 11:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Όσα της έδωσε απλόχερα η μπάλα χθες της αεκ, που χτυπούσε όπου έβρισκε και κατέληγε στα πόδια του Γιόβιτς στρωμένη μπροστά σε άδειες εστίες, θα της τα πάρει από άλλο ματς που δε θα μπαίνει. Γιατί χθες ποδόσφαιρο η αεκ δεν έπαιξε.
- Τρί 27 Ιαν 2026, 00:52
- Jump to forum
- Jump to topic
...
Παντως σε χαίρομαι που συμμετέχεις μόνο στο όμορφο κομμάτι του φόρουμ και δεν σε έχει πάρει και εσένα η κατηφόρα όπως εμένα αλλά τι να κάνω με πιάνουν ώρες ώρες τα συναισθηματικά - επαναστατικά μου …
...
Φιλαράκι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής και της καθημερινότητας μου. Μου ...
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 22:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν ειχες τα κακαλα σαν μοντ,θα αλλιωνες το ποστ μου,ετσι για την αλητεια,αλλα σε προλαβα!
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 23:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Αναρωτιεμαι πραγματικα αν ειχε μεσοβδομαδα ματς πριν+μετα η ξαδερφη, τι σκατα θα παρουσιαζε;; Εχουν 1 ματς την εβδομαδα και παλι παιζουν αντιποδοσφαιρο. Ειναι φοβερο πως αυτη η ομαδα διεκδικει πρωταθλημα...
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 23:24
- Jump to forum
- Jump to topic
κι ομως ηταν πεναλτι. τον Βρηκε αθελα του χαμηλα και τον εβαλε τρικοποδία. Βεβαια εγω νομιζω ότι ειναι πιο πολυ πεναλτυ η επομενη φαση με τον πινεδα να παιζει μακρια γαιδουρα σε πλατη του παικτη του γαυρου.
- Δευ 02 Φεβ 2026, 12:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Πέρα από το ότι είναι καλό παιδι;