Η αναζήτηση βρήκε 193 εγγραφές

Return

από KalamarGiannis
Δευ 08 Σεπ 2025, 20:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Υπαρχουμε καποιοι (πολλοι) που αν και ποδοσφαιρικοί (σαν αθλημα) αγαπάμε και γουσταρουμε να ασχολούμαστε με όλα τα αθλήματα Γιάννη, αδικεις πολλους με αυτη σου τη τοποθετηση. ΠΑΟΚ ειμαι και στο χαντμπολ ΠΑΟΚ ειμαι και στο βόλλει και στο Πολο. Το οτι δεν ειμαι αυθεντια δεν σημαινει οτι δεν αγαπώ τα ...
από gervasio artigas
Τρί 09 Σεπ 2025, 20:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Πάντως με βαση αυτα που γινονται στο προσκηνιο για την ΚΑΕ μπορει να γινει μια σφαλης εκτιμηση για ΠΟΣΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ Π Ρ Ι Ν την 19/6 ο ΑΣ "συνδιαλεγοταν" με την πλευρα του Τελαρου
Για να μην μας λενε καποιοι οτι ολα ξεκινησαν την 19/6
από renegade
Κυρ 12 Οκτ 2025, 17:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Αν μου βρεις δύο ποστ από δύο διαφορετικά άτομα τα οποία πόστ να λένε ότι είναι άνθρωπος του Μαρινάκη, αυτό θα είναι το τελευταίο μου μήνυμα στο PAOKMANIA.

Το ότι κάποιοι δεν είναι χαλαροί ακόμα και αν μετά από 25+ χρόνια βρίσκεται μια λύση για τον μπασκετικό ΠΑΟΚ είναι αποκλειστικά ευθύνη του ...
από Mitsospaoki4
Δευ 13 Οκτ 2025, 15:25
Jump to forum
Jump to topic

Επείδη έχουμε ξεφύγει εντελώς από το νόημα του τόπικ και σε αυτό ευθύνομαι και εγώ από χθες, παρακαλώ να βάλουμε μια τελεία εδώ και να γυρίσουμε στο νοήμα του τοπικ και ας αφήσουμε τις ταμπακιέρες και τις κυβερνήσεις.

Εν αναμονή εξελίξεων λοιπόν, καλή καρδιά και ελπίζουμε να ζήσουμε ξανά στιγμές ...
από Psaras
Δευ 27 Οκτ 2025, 15:36
Jump to forum
Jump to topic

Μπουντούρη μέσα με χίλια. Σοβαρός άνθρωπος και ποιοτικός παίκτης.

Γιαννούλη έξω με χίλια. Όλες οι αφηγήσεις που ο ίδιος μιλούσε για τον εαυτό του έδειχναν ασοβαρη προσέγγιση. Και δε μου άρεσε και ως παίκτης.

Δεν καταλαβαίνω τι θα προσφέρει. Ούτε αυτός, ούτε βέβαια ο... Βεζυρτζης. Δόξα τω θεώ ...
από Kabamaru11
Τετ 29 Οκτ 2025, 00:18
Jump to forum
Jump to topic

Διαφωνω καθετα περι Βεζυρτζη για 1926 λογους.Συμφωνω για Μπουντουρη και αξιοποιηση κ αλλων παλαιμαχων.

Συμφωνω για διατηρηση Ζντοβς γιατι θα ειναι αδικο να αλλαχτει ενω η ομαδα ρολαρει,οπως κ με την αποκτηση ενος κ μονο Αμερικανου.

Χαιρομαι που διαβαζω για επενδυση στο Παλατακι.Τα υπολοιπα περι ...
από WestBlock4
Πέμ 30 Οκτ 2025, 11:42
Jump to forum
Jump to topic

Μιας κ ζω αθηνα τα τελευταια 9 χρονια. Κ επειδη παω με τον μπεμπη συνεχεια στο Νιάρχος που ειναι κοντα αναγκάζομαι καποιες φορές να κυκλοφορώ κ προς τα εκει. Γενικα τα τελευταία χρονια ο Πειραιάς εχει γινει πολύ όμορφος σαν περιοχή κ η Πειραιώς που φτάνει στο καραισκακι είναι γεμάτη μαγαζιά, Ωστοσο ...
από Dimitrisou
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 21:04
Jump to forum
Jump to topic

Θανασαρα ηγετη παρε τον ΑΣ ημιχρονο-Θανασαρα Σαββιδικε ασε την καρεκλα τελικο...
από Μπαρκαρούτσος
Τετ 26 Νοέμ 2025, 15:39
Jump to forum
Jump to topic

φτάνει μόνο απ'τα χρέη να γλιτώσω.
από Franky
Τετ 26 Νοέμ 2025, 16:21
Jump to forum
Jump to topic

Όταν ξαναφύγει μην του κόψουν ερυθρόλευκη τούρτα, όπως τότε που έφευγε απο τον ΠΑΟΚ μαζί με το Βασιλόπουλο και οι ΠΑΟΚάρες του κόβανε αποχαιρετιστίρια τούρτα μέσα στο παλατάκι... Αυτό ισχύει για πολλά "ΠΑΟΚτσάκια" που εμφανίστικαν τελευταία, ενώ λέγανε τα χειρότερα για τον ΠΑΟΚ.

Για να μη γράφεται ...
από Cylon-4
Σάβ 19 Ιούλ 2025, 14:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Futsal 2024-2025

Ας κλειδωσουν οι mods το τοπικ.
Ανοιγω καινουριο για την σεζον 2025-2026
από icue
Κυρ 13 Ιούλ 2025, 20:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Εβλεπα ειδησεις στην ερτ το μεσημερι και φτασαν στα αθλητικα

Πρωτη ειδηση η εθνικη γυναικων πολο. Λεω λογικο.

Δευτερη ειδηση ενας τενιστας 14 χρονων. Λεω ποιος ειναι αυτος;

Τριτη ειδηση τελικος γυναικειου τενις. Λεω θα εχει ενδιαφερον για καποιους.

Τεταρτη ειδηση ευρωπαικο πρωταθλημα ποδοσφαιρου ...
από abc_o_ karpouzas
Τρί 15 Ιούλ 2025, 11:46
Jump to forum
Jump to topic

sn0ufel4 ....

και τοτε ουσιαστικά τον ιδιοκτήτη προσπάθησαν να χτυπήσουν..όπως και όλες τις προηγούμενς φορές...μην κρυβόμαστε πισω απο το δάκτυλο...

κάποια στιγμή έπρεπε να γίνει κάποια αρχή...

και βλέπω οτι πάλι κόσμος πάει να πέσει στην παγίδα...

τον όμιλο ...μετρόπολης..ο ΠΑΟΚ τίποτα δεν τον ...
από Jamaican
Τετ 10 Σεπ 2025, 07:55
Jump to forum
Jump to topic

Δηλωμενοι εχθροι του ΠΑΟΚ πολλα χρονια τωρα και για μενα αιτια κακου για πολλα πραγματα οσο αναφορα την νοοτροπια γυρω απο την ομαδα.
Δεν θα ξεχασω ποτε την ατακα Ραπτοπουλου πριν πολλα χρονια, και ηταν και η τελευταια μερα που ακουσα, οτι "Αν ο ΠΑΟΚ παει καλα, εγω δεν θα εχω δουλεια".