Αν είναι πέναλτι αυτό, είναι πέναλτι και στο πάτημα του Τετεη στο α μέρος. Δεν δοθηκε.
Αν είναι δεύτερη κίτρινη αυτή, είναι πρώτη κίτρινη στον Ρέτσο στο α μέρος. Δεν δοθηκε.
Απαράδεκτη η Κηφισιά και λογικά θα κέρδιζε ο γαύρος, αλλά μιλάμε για καταφανές σπρώξιμο και διαμόρφωση αποτελέσματος εδω
Η αναζήτηση βρήκε 847 εγγραφές
- Κυρ 09 Νοέμ 2025, 16:27
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 09 Νοέμ 2025, 21:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 9/11, 21:00, Cosmotesports1HD
Βεβαίως και έπρεπε να έχει φάει κάρτα ο Σιώπης
ΑΛΛΑ
Ο ΠΑΟΚ γενικώς επέλεξε λάθος στρατηγική. Και λάθος πρόσωπα.
Ο Ραζβάν φταίει ως εδώ, αλλά και ατομικά παίκτες
Φάγαμε δυο γκολ στην ουσία απ το πουθενά. Χαβαλέ γκολ.
Η ομάδα στο ρελαντί, θεωρώ οτι ήθελε να σβήσει το α μέρος για να πιέσει στο β ...
ΑΛΛΑ
Ο ΠΑΟΚ γενικώς επέλεξε λάθος στρατηγική. Και λάθος πρόσωπα.
Ο Ραζβάν φταίει ως εδώ, αλλά και ατομικά παίκτες
Φάγαμε δυο γκολ στην ουσία απ το πουθενά. Χαβαλέ γκολ.
Η ομάδα στο ρελαντί, θεωρώ οτι ήθελε να σβήσει το α μέρος για να πιέσει στο β ...
- Κυρ 09 Νοέμ 2025, 23:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 2-1,mvp-σχόλια & Παραλειπόμενα
Όπως λέει και ο σνουφ στο τοπικ του Ραζβαν.
Πήγαμε να το πάρουμε στο β, το χάσαμε απ' το α
Ξεκάθαρα ανώτερη ομάδα ο ΠΑΟΚ, αλλά πήραμε γερό μάθημα.
Όλα εξ αρχής στραβά και λάθος.
Πολλά επιμέρους μπορούν να ειπωθούν. Έχει άραγε νόημα;
Συνεχίζουμε, με πολύ περισσότερο μυαλό στο κεφάλι και ...
Πήγαμε να το πάρουμε στο β, το χάσαμε απ' το α
Ξεκάθαρα ανώτερη ομάδα ο ΠΑΟΚ, αλλά πήραμε γερό μάθημα.
Όλα εξ αρχής στραβά και λάθος.
Πολλά επιμέρους μπορούν να ειπωθούν. Έχει άραγε νόημα;
Συνεχίζουμε, με πολύ περισσότερο μυαλό στο κεφάλι και ...
- Δευ 10 Νοέμ 2025, 14:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
papjohn είσαι ένα μήνα μέλος. Έχεις 40 δημοσιεύσεις. Και τα παράπονά σου, ουσιαστικά στρεφόμενα επί προσωπικού εναντίον άλλων μελών ή/και των διαχειριστών, είναι περισσότερα απ οτι μέλη που είναι εδώ 20 χρόνια σχεδόν.
Κάτι έχεις παρεξηγήσει νομίζω.
Το αν θα επιβληθεί μπαν σε άλλα μέλη, δεν είναι ...
Κάτι έχεις παρεξηγήσει νομίζω.
Το αν θα επιβληθεί μπαν σε άλλα μέλη, δεν είναι ...
- Δευ 10 Νοέμ 2025, 15:13
- Jump to forum
- Jump to topic
...
Για μένα η μοναδική φάση που σηκώνει διερεύνησης είναι στο πρώτο ημίχρονο αν το χέρι που κάνει ο παίκτης του πάο είναι εντός ή εκτός περιοχής πριν το σουτ του Γιακουμάκη μετά την εφόρμηση του Ντέλια. Δεν τη βρίσκω στα highlights άρα πρέπει να βάλω το replay.
Έβαλα και το είδα στο replay ...
- Τρί 11 Νοέμ 2025, 11:06
- Jump to forum
- Jump to topic
1ον, ο Σιωπης θα το καταλάβει, η μπάλα δεν είμαι σίγουρος
2ον μην λέμε χαζά, κανενός αθλητή την υγεία δεν κοιτάμε και δεν ευχόμαστε να χαλάσουμε. Την αστική κατάντια τους και τα δήθεν καταλάθος αντιαθλητικα, με φιλιά και ευγένειες, να τα βάλουν στον πάτο τους. Μαζί με τα μπεκ ψεκασμού του χωραφιού ...
2ον μην λέμε χαζά, κανενός αθλητή την υγεία δεν κοιτάμε και δεν ευχόμαστε να χαλάσουμε. Την αστική κατάντια τους και τα δήθεν καταλάθος αντιαθλητικα, με φιλιά και ευγένειες, να τα βάλουν στον πάτο τους. Μαζί με τα μπεκ ψεκασμού του χωραφιού ...
- Τετ 12 Νοέμ 2025, 10:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Η φτηνή, προκλητική επικοινωνιακή εκμετάλλευση της δήθεν αυθόρμητης φωτογραφίας του Σιωπή να χαμογελάει με κωσταντελια, πρώτα απ' όλα βρωμάει Αθηναϊκη αστική σήψη από χιλιόμετρα. Ντεμεκ απόδειξη καλών προθέσεων.
Δεύτερον όμως, και σημαντικότερο, καλεί τον κωσταντελια να ανεβεί ακόμα ένα σκαλί στην ...
Δεύτερον όμως, και σημαντικότερο, καλεί τον κωσταντελια να ανεβεί ακόμα ένα σκαλί στην ...
- Τετ 12 Νοέμ 2025, 10:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Νομίζω ότι δεν διαβάσατε καν τι γράφω
ΔΕΝ μιλάω για τη σχέση Ντελια σιωπη.
ΔΕΝ λέω να βγάλει μίσος για τον Σιωπη ούτε να πει ότι αδικήθηκε
Λέω ότι σιγά σιγά καλείται να καταλάβει, και να αντιδράσει όταν το θεωρήσει χρήσιμο και κρίσιμο, στο ότι τα ΜΜΕ και συμφέροντα άλλων ομάδων κάνουν παιχνίδι ...
ΔΕΝ μιλάω για τη σχέση Ντελια σιωπη.
ΔΕΝ λέω να βγάλει μίσος για τον Σιωπη ούτε να πει ότι αδικήθηκε
Λέω ότι σιγά σιγά καλείται να καταλάβει, και να αντιδράσει όταν το θεωρήσει χρήσιμο και κρίσιμο, στο ότι τα ΜΜΕ και συμφέροντα άλλων ομάδων κάνουν παιχνίδι ...
- Πέμ 13 Νοέμ 2025, 17:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
Το πραγματικό ερώτημα, την απάντηση βεβαίως ήδη την ξέρουμε, είναι για ποιο λόγο τόσο πολύς κόσμος παριστάνει τον χαζό και ισχυρίζεται ότι δεν αντελήφθη ή δεν καταλαβαίνει ούτε τη διεύθυνση ούτε την κατεύθυνση τόσων και τόσων στοχευμένων λασπολογιων και επιθεσεων
- Πέμ 13 Νοέμ 2025, 21:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Το μέγεθος του επιχειρηματία θα επέβαλε υπό φυσιολογικές συνθήκες και την αυτοπροστασία του
Αυτά τα οποία συμβαίνουν τόσο καιρό και συνέβησαν από τα μέσα Ιουνίου και μετά, είναι εξοφθαλμα.
Αν είναι τόσο άσχετος και ανενημερωτος σχετικά με όσα γίνονται στο όνομα της επένδυσης του στον ΠΑΟΚ, τότε ...
Αυτά τα οποία συμβαίνουν τόσο καιρό και συνέβησαν από τα μέσα Ιουνίου και μετά, είναι εξοφθαλμα.
Αν είναι τόσο άσχετος και ανενημερωτος σχετικά με όσα γίνονται στο όνομα της επένδυσης του στον ΠΑΟΚ, τότε ...
- Σάβ 15 Νοέμ 2025, 02:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε αντίθεση με τους κοινούς θνητούς που όταν θέλουμε να στείλουμε λεφτά κάπου, πατάμε πολλά κουμπιά. Τουλάχιστον τέσσερα.
- Κυρ 16 Νοέμ 2025, 20:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Υπάρχει κάποιος λογος για να είμαστε συγκρατημένοι; Ο 2ος - 3ος πλουσιότερος Έλληνας παίρνει την ομάδα μας κι εμείς θα κάνουμε σαν να μας πήρε κανένας τοπικός επιχειρηματίας; Ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω αυτό.
Μιλάμε για ένα άθλημα που μπορείς να κάνεις αλλαγές όλο τον χρόνο, κι εμείς μιλάμε ...
- Δευ 17 Νοέμ 2025, 16:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
Ε ναι σωστά, άργησε η ΠΑΕ.
Εγώ αν ήμουν ΠΑΕ θα έπαιρνα τηλέφωνο την ειδικά εξειδικευμένη επιτροπή του ΑΣ να τους ζητήσω σχόλια.
Και μετά θα έκανα τέσσερις μήνες να απαντήσω.
Πέραν όλων των άλλων τραγελαφικών, έχει μεγάλη πλάκα η προσπάθεια να πουμε πως ούτε λίγο ούτε πολύ και οι δυο πλευρές ...
Εγώ αν ήμουν ΠΑΕ θα έπαιρνα τηλέφωνο την ειδικά εξειδικευμένη επιτροπή του ΑΣ να τους ζητήσω σχόλια.
Και μετά θα έκανα τέσσερις μήνες να απαντήσω.
Πέραν όλων των άλλων τραγελαφικών, έχει μεγάλη πλάκα η προσπάθεια να πουμε πως ούτε λίγο ούτε πολύ και οι δυο πλευρές ...
- Δευ 17 Νοέμ 2025, 19:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Σύγκρουση τιτάνων της ενημέρωσης
- Τετ 19 Νοέμ 2025, 12:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Πόσο βαθιά λυπηρό και ξεβρακωτικό, είναι ολόκληρος ΠΑΟΚ, όταν έρχεται ένας επενδυτής να ρωτάει "πείτε μου ρε μάγκες έναν παράγοντα που εχει εμπειρία, ικανότητες και αποδοχή εντός του συλλόγου", η μόνη απάντηση που έχουμε να είναι ο 80χρονος και επί 30ετία αποστρατευμένος Βεζυρτζής;
Ο οποίος ...
Ο οποίος ...