Το ότι μερικοί μαλώνουν για δισεκατομμυριούχους είναι το εντελώς ανάξιο λόγου συμβάν σε όλη αυτή την ιστορία
Το ότι επίσης ένα πολυ μικρό ποσοστό του κοσμου αδυνατεί να καταλάβει για ποιο λόγο μαλώνουμε όσοι μαλώνουμε, είναι βεβαίως σημαντικότερο πλήγμα για την ύπαρξη μας ως ΠΑΟΚ και θέτει τις ...
Η αναζήτηση βρήκε 852 εγγραφές
- Τετ 22 Οκτ 2025, 11:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Μολις διαβασα την ανακοινωση καποιων συνδεσμων.
Μια λεξη την χαρακτηριζει για μενα.
ΑΣΤΕΙΑ.
Η τεχνη του να γραφεις για να γραψεις και να μην λες τιποτα.
Θα σας πουμε τον λογο που πηγαμε στην συνεδριαση αλλα δεν σας τον λεμε.
Δεν θα σας πουμε ουτε τι εγινε.
Αλλα θα σας πουμε οτι δεν θελουμε τους ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 11:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
1. Odi βεβαίως δικαίωμα σου να σε κούρασαν οι Χ αναφορές. Όμως από τη στιγμή που γράφεις ποστ είτε κατακρίνοντας είτε απορώντας που κάποιοι μαλώνουν για δισεκατομμυριούχους, τότε αν μη τι άλλο κάνε την καρδιά σου πέτρα και διάβασε την εξήγηση που κάποιοι δίνουμε. Αν δεν σε νοιάζει ούτε αυτη, τότε τι ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 12:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Βεβαίως είναι ρηχό το επιχείρημα " αν είναι μάγκας ας πάρει"
Όμως
Πρώτον, οι περισσότεροι δεν είπαν "αν είναι μάγκας". Είπαν "να πάρει το πολύπαθο τμήμα που ψάχνει επενδυτή, να δείξει, να πετύχει, να διαλύσει κατεστημένα κλπ, να βάλει χρήμα επί χρόνια και ΜΕΤΑ να του ανατίθενται έργα όπως ρητά ...
Όμως
Πρώτον, οι περισσότεροι δεν είπαν "αν είναι μάγκας". Είπαν "να πάρει το πολύπαθο τμήμα που ψάχνει επενδυτή, να δείξει, να πετύχει, να διαλύσει κατεστημένα κλπ, να βάλει χρήμα επί χρόνια και ΜΕΤΑ να του ανατίθενται έργα όπως ρητά ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 13:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ δεν είδα καμία σοβαρή προτροπή αντίδρασης κατά της εξαγοράς της ΚΑΕ.
Μπορεί να έχω χάσει κάτι
Αντίδραση κατά των όσων γίνονται στον ΑΣ είδα.
Από εκεί και πέρα είναι πρακτικώς αδύνατον να αγοράσει οποιοσδηποτε την ΚΑΕ και να ΜΗΝ πετύχει κάποια πρόοδο.
Το τι πρόοδος θα είναι αυτή, θα το δούμε ...
Μπορεί να έχω χάσει κάτι
Αντίδραση κατά των όσων γίνονται στον ΑΣ είδα.
Από εκεί και πέρα είναι πρακτικώς αδύνατον να αγοράσει οποιοσδηποτε την ΚΑΕ και να ΜΗΝ πετύχει κάποια πρόοδο.
Το τι πρόοδος θα είναι αυτή, θα το δούμε ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 13:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν θελουμε να ειμαστε ειλικρινεις αντιδραση δεν υπαρχει σε τιποτα ,εκτος και αν θεωρειται αντιδραση τα 10-20 ατομα που σχολιαζουν σε φορουμ και σοσιαλ. Το μεγαλο μερος του κοσμου χεστηκε πολυ απλα για το ποιος δισεκατομμυριουχος θα επικρατησει...
Εκτός αν η μεγάλη πλειοψηφία παρακολουθεί άφωνη ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 14:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Για ολα κ παντα οι οργανωμένοι φταίνε , ευτυχώς ειναι απόψεις απο πληκτρολόγια κ μονο.
Μιας και η αναλογία απόδοσης - ανάληψης ευθυνών για οτιδήποτε, τον τελευταίο ΑΙΩΝΑ είναι περίπου έτσι:
Πλανήτης 100 - σύνδεσμοι ΠΑΟΚ ΜΗΔΕΝ
Βρίσκω λίγο άστοχο να μιλάμε και για θυματοποιηση
Ας ξεκινήσουν ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 16:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχει μεγάλη πλάκα
Οι ΙΔΙΟΙ που φωνάζουν για παράλογο διχασμό και ταμπέλες, είναι οι ίδιοι που είτε αρνούνται να καταδικάσουν αυτούς που δίχασαν εσκεμμένα, είτε πανηγυρίζουν κιόλας για τις πράξεις τους και μας ρωτάνε γιατί δεν χαιρόμαστε.
Οι ΙΔΙΟΙ που φωνάζουν για παράλογο διχασμό και ταμπέλες, είναι οι ίδιοι που είτε αρνούνται να καταδικάσουν αυτούς που δίχασαν εσκεμμένα, είτε πανηγυρίζουν κιόλας για τις πράξεις τους και μας ρωτάνε γιατί δεν χαιρόμαστε.
- Τετ 22 Οκτ 2025, 16:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό που έχουν επιλεγεί συγκεκριμένων συμφερόντων ΜΜΕ για να εκφράζεται ο Ερασιτέχνης, είναι κι αυτό κομμάτι του ΜΗ τρυπήματος;
Πλάκα έχει
Πλάκα έχει
- Τετ 22 Οκτ 2025, 17:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή το είδα στα κλεφτά:
1. Χρονικά όρια που θέτει
2. Γιατί ΜΟΝΟ από ελληνικές τράπεζες;
3. Τι λέει για τετραγωνικά μέτρα που θα παραχωρηθούν σε ΑΣ κλπ; Θυμάμαι οτι δεν τους άρεζαν τα 9 χιλιάδες και ήθελαν κι άλλα
1. Χρονικά όρια που θέτει
2. Γιατί ΜΟΝΟ από ελληνικές τράπεζες;
3. Τι λέει για τετραγωνικά μέτρα που θα παραχωρηθούν σε ΑΣ κλπ; Θυμάμαι οτι δεν τους άρεζαν τα 9 χιλιάδες και ήθελαν κι άλλα
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 00:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Και μόνο που υπάρχουν ομάδες κλικες και παρεακια οπαδών δημοσιογράφων παραγόντων κλπ, είναι ήττα και αυτοεξευτελισμος του ΠΑΟΚ
Με υπογραφή και ονοματεπώνυμο των αρμόδιων του ΑΣ
Να κι αν ήρθε 7-6 η ψηφοφορία, να κι αν ήρθε 6-7.
Το 24 λέει Δημοκράτης Παπαδόπουλος στήριξε μέχρι τέλους την ύπαρξη ...
Με υπογραφή και ονοματεπώνυμο των αρμόδιων του ΑΣ
Να κι αν ήρθε 7-6 η ψηφοφορία, να κι αν ήρθε 6-7.
Το 24 λέει Δημοκράτης Παπαδόπουλος στήριξε μέχρι τέλους την ύπαρξη ...
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 07:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Τέσσερα λεπτά ανάνγωση ποσταρισμάτων και ακρόαση εκπομπών συγκεκριμένων δημοσιογράφων από τα μέσα Ιουνίου να κάνει κάποιος, καταλαβαίνει.
Δυστυχώς.
Κρίμα και απολογούμαι και εγώ αλλά προς υπεράσπισή μου δεν ήξερα πέρυσι, τι επιφύλασσε το μέλλον.
Δυστυχώς.
Κρίμα και απολογούμαι και εγώ αλλά προς υπεράσπισή μου δεν ήξερα πέρυσι, τι επιφύλασσε το μέλλον.
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 07:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Η χειρότερη περίοδος είναι τώρα
ΤΩΡΑ θα ξεδιπλωθεί το μένος και το πάθος για να μην χαλάσει η συνεννόηση που είχε γίνει
ΤΩΡΑ θα βγάλουν τα λυσσακά τους εν είδει εκδίκησης (λες και τους προκάλεσε κανείς σε τίποτα), πάντα με "γνώμονα το καλό του ΠΑΟΚ" (συγγνώμη λίγος εμετός μου ήρθε)
ΤΩΡΑ θα ...
ΤΩΡΑ θα ξεδιπλωθεί το μένος και το πάθος για να μην χαλάσει η συνεννόηση που είχε γίνει
ΤΩΡΑ θα βγάλουν τα λυσσακά τους εν είδει εκδίκησης (λες και τους προκάλεσε κανείς σε τίποτα), πάντα με "γνώμονα το καλό του ΠΑΟΚ" (συγγνώμη λίγος εμετός μου ήρθε)
ΤΩΡΑ θα ...
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 08:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Το γήπεδο όπως είπαμε δεν μπορεί να δοθεί. Αυτό που μπορούσε να δοθεί και αρχικά το είχαν καταφέρει , ήταν να πάμε στην γς με πρόταση προς κατάθεση από τον Μυστακίδη. Δεν κατάφεραν να πετάξουν έξω τον ιβαν.
Αναμένω με αγωνία τις τοποθετήσεις που θα λένε οτι όλα αυτά ήταν φαντασιοπληξίες των ...
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 08:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Αλλο ένα χάωμα της κουβέντας
Το μνημόνιο της ΠΑΕ ήταν σκατά. Εντάξει; Εντάξει
Το ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ εν είδει ευθείας αμφισβήτησης της καθαρότητας του ΑΣ ΑΠΟ ΟΠΑΔΟΥΣ που βλέπουν αίσχη να διαρρέουν τόσο καιρο, ήταν οτι "για να κάνετε τέτοιες αηδίες ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ οτι έχετε δεσμευθεί". Γιατι απλούστατα αλλιώς ...
Το μνημόνιο της ΠΑΕ ήταν σκατά. Εντάξει; Εντάξει
Το ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ εν είδει ευθείας αμφισβήτησης της καθαρότητας του ΑΣ ΑΠΟ ΟΠΑΔΟΥΣ που βλέπουν αίσχη να διαρρέουν τόσο καιρο, ήταν οτι "για να κάνετε τέτοιες αηδίες ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ οτι έχετε δεσμευθεί". Γιατι απλούστατα αλλιώς ...