Η αναζήτηση βρήκε 643 εγγραφές
- Παρ 05 Σεπ 2025, 09:54
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 05 Σεπ 2025, 10:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Η λογική λέει οτι οι κινήσεις τελείωσαν
Δεν έχει νόημα να φορτωθεί η ομάδα κι άλλο παίκτη, για λίγους μήνες, χωρίς Ευρώπη, κάνοντας τις προπονήσεις πάλι κώλο όπως πέρυσι που δεν δούλευε καλά ο Λουτσέσκου και κάναμε τσίρκα στη θέση του φορ
Δεν πιστεύω τον Τσάλοφ, δεν θεωρώ οτι αξίζει θέση στο ...
Δεν έχει νόημα να φορτωθεί η ομάδα κι άλλο παίκτη, για λίγους μήνες, χωρίς Ευρώπη, κάνοντας τις προπονήσεις πάλι κώλο όπως πέρυσι που δεν δούλευε καλά ο Λουτσέσκου και κάναμε τσίρκα στη θέση του φορ
Δεν πιστεύω τον Τσάλοφ, δεν θεωρώ οτι αξίζει θέση στο ...
- Παρ 05 Σεπ 2025, 20:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Ότι δεν έδιναν αρκετά καλά λεφτά για σοβαρό παίκτη από πού προκύπτει;
Η πιθανότητα να έδωσαν πολύ σοβαρά λεφτά αλλά να εισέπραξαν άκυρα δεν υπάρχει;
Γιατί πρέπει να αφήνουμε αυτή την σκιά;
Τελευταίες μέρες μεταγραφών με ένα κάρο παίκτες είτε να μένουν ελεύθεροι είτε να ψάχνονται για αλλαγή ...
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Αμερικάνε έλα μας έχει πιάσει τρελα
Όχι ε; Too soon?
Όχι ε; Too soon?
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Εν'το μετάξι ο τύπος έχει μια ΙΚΕ 7ετιας που κάνει "δουλειές" του ποδαριού αν ψαξεται ακριβώς το τι έχει στο πελατολόγιο της, μιλάμε για μηδενική εμπειρία στο μεγάλα έργα. Τοπικοί εργολάβοι συνοικιών έχουν να παρουσιάσουν περισσότερα έργα/κατασκευες.
Ίσως έχει πολιτικές γνωριμίες αλλά μέχρι εκεί ...
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομίζω, χωρίς καμία απολύτως διάθεση ειρωνίας, ότι ακόμα και στη σκέψη ότι αυτό που ειπώθηκε σήμερα είναι απλά παιχνίδι εντυπώσεων χωρίς ουσία, φανερώνεται τόσο πόσο εξοργιστικο είναι να σε εμπαιζει κάποιος χαλώντας σου τα σχέδια και όνειρα, προς εξυπηρέτηση άλλων συμφερόντων.
Όχι;
Φαντάσου και να ...
Όχι;
Φαντάσου και να ...
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Τεντέν άστο, δεν το σώζεις
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 04:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπάρχουν μερικά (όχι ένα και δύο) συγκεκριμένα μέλη που σήμερα καρφώθηκαν άσχημα
Ορισμένα από αυτά θα έλεγα αυτοξεβρακωθηκαν εντελώς
Ομολογώ ότι δεν το περίμενα
Όχι πως δεν φαινόντουσαν από καιρό, αλλά περίμενα πιο σοβαρή διαχείριση της κατάστασης
Έχουν ήδη υπάρξει προειδοποιήσεις
Έχουν ήδη ...
Ορισμένα από αυτά θα έλεγα αυτοξεβρακωθηκαν εντελώς
Ομολογώ ότι δεν το περίμενα
Όχι πως δεν φαινόντουσαν από καιρό, αλλά περίμενα πιο σοβαρή διαχείριση της κατάστασης
Έχουν ήδη υπάρξει προειδοποιήσεις
Έχουν ήδη ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 04:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Billpaok666
Δημοσίευση Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:27
Και που ήταν οι Αμερικανοί τσ πέτρινα χρόνια ?
Γιατί εμφανίστηκαν τώρα ? Είχαν διαρκείας τόσα χρόνια
Όπως πολλοί εδώ μέσα είναι γνωστοι και μιλάνε με τα πραγματικά μικρά ονόματά τους έτσι και εγώ τυχαίνει να τον ξέρω.
Έφαγε ΔΥΟ ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 06:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Όλη η κουβέντα ξεκινάει επειδή ένα μεγάλο ποσοστό του κόσμου πιστεύει ότι το πρόβλημα είναι οι μονάδες
Εγώ πιστεύω, και νομίζω το ίδιο και οι αρμόδιοι, ότι το πρόβλημα είναι η ομάδα. Το σύνολο
Πέρυσι ήταν βαθιά προβληματικό το σύνολο. Και σε συνδυασμό με την απογοήτευση του προπονητή που ξεκάθαρα ...
Εγώ πιστεύω, και νομίζω το ίδιο και οι αρμόδιοι, ότι το πρόβλημα είναι η ομάδα. Το σύνολο
Πέρυσι ήταν βαθιά προβληματικό το σύνολο. Και σε συνδυασμό με την απογοήτευση του προπονητή που ξεκάθαρα ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 09:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Προς αποκατασταση της αλήθειας και για ο,τι αξία έχει:
1. Δεν έχει δεχθεί Μπαν ΚΑΝΕΝΑΣ επειδή πίστευε και εξέφραζε μια διαφορετική άποψη. Μπαν έχουν φάει ΜΟΝΟ όσοι επιδίδονται σε επιθέσεις, ειρωνίες, συχνές αντεγκλήσεις, προκλήσεις, ύβρεις και όσοι έχουν διπλούς λογαριασμούς. Για τη συντριπτική ...
1. Δεν έχει δεχθεί Μπαν ΚΑΝΕΝΑΣ επειδή πίστευε και εξέφραζε μια διαφορετική άποψη. Μπαν έχουν φάει ΜΟΝΟ όσοι επιδίδονται σε επιθέσεις, ειρωνίες, συχνές αντεγκλήσεις, προκλήσεις, ύβρεις και όσοι έχουν διπλούς λογαριασμούς. Για τη συντριπτική ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 09:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Ότι ναναι
Όχι δεν είναι έτσι
Απλά βολεύει να παρουσιαστεί ετσι
Όχι δεν είναι έτσι
Απλά βολεύει να παρουσιαστεί ετσι
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 10:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Λοιπόν κοιτάξτε να δειτε
Σε ένα φόρουμ με εκατοντάδες ενεργά μέλη και δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες, είναι απολύτως λογικό τα πράγματα να είναι έντονα. Για οποιοδήποτε ζήτημα από οποιαδήτε πλευρά ΠΑΝΤΑ Κάποιος θα λέει κατι στραβό ή οχι τέλειο. Εγώ, εσύ, ο τάδε, ο δείνα.
Η γενική εικόνα παραμένει.
Ο ...
Σε ένα φόρουμ με εκατοντάδες ενεργά μέλη και δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες, είναι απολύτως λογικό τα πράγματα να είναι έντονα. Για οποιοδήποτε ζήτημα από οποιαδήτε πλευρά ΠΑΝΤΑ Κάποιος θα λέει κατι στραβό ή οχι τέλειο. Εγώ, εσύ, ο τάδε, ο δείνα.
Ο ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 10:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Λοιπόν κοιτάξτε να δειτε
Ο ...
Ο ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 14:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποια είναι ρε παιδιά τα ποστ που λένε οτι είναι καλοί οι Αμερικανοί; Κι αν είναι 1-2 ποστ πως ακριβώς δικαιολογείται ΟΛΟΙ όσοι είναι υπέρ Μυστακίδη να πέφτουν σαν τις ακρίδες για να σχηματιστεί η εικόνα οτι ΟΛΟΙ παρακαλάνε να έρθουν οι αμερικανοί;
Η συντριπτική πλειοψηφία είπε οτι έχει αμφιβολίες ...
Η συντριπτική πλειοψηφία είπε οτι έχει αμφιβολίες ...