Εγώ λεω οτι έναν παίκτη σαν τον Λόβρεν καλά θα είναι να μη βιάζεστε να τον ξεγράψετε. ΔΕΝ γνωρίζω τι θα κάνει, γνωρίζω οτι το σοφό θα ήταν να μη σπάμε πλάκα γιατί μπορεί να εκτεθούμε.
Ο ΠΑΟΚ βεβαίως θέλει στόπερ.
Η αναζήτηση βρήκε 406 εγγραφές
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 11:20
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 11:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Εγώ λεω οτι έναν παίκτη σαν τον Λόβρεν καλά θα είναι να μη βιάζεστε να τον ξεγράψετε. ΔΕΝ γνωρίζω τι θα κάνει, γνωρίζω οτι το σοφό θα ήταν να μη σπάμε πλάκα γιατί μπορεί να εκτεθούμε.
Ο ΠΑΟΚ βεβαίως θέλει στόπερ.
Δεν φάνηκε να νιώθεις ότι εκτίθεσαι όταν βγάζεις ακατάλληλους τον Καμαρά, τον ...
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 12:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν φάνηκε να νιώθεις ότι εκτίθεσαι όταν βγάζεις ακατάλληλους τον Καμαρά, τον Κωνσταντελια, τον Μειτε, τον Μπαμπά και τον Τάισον αλλά για τον Λοβρεν θέλει υπομονή και προσοχή.
Βγάζει νόημα.
Πολλές φορές με περιορίζει η θέση που έχω στο σάιτ για να σας απαντήσω κατάλληλα
Πάνε βρες ένα ...
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 14:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Κόλκας λέει ότι ενώ φέραμε στα μέτρα μας την υπόθεση Urbanski, κάνουμε δεύτερες σκέψεις. Λέει αυτή τη στιγμή δίνει 80-20 το να μη γίνει.
Δε βαριέσαι ποτέ
Λογικο να υπαρχουν 2ες σκεψεις...σιγα. Ενα διεθνη 20χρονο Πολωνο πας να παρεις.
Εντωμεταξυ το πρωι ελεγε οτι την υποθεση την παλευουμε 1 ...
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 18:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα μόνα και τα ζυγά δικά μας ποια είναι;
Είπε ο ΠΑΟΚ δύο χρόνια ότι κυνηγάει τον Μαρίν;
Σε μια μεταγραφική περίοδο ασχολήθηκε και έκρινε ότι δεν θέλει να δώσει τα λεφτά που ζητάνε
ΟΛΑ τα άλλα είναι αποκυήματα φαντασίας οπαδικης
Παρεμπιπτόντως ο παίκτης απ' ότι φαίνεται, ΑΝ ισχύει η "είδηση" του ...
Είπε ο ΠΑΟΚ δύο χρόνια ότι κυνηγάει τον Μαρίν;
Σε μια μεταγραφική περίοδο ασχολήθηκε και έκρινε ότι δεν θέλει να δώσει τα λεφτά που ζητάνε
ΟΛΑ τα άλλα είναι αποκυήματα φαντασίας οπαδικης
Παρεμπιπτόντως ο παίκτης απ' ότι φαίνεται, ΑΝ ισχύει η "είδηση" του ...
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 18:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε τι γράφετε κάθε φορά με το στανιό να δημιουργήσετε θέμα;
ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΤΩΡΑ Ο ΠΑΟΚ;
ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΑΝ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;
ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΗΤΤΑ; Επειδή τον ήθελε προπερσι;
Άμα αποδειχθεί ότι του κάναμε πρόταση και είπε όχι προτιμάω Άρη, τότε ναι χάσαμε.
Αλλά όλα δείχνουν ότι όχι, δεν ...
ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΤΩΡΑ Ο ΠΑΟΚ;
ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΑΝ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;
ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΗΤΤΑ; Επειδή τον ήθελε προπερσι;
Άμα αποδειχθεί ότι του κάναμε πρόταση και είπε όχι προτιμάω Άρη, τότε ναι χάσαμε.
Αλλά όλα δείχνουν ότι όχι, δεν ...
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 19:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ επιμένω ότι αυτά τα ποστ είναι πιθανότερο να αποτελούν πολιτική και πίεση παρά είδηση. Έχει δύο μέρες μιλούσαν για ΠΑΟΚ ενώ ο ΠΑΟΚ διεψευδε και ξαφνικά πάει Άρη. Οκ.
Επιπλέον, με τα χαφ που έχουμε, έχει ειπωθεί δέκα φορές ότι ο ΠΑΟΚ πάει σε νεαρότερο χαφ για λόγους αντοχής, χρόνου συμμετοχής ...
Επιπλέον, με τα χαφ που έχουμε, έχει ειπωθεί δέκα φορές ότι ο ΠΑΟΚ πάει σε νεαρότερο χαφ για λόγους αντοχής, χρόνου συμμετοχής ...
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 23:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Τώρα είδα τη σουρεαλ συζήτηση που προηγήθηκε
Μάγκες σόρρυ αλλά δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν
Άμα αυτά που λέτε για να ανακαλύψετε πρόβλημα του ΠΑΟΚ με τον Μαρίν σήμερα που ένας είπε ότι θα πάει στον Άρη, τα λέτε σοβαρά, ειλικρινά αρνούμαι να μιλήσω
Πείτε ότι σας κατέβει κι άλλο, μπορείτε!
Μάγκες σόρρυ αλλά δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν
Άμα αυτά που λέτε για να ανακαλύψετε πρόβλημα του ΠΑΟΚ με τον Μαρίν σήμερα που ένας είπε ότι θα πάει στον Άρη, τα λέτε σοβαρά, ειλικρινά αρνούμαι να μιλήσω
Πείτε ότι σας κατέβει κι άλλο, μπορείτε!
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 23:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Δεν βλέπω τι αλλάζει τώρα που λένε ότι ήρθε, έρχεται κλπ
Άντε να δουμε
Άντε να δουμε
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 08:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Τηλεοπτικά δικαιώματα
Ένα ΜΜΕ έγραψε, άλλο ΜΜΕ διέψευσε
Αντε να δουμε
Αντε να δουμε
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 08:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν κατάλαβα τι είναι αυτό "που ζούμε πάλι";
Τι ζούμε δηλαδή; Διαπραγματεύσεις με παίκτες; 8 Ιουλίου έχουμε, πόσες μεταγραφές φορ έχουν κλείσει παγκοσμίως; Όλοι αυτοί ζούνε ένα δράμα δηλαδή;
Τα μπούτια μας έχουμε μπλέξει, αυτό είναι που μας συμβαίνει.
Τι ζούμε δηλαδή; Διαπραγματεύσεις με παίκτες; 8 Ιουλίου έχουμε, πόσες μεταγραφές φορ έχουν κλείσει παγκοσμίως; Όλοι αυτοί ζούνε ένα δράμα δηλαδή;
Τα μπούτια μας έχουμε μπλέξει, αυτό είναι που μας συμβαίνει.
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 09:04
- Jump to forum
- Jump to topic
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ:
Ο ΠΡΩΤΟΣ που είτε ηθελημένα είτε αθέλητα θα πάρει μέρος στο νέο οχετό που φαίνεται οτι θα ξεδιπλωθεί μπροστά μας, και ρίξει εδώ μέσα δηλητήριο για κόντρες και συμφέροντα άλλων, θα φύγει χωρίς εξήγηση και με πλήρη διαγραφή του λογαριασμού του.
Έχω δείξει πόσο ισορροπημένα και ...
Ο ΠΡΩΤΟΣ που είτε ηθελημένα είτε αθέλητα θα πάρει μέρος στο νέο οχετό που φαίνεται οτι θα ξεδιπλωθεί μπροστά μας, και ρίξει εδώ μέσα δηλητήριο για κόντρες και συμφέροντα άλλων, θα φύγει χωρίς εξήγηση και με πλήρη διαγραφή του λογαριασμού του.
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 09:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ:
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 09:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ:
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 09:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ: