Και όλοι οι υπόλοιποι:
Σταματηστε πια να κλαιγεστε με το τι θα κάνουν οι ανταγωνιστές μας.
Στόχος είναι να κάνουμε ΕΜΕΙΣ καλή ομάδα. Εκεί πρέπει να πάνε και οι προσπάθειες και η κριτική.
Όχι να κοιτάμε συνέχεια ποιος θα μας κλέψει τι.
Θα μας κλασουν τα παπαρια.
Αναζήτηση για περισσότερες από 1368 εγγραφές
- Σάβ 06 Ιουν 2026, 13:00
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 06 Ιουν 2026, 21:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λειτουργία ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Θετικά, αρνητικά και αναγκαίες βελτιώσεις
1. Το να εκφράσω πόσο γουστάρω Μάτος και Βιερίνια, είναι δύσκολο. Ως παίκτες και σύμβολα εντός αγωνιστικών χώρων. Ως στελέχη βεβαίως έχουν δρόμο μπροστά τους
2. Χαίρομαι τόσο για την εξέλιξη με την πρόσληψη στελεχών και την ανάθεση ευθυνών, όσο και με το γεγονός αυτό καθεαυτο, πως επιτέλους κάτι ...
2. Χαίρομαι τόσο για την εξέλιξη με την πρόσληψη στελεχών και την ανάθεση ευθυνών, όσο και με το γεγονός αυτό καθεαυτο, πως επιτέλους κάτι ...
- Σάβ 06 Ιουν 2026, 21:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Léo Matos - Αθλητικός Διευθυντής
ΦΦΦΦ τι να πω
Βεβαίως δεν με χαλάει η ανακοίνωση
Βεβαίως είναι γνωστό πως ο άνθρωπος εδώ και χρόνια το "έψαξε" το θέμα με περαιτέρω σπουδές και κατάρτιση στον αθλητισμό, ενώ έχει και προϋπηρεσία σε ομάδα με βαρύ όνομα παγκοσμίως (Βάσκο)
Ταυτόχρονα όμως δε μπορώ παρά να θυμηθώ πως νιώθαμε τότε ...
Βεβαίως δεν με χαλάει η ανακοίνωση
Βεβαίως είναι γνωστό πως ο άνθρωπος εδώ και χρόνια το "έψαξε" το θέμα με περαιτέρω σπουδές και κατάρτιση στον αθλητισμό, ενώ έχει και προϋπηρεσία σε ομάδα με βαρύ όνομα παγκοσμίως (Βάσκο)
Ταυτόχρονα όμως δε μπορώ παρά να θυμηθώ πως νιώθαμε τότε ...
- Σάβ 06 Ιουν 2026, 21:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Léo Matos - Αθλητικός Διευθυντής
Το μόνο μου παράπονο εως τώρα, είναι που στη φιέστα του 19 έσκασε μύτη με εξάδα μπύρες, και οχι με ρετσίνα.
Έδειξε οτι δεν κατάλαβε που βρίσκεται και τι σημαίνει Τούμπα
Έδειξε οτι δεν κατάλαβε που βρίσκεται και τι σημαίνει Τούμπα
- Κυρ 07 Ιουν 2026, 08:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Εεε όχι τόσο οφ τοπικ ρε σεις
- Κυρ 07 Ιουν 2026, 13:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Σωωωπα ρε
Δε γίνονται στην Ελλάδα τέτοια πράγματα ποτέ, δεν έγιναν ποτέ στο παρελθόν και δεν θα γίνουν στο μέλλον
Κάτσε τώρα έχουμε να πέσουμε τ ανάσκελα επειδή έκλασε η γκιλφ, δεν έχουμε χρόνο για τετοια παραμυθια
Ααα και που στε: μη ξεχάσουμε να τονίσουμε ότι δεν χειροκρότησε όλη η τούμπα το ...
Δε γίνονται στην Ελλάδα τέτοια πράγματα ποτέ, δεν έγιναν ποτέ στο παρελθόν και δεν θα γίνουν στο μέλλον
Κάτσε τώρα έχουμε να πέσουμε τ ανάσκελα επειδή έκλασε η γκιλφ, δεν έχουμε χρόνο για τετοια παραμυθια
Ααα και που στε: μη ξεχάσουμε να τονίσουμε ότι δεν χειροκρότησε όλη η τούμπα το ...
- Κυρ 07 Ιουν 2026, 13:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λειτουργία ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Θετικά, αρνητικά και αναγκαίες βελτιώσεις
Η προσθήκη δύο νέων στελεχών που έγινε γνωστή πριν λίγο πως και δεν αναφέρθηκε εδώ;
- Δευ 08 Ιουν 2026, 08:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Άλλο το ένα άλλο το αλλο
Τις αμφιβολίες μου για Γιαννούλη τις έχω πει είτε έρθει είτε δεν έρθει
Επίσης όμως έχω πει οτι απώλεια του από άλλη ελληνική ομάδα θα είναι αποτυχια ξεκαθαρα
Τις αμφιβολίες μου για Γιαννούλη τις έχω πει είτε έρθει είτε δεν έρθει
Επίσης όμως έχω πει οτι απώλεια του από άλλη ελληνική ομάδα θα είναι αποτυχια ξεκαθαρα
- Δευ 08 Ιουν 2026, 09:14
- Jump to forum
- Jump to topic
1. Καταρχάς παρακαλώ να αποφεύγονται δήθεν inside info περί οικογενειών, προσωπικών προτιμήσεων, και λοιπών φαιδροτήτων. Το τι ισχύει στην προσωπική ζωή του κάθε παίκτη το ξέρει μόνο ο εν λόγω παίκτης. Κανείς άλλος. Έχει αποδειχθεί χίλιες φορές οτι όλα αυτά είναι παπαριές και ράδιο αρβύλα.
2. Ο ...
2. Ο ...
- Δευ 08 Ιουν 2026, 09:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Το να λέμε τι μαθαίνουμε καλό είναι, αρκεί να:
- Μην αναιρείται κάθε λίγο και λιγάκι (δεν αναφέρομαι σε σένα αλλά στη γενική συζήτηση)
- Μην το λαμβάνουμε υπόψη λες και είναι γραμμένο σε πέτρα απ το Θεό. ΟΛΑ αυτά παραφιλογογίες είναι οχι δεσμεύσεις καμίας ομάδας απέναντι σε κανέναν οπαδό.
- Μην αναιρείται κάθε λίγο και λιγάκι (δεν αναφέρομαι σε σένα αλλά στη γενική συζήτηση)
- Μην το λαμβάνουμε υπόψη λες και είναι γραμμένο σε πέτρα απ το Θεό. ΟΛΑ αυτά παραφιλογογίες είναι οχι δεσμεύσεις καμίας ομάδας απέναντι σε κανέναν οπαδό.
- Δευ 08 Ιουν 2026, 09:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Περίεργη περίπτωση ο Χεζόνια
Ασυζητητί πρόκειται για μεγάλο όνομα στο επιπεδο που ακόμα είμαστε.
Αλλά ποτέ δεν κατάλαβα για ποιο λόγο έγινε μεγάλο όνομα. Δεν βλέπω τίποτα εξωπραγματικό ούτε στην καριέρα ούτε στα στατιστικά του, ενώ οι αρνητικές κριτικές για αγωνιστική νοοτροπία κλπ ήδη γράφτηκαν ...
Ασυζητητί πρόκειται για μεγάλο όνομα στο επιπεδο που ακόμα είμαστε.
Αλλά ποτέ δεν κατάλαβα για ποιο λόγο έγινε μεγάλο όνομα. Δεν βλέπω τίποτα εξωπραγματικό ούτε στην καριέρα ούτε στα στατιστικά του, ενώ οι αρνητικές κριτικές για αγωνιστική νοοτροπία κλπ ήδη γράφτηκαν ...
- Δευ 08 Ιουν 2026, 10:10
- Jump to forum
- Jump to topic
@Equalizer Ρε καημό το έχω να πεις καλή κουβέντα για έναν αθλητή! Με έχεις σκάσει!
Χαχα κομπλεξικός εντελώς ρε! :lol:
Γκομες στο βολει
Τετράτζε + Μαραγκος, Κοντρέρας, Πάμπλο, Αντρέ και Λέο στη μπάλα
Κορφας, Μπαρλοου, Πέτζα, Σάβιτς, Μπόνερ, Φαντερμπεργκ, Σακλφορντ, Μουλα, Παουελ, Λάζος στο ...
- Δευ 08 Ιουν 2026, 11:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Αμα δε μπορούν τότε πως τον είχαν συμφωνημένο και τον περίμενες εσύ ρε φίλε; Με στραγάλια;
- Δευ 08 Ιουν 2026, 11:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Σωστό και επιβεβλημένο
- Δευ 08 Ιουν 2026, 12:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Όπως η ΠΑΕ οφείλει να λαμβάνει υπόψη μεταξύ άλλων και με σωστή σειρά προτεραιότητας βεβαίως, το κλίμα που επικρατεί και την κριτική που δέχεται, ώστε να δείξει μια παραπάνω προσπάθεια ώθησης και βελτίωσης, ετσι και όλοι εμείς να έχουμε πάντα στην άκρη του μυαλού τι φυτίλια βάζουμε όταν κάνουμε ...