Από τα μεγαλύτερα λάθη και ο βασικότερος λόγος απώλειας του κυπέλλου, η συμμετοχή του στη βασική ενδεκάδα
Από τα πρώτα λεπτά ήταν εμφανής η απουσία του σε οποιαδήποτε ανάκτηση μπάλας ψηλά, πολλές φορές χάσαμε "ριμπάουντ" καθώς δεν ήταν κανείς εκεί
Ενώ σε φάση άμυνας νομίζω είναι εμφανής η τρύπα ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 1200 εγγραφές
- Δευ 27 Απρ 2026, 17:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Το γράφω ΚΑΙ εδώ καθώς σχετίζεται με προπονητικές επιλογές:
Από τα μεγαλύτερα λάθη και ο βασικότερος λόγος απώλειας του κυπέλλου, η συμμετοχή του Μεϊτε στη βασική ενδεκάδα
Από τα πρώτα λεπτά ήταν εμφανής η απουσία του σε οποιαδήποτε ανάκτηση μπάλας ψηλά, πολλές φορές χάσαμε "ριμπάουντ" καθώς δεν ...
Από τα μεγαλύτερα λάθη και ο βασικότερος λόγος απώλειας του κυπέλλου, η συμμετοχή του Μεϊτε στη βασική ενδεκάδα
Από τα πρώτα λεπτά ήταν εμφανής η απουσία του σε οποιαδήποτε ανάκτηση μπάλας ψηλά, πολλές φορές χάσαμε "ριμπάουντ" καθώς δεν ...
- Δευ 27 Απρ 2026, 17:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Αχ τι γλυκό σχόλιο
- Δευ 27 Απρ 2026, 17:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Ένας καυγάς που γίνεται με σύγκριση πορτοκαλιών - πεπονιών
Ο Μυστακίδης παίζει να μην ξέρει καν τα ονόματα των παικτών μας ως τώρα.
Αλλά έχει αναλάβει ένα άθλημα στο οποίο διαχρονικά 9/10 φορές ό,τι πληρώσεις το βλέπεις στο γήπεδο. Σε αντίθεση με τη μπάλα παγκοσμίως που γίνεται 9/10 φορές ακριβώς ...
Ο Μυστακίδης παίζει να μην ξέρει καν τα ονόματα των παικτών μας ως τώρα.
Αλλά έχει αναλάβει ένα άθλημα στο οποίο διαχρονικά 9/10 φορές ό,τι πληρώσεις το βλέπεις στο γήπεδο. Σε αντίθεση με τη μπάλα παγκοσμίως που γίνεται 9/10 φορές ακριβώς ...
- Δευ 27 Απρ 2026, 22:06
- Jump to forum
- Jump to topic
1. Όσοι βρίζουν σκαια επί προσωπικού μένουν εκτός
2. Τόσα χρόνια με αυτή τη γελοία συζήτηση περί απουσίασ Σαββίδη ΕΝΑΣ δεν βρέθηκε να αναρωτηθεί γιατί ρε πουστη μου ο Ιβάν τις φορές που έρχεται πάει και κρύβεται στο Πόρτο Καρράς και όχι στο Μακεδονία Παλλάς; Γουστάρει τα λίγα που του περισσεύουν να ...
2. Τόσα χρόνια με αυτή τη γελοία συζήτηση περί απουσίασ Σαββίδη ΕΝΑΣ δεν βρέθηκε να αναρωτηθεί γιατί ρε πουστη μου ο Ιβάν τις φορές που έρχεται πάει και κρύβεται στο Πόρτο Καρράς και όχι στο Μακεδονία Παλλάς; Γουστάρει τα λίγα που του περισσεύουν να ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 09:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Στον τελικό με τον βάζελο συνέβησαν πολλά που έδειχναν οτι δεν είναι δικό του το θέμα
Με την ΑΕΚ και με τον ΟΦΗ όμως, αναδείχθηκε το γεγονός πως παίζει με αυτό που όλοι μας αποκαλούμε "κολλήματα". Δεν ανακατεύει τράπουλα, δεν κάνει καινοτομίες, δεν επιχειρεί να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο.
Πιστεύει ...
Με την ΑΕΚ και με τον ΟΦΗ όμως, αναδείχθηκε το γεγονός πως παίζει με αυτό που όλοι μας αποκαλούμε "κολλήματα". Δεν ανακατεύει τράπουλα, δεν κάνει καινοτομίες, δεν επιχειρεί να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο.
Πιστεύει ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 11:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Ξαναρωταω, ο παπαμιμικος ηρθε διπλα στον ιβαν τωρα? ή εχει παντρευτει την ανηψια του και ουσιαστικα ειναι συμβουλος του χρονια τωρα. Κραξτε επειδη δεν γουσταρετε τη φατσα του ναι, ουτε εγω την γουσταρω. Αυτη η αστεια συνδεση με τη ΝΔ απο που προκυπτει? Ο παπαμιμικος ειδικα με τον μητσοτακη
Το ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 11:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Στα τέτοια μου που είναι από ΝΔ, ας είναι και ο Μητσοτάκης αντιπρόεδρος.
Το θέμα είναι να ξέρει τη δουλειά. Που δεν την ξέρει.
Το θέμα είναι τι είναι ο ΠΑΟΚ ρε γμ, οικογενειακό ψιλικατζιδικο? Τα παιδιά μου και ο γαμπρός μου ? Και μετά αναρωτιόμαστε πώς θα πάμε μπροστά σαν ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 11:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Μου αρέσει αυτό που αναφέρετε.
Βεβαίως έντονες απορίες, ενστάσεις, αναμονή να δούμε ΑΝ και τι έχει να ειπωθεί.
Οχι όμως η ΑΥΤΟΜΑΤΗ υστερία χωρίς καν να εξηγούμε καν τι εννοούμε
Το καταλάβαμε όλοι, το ξέρουν όλοι. Θέλουμε νταμπλ και τον ΠΑΟΚ πρώτο. Όσο δεν γίνεται αυτό, όλοι είναι σε αναμμένα ...
Βεβαίως έντονες απορίες, ενστάσεις, αναμονή να δούμε ΑΝ και τι έχει να ειπωθεί.
Οχι όμως η ΑΥΤΟΜΑΤΗ υστερία χωρίς καν να εξηγούμε καν τι εννοούμε
Το καταλάβαμε όλοι, το ξέρουν όλοι. Θέλουμε νταμπλ και τον ΠΑΟΚ πρώτο. Όσο δεν γίνεται αυτό, όλοι είναι σε αναμμένα ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 11:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ ως μέλος, μοντ και διαχειριστής του σαιτ 16 χρόνια περίπου, ομολογώ οτι δεν καταλαβαίνω τι συμπέρασμα βγαίνει
Βλέπω πολύ κόσμο συχνά να ωρύονται οτι είναι ταυτόχρονα ΚΑΙ οπαδοί ΚΑΙ "πελάτες μιας επιχείρησης".
Δεν γίνονται και τα δυο ρε παιδιά. Δεν γίνονται.
Προσωπικά σέβομαι και τιμώ πολύ ...
Βλέπω πολύ κόσμο συχνά να ωρύονται οτι είναι ταυτόχρονα ΚΑΙ οπαδοί ΚΑΙ "πελάτες μιας επιχείρησης".
Δεν γίνονται και τα δυο ρε παιδιά. Δεν γίνονται.
Προσωπικά σέβομαι και τιμώ πολύ ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 12:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε αντίθεση με τα γνωστά αντεθνικά συνθήματα, ο ΠΑΟΚ διαχρονικά κουβαλάει πάρα πολλά κοινά με την Ελλάδα.
Ένα απο αυτά είναι πως κανείς απ τους δυο δεν έχει αποφασίσει αν είναι κομμουνιστική ή καπιταλιστική οντότητα.
Θέλουμε λαϊκό κίνημα ή εταιρεία;
Αν λαϊκό, τι ακριβώς κάνουμε για να το ...
Ένα απο αυτά είναι πως κανείς απ τους δυο δεν έχει αποφασίσει αν είναι κομμουνιστική ή καπιταλιστική οντότητα.
Θέλουμε λαϊκό κίνημα ή εταιρεία;
Αν λαϊκό, τι ακριβώς κάνουμε για να το ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 12:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ δεν θεωρώ πως φέτος έχουμε τόσο μεγάλο ναυάγιο. Αποτυχία έχουμε για συγκεκριμένους λόγους που στην πλειοψηφία τους δεν θεωρώ πως είναι διοικητικοί.
Αν απλά έπαιζε ο Μειτέ πέντε ημίχρονα λιγότερα θα ήμασταν ήδη 10 βήματα πιο κοντά στους στόχους. Ο τραυματισμός Ζιφκο δεν ήταν καν ούτε θέμα ...
Αν απλά έπαιζε ο Μειτέ πέντε ημίχρονα λιγότερα θα ήμασταν ήδη 10 βήματα πιο κοντά στους στόχους. Ο τραυματισμός Ζιφκο δεν ήταν καν ούτε θέμα ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 14:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Την περίπτωση να είχαν ούτως ή άλλως σκοπό να κάνουν κάποιες αλλαγές, και απλά να πιέστηκαν από τις εξελίξεις και να βγήκε σήμερα για μια basic συνέντευξη φαντάζομαι την ξέρετε όλοι, απλά δεν τη λέμε καθότι όπως συμφωνήσαμε και νωρίτερα, ετσι. Έχουμε τα νεύρα μας.
Από εκεί και πέρα οι πράξεις ...
Από εκεί και πέρα οι πράξεις ...
- Τρί 28 Απρ 2026, 14:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ανδρέας Παπαμιμίκος - Σύμβουλος του Προέδρου
Θέλουμε να μας μιλάτε
Αν δεν μιλάτε σημαίνει αυτόματα πως δεν κάνετε τίποτα.
Αλλά να λέτε αυτά που θέλουμε
Αν δεν τα λέτε σημαίνει πως δεν κάνετε τίποτα
Απλό είναι.
Αν δεν μιλάτε σημαίνει αυτόματα πως δεν κάνετε τίποτα.
Αλλά να λέτε αυτά που θέλουμε
Αν δεν τα λέτε σημαίνει πως δεν κάνετε τίποτα
Απλό είναι.
- Τρί 28 Απρ 2026, 14:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Το νέο πρόσωπο όμως είπε και το προφανές, οτι πρέπει επιτέλους να διαχωρίζουμε το αγωνιστικό με την εν γένει εξέλιξη του συλλόγου. Κάτι που ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ όσοι τσιρίζουν οτι ο ΠΑΟΚ πρέπει να εκσυγχρονιστεί, το βρίσκουν απολύτως σωστό. Οχι;
Αρα, μια χαρά είναι ο χρόνος που έγινε η συνέντευξη.
Εν τω ...
Αρα, μια χαρά είναι ο χρόνος που έγινε η συνέντευξη.
Εν τω ...