Η διαιτησία σε όλο τον αγώνα ήταν μοιρασμένη και ήρεμη. Καμία εύνοια προς καμία ομάδα.
Το πρώτο πέναλτι μας είναι πεντακάθαρο, είναι αστείο και να το συζητάμε. Έκανε λάθος ο αμυντικός και το κατάλαβε και ο ίδιος αμέσως, φαίνεται στο βιντεο
Το δεύτερο πέναλτι δεν το έχουμε δει καθαρά σε κανένα ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 1031 εγγραφές
- Τετ 04 Μαρ 2026, 22:13
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 04 Μαρ 2026, 22:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 19. Alexander Jeremejeff
Μια χαρά βοήθεια δίνει στην ομάδα
Νομίζω από τους διασωθέντες σήμερα
Νομίζω από τους διασωθέντες σήμερα
- Πέμ 05 Μαρ 2026, 09:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κηφισιά-ΠΑΟΚ 1-4, Mvp - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Δεν σφύριξαν αδιάφορα! Ο επόπτης έδωσε ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΦΑΟΥΛ στο χαστούκι που τρώει ο Ζιφκοβιτς!!! Και η φάση συμβαίνει μπροστά του!
Το πρώτο πέναλτι μας είναι πεντακάθαρο
Το δεύτερο είναι οριακό, με την έννοια οτι εναπόκειται στην κρίση των διαιτητών. ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ, δεν "εφηύραν" χτύπημα.
Το βίντεο ...
Το πρώτο πέναλτι μας είναι πεντακάθαρο
Το δεύτερο είναι οριακό, με την έννοια οτι εναπόκειται στην κρίση των διαιτητών. ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ, δεν "εφηύραν" χτύπημα.
Το βίντεο ...
- Πέμ 05 Μαρ 2026, 09:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε άλλα νέα, οι αρμόδιοι έκριναν φυσιολογικό και χρήσιμο να βάλουν στα στιγμιότυπα το ανύπαρκτο πέναλτι που ζητά η Κηφισιά σε "ώμο με ώμο" του Μπάμπα με επιθετικό τους, αντί για την φάση του Ιβανούσετς για το 1-5
Διότι, πως αλλιώς θα δείξουμε οτι ο ΠΑΟΚ πιέστηκε και ευνοήθηκε για να μην χάσει;
Διότι, πως αλλιώς θα δείξουμε οτι ο ΠΑΟΚ πιέστηκε και ευνοήθηκε για να μην χάσει;
- Πέμ 05 Μαρ 2026, 10:10
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 05 Μαρ 2026, 11:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Φίλε σόρρυ σε εμένα απευθύνεσαι ή σε όλους; ή τι;
Δεν ξέρω - δεν είδα με ποιον μάλωσες νωρίτερα
Νομίω οτι είναι ακραία υπερβολη να λες οτι:
- ο Σάντσες ΧΩΝΕΤΑΙ κάτω από τον αγκώνα. Καμία απολύτως τέτοια κίνηση δεν προκύπτει από το βίντεο. Προχωράει κανονικά ο παίκτης και τρώει αγκωνιά.
- Κανείς ...
Δεν ξέρω - δεν είδα με ποιον μάλωσες νωρίτερα
Νομίω οτι είναι ακραία υπερβολη να λες οτι:
- ο Σάντσες ΧΩΝΕΤΑΙ κάτω από τον αγκώνα. Καμία απολύτως τέτοια κίνηση δεν προκύπτει από το βίντεο. Προχωράει κανονικά ο παίκτης και τρώει αγκωνιά.
- Κανείς ...
- Πέμ 05 Μαρ 2026, 12:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 18.Luka Ivanušec
Δεν είναι απλά απογοητευτικός, χαλάει το παιχνίδι της ομάδας.
Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα ήταν η σεζόν αν είχε πουληθεί ο Ντέλιας και είχαμε τον συγκεκριμένο για βασικό 10άρι. Μπλιαξ.
Αυτή η θεωρία δεν είχε ποτέ σχέση με την πραγματικότητα απλά συνέπεσαν κάποια περιστατικά, κάποιοι το ...
- Πέμ 05 Μαρ 2026, 13:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Επίτηδες στο λένε αυτό για να καταδείξουν κάτι. Δεν το εννοούν. Ηρεμησε
Υγ. Αν το έπαιρναν αντίπαλοι αυτό θα λέγαμε ότι ήταν πολύ τυχεροί και πήραν βαθμούς από ένα βαρισιο πέναλτι. Παρεμπιπτόντως ο ΠΑΟΚ έβαλε άλλα τρία γκολ ε.
Υγ. Αν το έπαιρναν αντίπαλοι αυτό θα λέγαμε ότι ήταν πολύ τυχεροί και πήραν βαθμούς από ένα βαρισιο πέναλτι. Παρεμπιπτόντως ο ΠΑΟΚ έβαλε άλλα τρία γκολ ε.
- Πέμ 05 Μαρ 2026, 13:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Επίτηδες στο λένε αυτό για να καταδείξουν κάτι. Δεν το εννοούν. Ηρεμησε
Α αυτο θα λεγαμε...
Ενταξει σορρυ ρε Equalizer αλλα νομιζω οτι ...
- Πέμ 05 Μαρ 2026, 13:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Κακώς ανάβουν τα αίματα.
Ο καθένας έχει την άποψή του.
Καθαρά δική μου εκτίμηση είναι ότι 9/10 εκτός ΠΑΟΚ το θεωρούν λάθος.
Αν λάβω υπόψη το παοκμανια , 8/10 το θεωρούν σωστό.
Έτσι είναι η ζωή. Ο καθένας έχει τη δική του οπτική και πιστεύει ( ή ερμηνεύει τα δεδομένα) όπως θέλει.
Μα αυτό είναι ...
- Πέμ 05 Μαρ 2026, 16:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Οι άνθρωποι δεν έχουν καταλάβει ούτε τι συνέβη ούτε τι συμβαίνει
Απλά αμύνονται με τρόπο άκομψο, καθότι έχουν πείσει εαυτόν οτι είναι θύματα "επίθεσης" ενώ θεσμικά και παραγοντικά συνέβη το αντίστροφο.
Και να το αντιληφθούν, από εγωισμό και μόνο δεν θα ανακρούσουν πρύμνα. Θα συνεχίσουν σε αυτό το ...
Απλά αμύνονται με τρόπο άκομψο, καθότι έχουν πείσει εαυτόν οτι είναι θύματα "επίθεσης" ενώ θεσμικά και παραγοντικά συνέβη το αντίστροφο.
Και να το αντιληφθούν, από εγωισμό και μόνο δεν θα ανακρούσουν πρύμνα. Θα συνεχίσουν σε αυτό το ...
- Πέμ 05 Μαρ 2026, 20:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Andrea Trinchieri
Εντελώς σαλεμένος
Μ αρέσει κάργα
Και μου άρεσε και η υφέρπουσα υποτίμηση του μπουφέ χτες στο μουσείο.
Μ αρέσει κάργα
Και μου άρεσε και η υφέρπουσα υποτίμηση του μπουφέ χτες στο μουσείο.