Η αναζήτηση βρήκε 53 εγγραφές

Return

από Pablo_Escobar
Πέμ 25 Σεπ 2025, 14:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Maccabi Tel Aviv 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

"Ας ξυπνήσουμε και να θυμόμαστε ότι υπηρετούμε κάτι που είναι μεγαλύτερο από μας. Προσπαθούμε να τον φτάσουμε τον ΠΑΟΚ, αλλά ο ΠΑΟΚ πετάει πάντα λίγο πιο ψηλά από μας"
Ιβαν Σαββιδης Θεσσαλονίκη 10/9/25

Αξολουθει σεντονι με σκορπια γεγονοτα χθεσινα και σκεψεις. Ζητω συγνωμη για τον πονοματο ...
από Jean Valjean
Παρ 24 Οκτ 2025, 07:51
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 3-4,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Μάγκες, καλημέρα.
Πριν κάνουμε την οποιαδήποτε κριτική πρεπει να καταλάβουμε με ποιά ομάδα παιξαμε χτες βράδυ και ποιά ομάδα ΝΙΚΗΣΑΜΕ.
Η Λιλ τερμάτισε περσι, ούτε καν χρόνος δεν συμπληρώθηκε, 7η στην Ληγκ Στεητζ του Τσάμπιονς Ληγκ. Έβδομη!!
Κέρδισε στο ίδιο γήπεδο που παιξαμε χτες, την Ρεάλ ...
από wickerman
Πέμ 06 Νοέμ 2025, 23:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-young boys 4-0,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα

Όχι να το παινευτώ αλλά 5 στα 5 που έχω ανοίξει. Πολλά μπράβο στην ομαδάρα και για σήμερα.
από MrSam1926apc
Παρ 07 Νοέμ 2025, 00:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-young boys 4-0,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα

Τι ματσαρα ρε πστ μου! Αισθάνθηκα να παίρνω το αίμα μου πίσω για όλους του φόρους που πληρώνω γμ το καντόνι μου γμ…
Αύριο με φανέλα ΠΑΟΚ στο γραφείο
από danirifle
Παρ 25 Ιούλ 2025, 13:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

λόγω δουλειάς έχω κάθε μέρα επαφή με ηλικίες δημοτικού και έχω γυρίσει όλη την ελλάδα 17 χρόνια τώρα μέσα από το δασκαλίκι

όσο ζω δεν έχω ξαναδει παίχτη του ΠΑΟΚ να έχει τόσο μεγάλο έρισμα στις μικρές ηλικίες

ο τύπος φτιάχνει ΠΑΟΚτσάκια σε όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας, να το ξέρετε

την εποχή ...
από renegade
Κυρ 05 Οκτ 2025, 22:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης

Το πιο γαμάτο σχολιο που γράφτηκε
Κλεμμένο από την ασπρόμαυρη βίβλο

Αγαπητέ Γιώργο Γιακουμάκη, αυτό το δοκάρι, με αυτή την ταχύτητα μπάλας, από αυτό το σημείο του γηπέδου, σε αυτό το λεπτό των καθυστερήσεων, ένας πραγματικός παίκτης του ΠΑΟΚ το κάνει με το σκορ 1-1. Καινούργιος είσαι, θα μάθεις.
από marsantos
Δευ 10 Νοέμ 2025, 12:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Μας είχαν κλείσει σωστά στο πρώτο ημίχρονο και σε συνδυασμό με το χωράφι και το ξύλο δεν ήταν εύκολο να μπούν παίκτες κλειδιά στο παιχνίδι.

Σταδιακά βρέθηκαν λύσεις, ειδικά μετά τις αλλαγές στο δεύτερο, αλλα ήταν ήδη αργά και ήμασταν 2 γκολ πίσω.

Έχεις απόλυτο δίκιο. Παίζει και ο αντίπαλος. Το ...
από wickerman
Πέμ 30 Οκτ 2025, 15:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΟΚ-ΣΤΟΙΧ. (ΣΚΟΡ,ΣΚΟΡΕΡ,ΛΕΠΤΟ) 25-26

Φίλε potamda τα έριξα μία ματιά κι αν δεν κάνω λάθος βρήκα το τελευταίο 19άρι. Τη σεζόν 2021-22 ο δράκοντας γνωστός κι ως dragon την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021, ανήμερα του ματς, για το ματς ΠΑΟ - ΠΑΟΚ έκανε εκείνη την επική ανάρτηση. Εκεί λοιπόν που καθόμασταν ήσυχα κι ωραία ακούγεται ο δράκοντας να ...