Η αναζήτηση βρήκε 187 εγγραφές

Return

από Black_Knight
Τετ 27 Αύγ 2025, 19:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Καλησπέρα,

Θα ήθελα να εξηγηθεί με επιχειρήματα για ποιον λόγο θεωρείται "μετριάντζα" ο Γκουστάβο Πουέρτα; Τον έχετε παρακολουθήσει και βγάλατε αυτό το συμπέρασμα. Δεν ξέρω πόσο "μέτριος" μπορεί να είναι κάποιος που στα 22 του παίζει στην Championship (και εκεί θα έμενε αν δεν είχε την απαγόρευση η ...
από joss
Παρ 29 Αύγ 2025, 15:04
Jump to forum
Jump to topic

Σε ο,τι αφορά το Βολιακο, ειναι μία αξιοπρεπής κίνηση διατήρησης ενος ισορροπημενου rotation. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.
Για τον Χ Μαυροπανο, σκέφτομαι ότι,σκεφτόμουν και για Ζαφείρη. Αν κάτσει θα ειναι καταπληκτικά, αν όχι , ήταν το πιο πιθανό.
Μεταξύ όλων των σεναρίων, προτιμώ ακομη ...
από zissos
Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:49
Jump to forum
Jump to topic

Το μεταγραφικό παζάρι είναι κάπως σαν το γενικό εμπόριο. Π.χ το ίδιο πράγμα που βρίσκεις στην λαϊκή της Ξηροκρήνης 0,80(Μόντσα) το βρίσκεις και στο Μοδιάνο(Ίντερ) 4,60.
Με τον Ιβάν που φοράει το ίδιο μπλουζάκι από το δημοτικό και όταν πανηγυρίζει φαίνεται ο αφαλός του, το λογικό είναι να πας στην ...
από George Best4
Δευ 01 Σεπ 2025, 15:20
Jump to forum
Jump to topic

Παιδιά ο Ανάσας ΟΚ ακούστηκε από φίλο που έπεσε μέσα με κάθε ακρίβεια στο ζαφείρη. Είναι αξιόπιστη πληροφορία , ακόμα κι αν στραβώσει γιατί ο τύπος είναι "γειασου" θα επιβεβαιωθεί σαν στόρυ.

Ο Μίτροβιτς πώς προέκυψε?

Είπε ο blackzone ότι έχει πληροφορία ότι έρχεται ο Braithwaite και όλοι ...
από Επισκέπτης
Δευ 01 Σεπ 2025, 22:06
Jump to forum
Jump to topic

ειμαστε 72 ατομα και 287 επισκεπτες και 1 επισκεπτης με μπολτ (??) !!!!!

Για πολα χρονια έμπαινα κι μόνο διάβασα, πριν χρόνια αποφάσισα να κάνω έγγραφη και το πρωτο όνομα που μου ήρθε, ήταν Επισκέπτης, αφου οπότε έμπαινα τότε ήμουν από τους λίγους "επισκέπτες".
Μην κοιτάς τώρα που έχουμε ...
από PaokFiesta
Δευ 01 Σεπ 2025, 22:26
Jump to forum
Jump to topic

vasgias έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 22:19
TylerDurden έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 22:01
paokspren έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 21:56
Επίσης, Apetenok? Ονοματάρα.
Εμένα πάλι μου ακούγεται σαν τα ψεύτικα ονόματα που έβαζαν παλιά το FIFA και το pro όταν δεν είχαν τα δικαιώματα των πραγματικών παιχτών.
Εμένα εντομοαπωθητικό.
Φαραώ της 11ης δυναστείας του Μέσου Βασιλείου.
από thomas Murg
Τρί 02 Σεπ 2025, 10:14
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως ενθυμούμενος τα περσινά εκτός έδρας ευρωπαϊκά όπου ο ΠΑΟΚ χρειαζόταν τη γρήγορη μετάβαση στις αντεπιθέσεις ο Τσάλωφ την έκανε πολύ καλά τη δουλειά του. Δυστυχώς ο Τισου έχασε κανά δύο άχαστα και στράβωσαν τα παιχνίδια. Ίδωμεν.

Κι ένα γενικότερο σχόλιο: ευτυχώς δεν στράβωσε το ματς με ...
από keep_paokizein
Τρί 02 Σεπ 2025, 11:23
Jump to forum
Jump to topic

Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο συμβαίνει όλο αυτό.
Είναι δυνατόν να παίρνεις την απόφαση να κινηθείς για φορ με τα χαρακτηριστικά που αναφέρονται στα ρεπορτάζ (τεράστιο συμβόλαιο, πολύ καλός παίκτης, ο καλύτερος φορ του ΠΑΟΚ) κλπ λίγες μέρες πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος; Δηλαδή μέχρι ...
από shearer4
Τρί 02 Σεπ 2025, 12:50
Jump to forum
Jump to topic

Ειπαν τετοιο πραγμα οι Γαλλοι? :lol:

Εικόνα
από Psaras
Τρί 02 Σεπ 2025, 21:06
Jump to forum
Jump to topic

ομάδα και λαός που μετράνε 1,2,4 τι περιμένεις;
από delos15
Σάβ 06 Σεπ 2025, 11:42
Jump to forum
Jump to topic

blackzone44 έγραψε: Παρ 05 Σεπ 2025, 15:15
zarathustra79 έγραψε: Παρ 05 Σεπ 2025, 10:22 Με εκείνη την ψυχή τον Apenetok τι απέγινε;
Έχει κλείσει κατά πάσα πιθανότητα ανακοινώνεται σήμερα.
Ποιος να εισαι αραγε?
από nkoss
Κυρ 07 Σεπ 2025, 08:44
Jump to forum
Jump to topic

Ούτε τερματοφύλακα πηραμε, ουτε δεξί ουτε αριστερο εξτρεμ πήραμε. Δεξι και αριστερο μπακ αγνωστου αξίας. Χαφ δεν πηραμε, φορ δεν πήραμε. Προπονητή δεν πήραμε. Ιδιοκτήτη δεν πήραμε. Γήπεδο δεν κάναμε. Σφίξαμε
από riegel
Δευ 08 Σεπ 2025, 09:59
Jump to forum
Jump to topic

Επειδή ο Πορκυ είναι αυτος που δίνει τις πληροφορίες για τους παίκτες που μας ενδιαφέρουν στην ΠΑΕ και όχι η ΠΑΕ στον Πορκυ, ο συγκεκριμένος λογικά θα μας απασχολήσει σε 2-3 χρόνια αφού εξεταστεί από το τμήμα σκάουτινγκ. :opaokara:
από Psaras
Σάβ 13 Σεπ 2025, 13:32
Jump to forum
Jump to topic

Αυτά τα γ@#$να τα ρεπορτάζ πότε θα το καταλάβουμε ότι είναι 99% πίπες. Πάρε τον αγαπημένο σου ρεπόρτερ (όποιος κι αν είναι) και ξαναδιάβασε ένα-ένα όλα όσα έγραψε από Μάη μέχρι σήμερα. Αν τα πάρεις ως θέσφατο, τότε αυτοί που τρέχουν την ΠΑΕ πάσχουν από Αλτσχάιμερ, διαταραχές προσωπικότητας, διχασμό ...
από Μπαρκαρούτσος
Κυρ 07 Σεπ 2025, 11:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Λυπάμαι πολύ που μπαίνω να γράψω εδώ. Όπως (κακώς) έχω κάνει πολλές φορές, γράφω σχεδόν κυριευμένος από συναίσθημα, έτοιμος να φάω μπαν (το πιο ανούσιο ever). Αλλά όσα διαβάζω εδώ και αλλού, με στεναχωρούν αλλά κυρίως με θυμώνουν.

Αρχικά, όσοι θυμηθήκατε το μπάσκετ του ΠΑΟΚ τις τελευταίες μέρες (ή ...