Η αναζήτηση βρήκε 298 εγγραφές

Return

από Maklaz
Δευ 18 Αύγ 2025, 20:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Χόλγκερ Τρίμχολντ έγραψε: Δευ 18 Αύγ 2025, 20:03 Αφού τα μέλη τα βγάζει ονομαστικά στο τέλος της σελίδας, εμένα γιατί μα βγάζει μετά τον Χωρικό και πριν τον MHR?
Γρίφος για μεταγραφή είναι αυτός ???
Να αμολυθουμε γίγαντα??
από DimitrisS
Δευ 18 Αύγ 2025, 21:09
Jump to forum
Jump to topic

Ναι ενταξει οκει καλως ηρθες.

Ξερεις κατι για Ζαφειρη ομως;
από navigator11
Τρί 19 Αύγ 2025, 15:19
Jump to forum
Jump to topic

Εμένα πάντως εντύπωση μου προκαλεί που έχουμε δέσει σχοινί κορδόνι ότι πράγματι ο ΠΑΟΚ έχει ενημερωθεί περί δυνατότητας να κλειστεί από τώρα ο Ζαφείρης εν όψει Γενάρη. Μιλάμε για ένα "γεγονός" το οποίο, επειδή δεν παρακολουθώ 24/7 τη συγκεκριμένη υπόθεση κι ίσως έχω χάσει κάποιο επεισόδιο, έχει ...
από blackzi
Τρί 19 Αύγ 2025, 22:01
Jump to forum
Jump to topic

Έχω μια απορία. Δεν υπάρχει αντίστοιχο thread για όλα αυτά που γράφονται εδώ;
από loukas karadimos
Τετ 20 Αύγ 2025, 10:28
Jump to forum
Jump to topic

στα 100 χρονια της ομαδαρας μας στηριζω με λυσσα μεχρι και τον θενκγκοντ αμαφουλε αμα λαχει

αν την αφησει την ομαδα γυμνη ο Ιβαν ντροπη του και ας σηκωθει να φυγει, εγω λεω οτι δεν θα το κανει και περιμενω με υπομονη

αλλα και γυμνη να την αφησει εγω θα το αφησω στην ακρη, γιατι φετος και με την ...
από prist64
Τετ 20 Αύγ 2025, 19:48
Jump to forum
Jump to topic

ρωμαιος αυτοκρατορας ή Επισκοπος Νικομηδειας
από Taseos
Πέμ 21 Αύγ 2025, 09:42
Jump to forum
Jump to topic

Παράκληση στα τρολς: ΜΗ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ, ούτε στα γυμνάσια! ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΟΚ καί με 20 λεπτά του ευρώ δεν παίρνετε φανέλα του ΖΑΦΕΙΡΗ ούτε του ΝΤΕΛΙΑ!
από nunies4
Παρ 22 Αύγ 2025, 07:55
Jump to forum
Jump to topic

Η αλλαγη προπονητη ειναι σαν το λευκο t-shirt με τζιν παντελονι. Παει παντα και παντου. Αχαστο :)
από Dimitrisou
Παρ 22 Αύγ 2025, 14:03
Jump to forum
Jump to topic

Στα χαρτιά αλλα πιστευω θα αποδειχτεί, οι μεταγραφές θα βγουν όλες φετος . Η αποδοση της ομαδας ειναι φυσιολογική .Χθες ελειπαν απο μπροστα , ο Ταισον,ο Ντεσποντοφ ,ο Πελκας ,ο Σορετιρε. Δεν ειναι ετοιμος ο Ιβανουσεκ και γι αυτο παιζει δεκάρι και 60 λεπτα ,δεν ειναι ετοιμος ο Γιακουμακης ...
από sn0ufel4
Σάβ 23 Αύγ 2025, 18:39
Jump to forum
Jump to topic

Το μεγάλο μας θέμα αγωνιστικά είναι πως χάσαμε δύο μεταγραφικές περιόδους τζάμπα. Χωρίς καμία προσθήκη στο κορμό της ομάδας.

Η ομάδα είναι ίδια με πέρσι το καλοκαίρι. Ακόμα ψάχνεις τον αντικαταστατη του Κουλιε. Ακόμα ψάχνεις βασικό ΣΤΑΘΕΡΟ επιθετικό. Ακόμα ψάχνεις τον μέσο που θα πάρει σιγά σιγά τη ...
από Taseos
Δευ 25 Αύγ 2025, 11:13
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό που δεν αντιλαμβάνεται ο κόσμος είναι ότι ο χρησταρας είναι ένα παιδί που μεγάλωνε ταυτόχρονα με τον ΠΑΟΚ και από το 18 βλέπει έναν ΠΑΟΚ να γιγαντώνεται. Δηλαδή πέρα από τα χρήματα είναι ένα παιδί που οπαδικά ο ΠΑΟΚ το έκανε παιδομάζωμα όπως και χιλιάδες άλλα παιδάκια εκτός βορείου Ελλάδος ...
από Kabamaru11
Δευ 25 Αύγ 2025, 14:25
Jump to forum
Jump to topic

Θα πηγαινα κ εγω,αλλα κανω θεραπευτικο πεντικιουρ,ναι ρε,υπαρχει προβλημα;προβλημα;α προβλημα ε;α γ@μηθειτε,γ@μιεστε (με φωνη Τσακωνα).
από epitropos
Δευ 25 Αύγ 2025, 15:53
Jump to forum
Jump to topic

προβοκάτσια? πας καλα? αυτες ακριβως είναι οι δηλώσεις.

Χάρη επειδή δεν είμαστε όλοι 3χρονα και δεν έχω καμία όρεξη να μπαίνω σε χωρίς νόημα συζητήσεις ξέρω πολύ καλά ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ είπε , όπως και τι εννοούσε. Το μείζον ζήτημα λοιπόν όπως τονίστηκε από τον Rene και επιβεβαιώθηκε από εσένα ΔΕΝ ...