Με βάση το φορμάτ ο όμιλός μας είναι
F1-ΠΑΟΚ
E1-Μπιλμπαο
Καλύτερο δεύτερος- Περιστέρι
4ος καλυτερο δεύτερος- Θα ξέρουμε όταν τελειώσουν όλα τα ματς (είναι δυο τρείς πιθανοί ανάλογα τις διαφορές)
Οι γερμανοί εκτός κατα 99% όπως θα ήμασταν και εμείς αν χάναμε.
Το φορμάτ
https://assets.fiba ...
Η αναζήτηση βρήκε 26 εγγραφές
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 22:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Το ξέρω οτι επιτρέπονται 8 απλά προσπαθώντας να μπώ στο μυαλό του Ζντοβτς δεν μπορώ να καταλήξω ποιόν θα άφηνα εκτός αν έπρεπε να βάλω αυτούς τους δύο. Έτσι όπως είναι το ρόστερ τουλάχιστον καθώς γκάρντ δεν μπορεί να μείνει εκτός.
- Τετ 03 Δεκ 2025, 14:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ θα πώ οτι καλό είναι να φάμε τέτοιες φόλες μπας και καταλάβουν όσοι χαχάνιζαν σε χαζοεκπομπές σαν τους ΤΤ οτι ο δρόμος δεν είναι στρωμένος ροδοπέταλα.
Ας μαζευτούνε λίγο τώρα και ας περιμένουμε την νεα διοίκηση να δουλέψει για να φτάσουμε πάλι σε Τοπ επίπεδο.
Διαβάζω για δύσκολη περίοδο να βρείς ...
Ας μαζευτούνε λίγο τώρα και ας περιμένουμε την νεα διοίκηση να δουλέψει για να φτάσουμε πάλι σε Τοπ επίπεδο.
Διαβάζω για δύσκολη περίοδο να βρείς ...
- Σάβ 06 Δεκ 2025, 20:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Κολοσσος Ρόδου 82-70 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Ο Ζντοβτς είπε σε ερώτηση για το τι κοιτάμε στην αγορά οτι αυτοί οι παίκτες έφεραν την ομάδα εδώ που είναι.
Το απόλυτα λογικό δηλαδή. Στήριξη στους παίκτες του που δείχνουν να παλεύουν για την ομάδα.
Σαν πολύ ξανοιχτήκαμε. Στοχευμένες κινήσεις θέλει και επειδή στη διοίκηση υπάρχουν άτομα σοβαρά ...
Το απόλυτα λογικό δηλαδή. Στήριξη στους παίκτες του που δείχνουν να παλεύουν για την ομάδα.
Σαν πολύ ξανοιχτήκαμε. Στοχευμένες κινήσεις θέλει και επειδή στη διοίκηση υπάρχουν άτομα σοβαρά ...
- Τετ 10 Δεκ 2025, 23:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Το περιβοητο χαρτακι του Αριστου ειναι το highlight της σεζον μεχρι σημερα. Ο φιλτατος Κλειτος ειχε χαρτακι στις παλιες εκπομπες του Basketplus, μου ελειψε!
Ξεκιναμε λεγοντας πως ο Beverley ηταν βασικοτατο γραναζι της αρμαδας του Ιτουδη περυσι στο Ισραηλ με την Hapoel tel Aviv, κατακτωντας το ...
- Τετ 10 Δεκ 2025, 23:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Και πιθανόν να ανοίγει παρτίδες με κάποιο γραφείο στην Αμερική. Εξίσου σημαντικό!
- Παρ 12 Δεκ 2025, 21:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μαρουσι Chery-ΠΑΟΚ, 14/12, 13:00, ΕΡΤ2
Εμένα όλα τα ματς μέχρι να ενταχθούν οι καινούριοι στην ομάδα επικίνδυνα μου φαίνονται.
Αν δεν παίξει και ο μπράουν είσαι μειον 3 παίκτες στους κοντούς.
Αν δεν παίξει και ο μπράουν είσαι μειον 3 παίκτες στους κοντούς.
- Σάβ 13 Δεκ 2025, 15:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Τρομερό άρθρο μπράβο. Αρκετά δύσκολο εγχείρημα για να γίνει σε δυο χρόνια πάντως.
Καθόλου αισιόδοξο σενάριο για εμάς αν γίνει όπως το σκέφτονται εν τέλει.
Ο μόνος τρόπος να χτιστεί κάτι τέτοιο είναι να μπούνε τα μπράντς που υπάρχουν και στο ποδόσφαιρο.
Δεν γίνεται αλλιώς, κανείς δεν μπορεί να το ...
Καθόλου αισιόδοξο σενάριο για εμάς αν γίνει όπως το σκέφτονται εν τέλει.
Ο μόνος τρόπος να χτιστεί κάτι τέτοιο είναι να μπούνε τα μπράντς που υπάρχουν και στο ποδόσφαιρο.
Δεν γίνεται αλλιώς, κανείς δεν μπορεί να το ...
- Τρί 16 Δεκ 2025, 13:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα ίδια λέγαμε και 7 σελίδες πίσω. Μην κοιτάτε την εθνικότητα οι μισοί αφρικανοί που παίζουν στην Ισπανία είναι εκεί απο τα 12-13.
- Παρ 19 Δεκ 2025, 20:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμένα στον Εμπούα με τρομάζει οτι είναι 4 και δεν ξέρω πόσο πάει στο 5. Και φοβάμαι αλλαγή Μούρ παρά Τζοουνς. Σε τέτοια περίπτωση καλύτερα να μην γίνει.
- Σάβ 14 Φεβ 2026, 01:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 15/2-19:30,Novasportshd
Το «ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ, ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΟΥ» πρέπει να συνεχίσει να ακούγεται. Δίνει απίστευτη δυναμική σε ομάδα και κόσμο και ταυτόχρονα αποτίει φόρο τιμής στα αδέρφια μας.
Όντας 30+, θα πω ότι το χανούμι τείνει να γίνεται πιο μισητό από τον γαύρο. Είναι πολλοί οι λόγοι και όχι μόνο το κλεμμένο. Αυτή η καπηλεία ...
Όντας 30+, θα πω ότι το χανούμι τείνει να γίνεται πιο μισητό από τον γαύρο. Είναι πολλοί οι λόγοι και όχι μόνο το κλεμμένο. Αυτή η καπηλεία ...